Ћириличар Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Сви су исти... Хајде да ми оснујемо странку! Па ћемо и ми бити исти Juanito, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Баш не, имамо најбоље људе! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Grizli, mozes li molim te opet da postavis onaj svoj post o upisu u biracki spisak, ne mogu nikako da ga nadjem? Ja trazim kako stoje stvari ovde kod nas pa cu okaciti kad nadjem... Iskoristite Vase glasacko pravo i glasajte u Generalnom konzulatu Srbije u Cikagu. Da bi ste bili upisani u biracki spisak Generalnog konzulata, neophodno je da prethodno podneste prijavu za upis. Formular prijave i detalje u vezi sa prijavom mozete naci na nasem sajtu: www.chicago.mfa.gov.rs Napominjemo da ce se, u skladu sa Zakonom, biracko mesto u Generalnom konzulatu otvoriti ukoliko se prijavi najmanje 100 biraca sa glasackim pravom. Ukoliko zelite da iskoristite Vase glasacko pravo, sugerisemo da prijavu za glasanje dostavite u što je moguce kracem periodu. S postovanjem, Generalni konzulat Republike Srbije Consulate General of the Republic of Serbia 201 E Ohio St. Suite 200 Chicago, IL 60611 Phone: + 1 312 670 6707 Fax: + 1 312 670 6787 E-mail: [email protected] www.chicago.mfa.gov.rs florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Сви су исти... Хајде да ми оснујемо странку! СПС - Српска православна странка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 СПС - Српска православна странка Ма, бљак. SPCS- Само покрет човека спасава! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 СПС - Српска Плуто(н)кратска странка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 СПС - Српска Плуто(н)кратска странка Може, свиђа ми се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Може, свиђа ми се. Усвојено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Сви су исти... Хајде да ми оснујемо странку! Јес, па да нам Риле ископава давно заборављене судске процесе противу нас. RYLAH, florenntina, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Са Авокадом до победе! florenntina, GeniusAtWork, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Јес, па да нам Риле ископава давно заборављене судске процесе противу нас. Уопште не размишљаш, понудићемо му да буде председник. RYLAH, Juanito, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Уопште не размишљаш, понудићемо му да буде председник. Почасни. RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 "Skrolovanjem" горе-доле би требало да има и неког ефекта. verum est in beer and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Jel ti uopšte imaš pojma šta je posao stečajnog upravnika i u kom trenutku on preuzima firmu? Znam samo što je botule tada malko nameštao posliče svojoj ups ovaj firmi drage mu ženice. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ta firma je zapravo njegova kancelarija stečajnog upravnika, a kada je postao ministar, prebacio je na svoju ženu. Nije on vodio stečaje kao pojedinac, nego preko te firme. Ne ta firma je njegova lična firma a ne kancelarija stečajnog upravnika. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука