Плутон Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 @RYLAH Ја би' то на мом месту окачио. А та изјава, за формалне разлоге, односи се на непостојеће формалне разлоге (погледај шта се десило на Врачару или Старом граду), разлоге због којих се листа не одбацује. Нпр. разлог да ће гласачи бити збуњени јер листа има исти назив на републичком и локалном нивоу. Да не спомињем претходно одобрене лажне листе које у свом имену имају „Доста је било...“, а које су предали актуелни чланови СНС-а. Иначе, знам да је страшан проблем то што је неко заборавио да остави потпис на једном папиру, ал' ми то и даље није довољан разлог да не изађем на изборе и да у потпуности препустим одлучивање СНС ботовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2016 50 minutes ago, RYLAH рече "Од Вас није коректно јер сте користили формалне разлоге да нам оборите листу" - ово може да изјави само апсолутни дилетант. Kad odštampani pečati i dokazani falsifikati nisu bili razlog za obaranje liste, ovo dovoljno govori o dvostrukim aršinima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 9 minutes ago, Плутон рече А та изјава, за формалне разлоге, односи се на непостојеће формалне разлоге (погледај шта се десило на Врачару или Старом граду), разлоге због којих се листа не одбацује. Брате, ти ниси правник, и ОК је да се пецаш на те форе, ал он као неко ко оће да говори о свему овоме мора да има боље саветнике. Иначе, немој моју реч да узмеш, покажи неком нбепристрасном правнику који се имало разуме у изборну проблематику, рећи ће ти да је човек апсолутни дилетант. А тек безобразлук у објашњењу - јесу наше листе биле спорне, ал остали су ђубрад јер су то провалили и оборили нам листу. Изгледа да они силни студенти на листи ипак имају функцију - студирају права и саветују шефа странке око изборних процедура 12 minutes ago, Плутон рече Иначе, знам да је страшан проблем то што је неко заборавио да остави потпис на једном папиру, ал' ми то и даље није довољан разлог да не изађем на изборе и да у потпуности препустим одлучивање СНС ботовима. Не скрећи тему са дилетантизма у својим редовима Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 5 minutes ago, Muramasa рече Kad odštampani pečati i dokazani falsifikati nisu bili razlog za obaranje liste, ovo dovoljno govori o dvostrukim aršinima. Кад бих ја теби говорио о програмирању, мислио би о мени исто што ја сад мислим о теби на основу ове изјаве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Znam, sad ćeš da mi kažeš da je istekao rok i da se prevara toleriše zato što je neko bio ćorav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 4 minutes ago, RYLAH рече Брате, ти ниси правник, и ОК је да се пецаш на те форе, ал он као неко ко оће да говори о свему овоме мора да има боље саветнике. Иначе, немој моју реч да узмеш, покажи неком нбепристрасном правнику који се имало разуме у изборну проблематику, рећи ће ти да је човек апсолутни дилетант. А тек безобразлук у објашњењу - јесу наше листе биле спорне, ал остали су ђубрад јер су то провалили и оборили нам листу. Изгледа да они силни студенти на листи ипак имају функцију - студирају права и саветују шефа странке око изборних процедура Нисам правник, ал' волим да погледам, хе хе. Шала крају, хајде да узмемо тебе, пристрасног, непристрасног, нема везе. Који је то разлог довољан да се обори листа за покрајинске (или она на Врачару или Старом граду, мада су оне већ прошле упркос опструкцијама и ту није толико било речи о правним питањима)? Ево, сваког тренутка се очекује пресуда Управног суда која ће да каже да ли су ДС кадрови у ПИК-у у праву или не. У том Управном суду ваљда има неки правник. Пошто нисам правник и хајде да узмемо то да сам се „упецао“, ал' ваљда нисам ни толико глуп да не могу да разумем да не можеш да ми објасниш, кад се појави пресуда, ти лепо кажи - јел' Управни суд добро пресудио или не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 http://www.danas.rs/danasrs/politika/quotdanasquot_pita_partijeda_li_ste_za_legalizaciju_prostitucije_.56.html?news_id=318970 Gledajte Ružića liberala, hehe:-) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Ја не могу да разумем овакав став и пренемагање ДЈБ-а и Радуловића. Хоћеш на изборе, а да сви имају разумевање за твоје пропусте, и брљотине. А најгоре од свега је што су му криве друге странке. Свуда је био проблем зато што су се међусобно посвађали, па су их тужили њихови бивши чланови. Ја сам до сада мислио да је Радуловић другачији, да је поштен. Ружно је за своју неспособност (нестручност, јавшлук), оптуживати друге. Дакле, и да дође на власт, други би му били криви зашто не може да испуни обећано. Tepcija and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Чак и Љубиша Прелетачевић Бели и странка "Сарму пробао ниси" је озбиљнија политичка опција од ДЈБ. Макар су довољно "стручни" да предају скупљене потписе. http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/94626/ljubisa-preletacevic-beli--napravio-parodiju-i-postao-zvanicna-stranka.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Kakva botina ovaj Djole... Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 2 minutes ago, cloudking рече Kakva botina ovaj Djole... Једина гора појава од СНС ботова су антирадулијанци. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 РАДУЛОВИЋ ЗА „ПОЛИТИКУ“: ПОВЛАЧИМ СЕ ИЗ ПОЛИТИКЕ АКО НЕ ПРЕЂЕМО ЦЕНЗУС Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 58 minutes ago, cloudking рече Kakva botina ovaj Djole... Да, можда зато што сам веровао Радуловићу и што сам му за прошле изборе дао потпис да изађе, и донео му неколико гласова. Чак сам размишљао и да се ангажујем. А сад видим да је исти као и остали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 4 hours ago, Плутон рече Шала крају, хајде да узмемо тебе, пристрасног, непристрасног, нема везе. Који је то разлог довољан да се обори листа за покрајинске (или она на Врачару или Старом граду, мада су оне већ прошле упркос опструкцијама и ту није толико било речи о правним питањима)? Ево, сваког тренутка се очекује пресуда Управног суда која ће да каже да ли су ДС кадрови у ПИК-у у праву или не. У том Управном суду ваљда има неки правник. Пошто нисам правник и хајде да узмемо то да сам се „упецао“, ал' ваљда нисам ни толико глуп да не могу да разумем да не можеш да ми објасниш, кад се појави пресуда, ти лепо кажи - јел' Управни суд добро пресудио или не? Види овако... Да не бих опет био оптужен да радим ЗА неког, а ПРОТИВ ДЈБ покрета, нећу да на јавном пишем ништа. Кад већ нема осталих странака са својим причама, нећу да рушим једину тему која је жива, и то захваљујући вама који је водите, реално. Значи, да не бих рушио било шта било коме, можемо на пвт ово, или после избора. Ал нећу да ме опет било ко тартгетира да радим за неког или против неког, немам потребе да се мешам у изнорне процесе. И овако ништа не мог да променим, зашто бих било коме рушио Снешка? Ето, колико да се рекламирам: кога ова прича више интересује, може да се јави ван икакве јавности, да не бих кршио изборне процесе на ЖРУ, јер ми то није намера, али стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 6 hours ago, RYLAH рече Види овако... Да не бих опет био оптужен да радим ЗА неког, а ПРОТИВ ДЈБ покрета, нећу да на јавном пишем ништа. Кад већ нема осталих странака са својим причама, нећу да рушим једину тему која је жива, и то захваљујући вама који је водите, реално. Значи, да не бих рушио било шта било коме, можемо на пвт ово, или после избора. Ал нећу да ме опет било ко тартгетира да радим за неког или против неког, немам потребе да се мешам у изнорне процесе. И овако ништа не мог да променим, зашто бих било коме рушио Снешка? Ето, колико да се рекламирам: кога ова прича више интересује, може да се јави ван икакве јавности, да не бих кршио изборне процесе на ЖРУ, јер ми то није намера, али стварно. Слушај, ја те нисам прозивао да радиш за неког, против неког, нешто између итд. Мене уопште не интересују активности Савеза комуниста, хе хе. А за овог Снешка, већ неколико пута причаш како нећеш да га рушиш, иако свако мало најављујеш отопљење. North remembers Снешка! Е, сад, да се вратимо на ова правна питања. Реко си да сам се упецао. Занима ме где грешим ја тј. ДЈБ, покрет који сам створио да срушим Вучића? Зашто је одлука ПИК-а да одбаци листу ДЈБ за покрајинске изборе исправна? Да ли су људи из ДС-а у праву? Да ли је неко трећи у праву? Искрено ме занима. Јер ако ми покажеш да ови из ДЈБ негде греше, а Управни суд пресуди у њихову корист, онда ћу имати основа да сумњам да је неко из ДЈБ учествовао у корупцији и подмитио неког или на неки други начин утицао на ту одлуку Управног суда. Веруј ми, да ја знам да неко из Савеза комуниста негде греши, ја бих теби одма' реко. P.S. Ово за комунизам је, наравно, шала. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука