Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ој, Србијо, мајко Оте ми се крик Радуле ће Саша Бити прецедник Deja Vu, Grizzly Adams, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ој Србијо мајко, свићу нова јутра, Са Радулом Сашом биће боље сутра! RYLAH, Плутон, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Мили Боже чуда великога кад се ћаше у земљи Србији у Србији земљи власт да преврне и да Радуле постане судија. Ту Напредњаци нису ради кавзи нит су ради Социјалисти изјелице ал је рада интернетска раја која корупције трпјети не може и ради су тржишни учесници који глобе давати не могу. Земан дошо ваља гласати за слободно тржиште листић предати! Рапсоди, Manolis, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Земан дошо ваља гласати Боље "гласовати". Ћириличар and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Мили Боже чуда великога кад се ћаше у земљи Србији у Србији земљи власт да преврне и да Радуле постане судија. Ту Напредњаци нису ради кавзи нит су ради Социјалисти изјелице ал је рада интернетска раја која корупције трпјети не може и ради су тржишни учесници који глобе давати не могу. Земан дошо ваља гласати за слободно тржиште листић предати! Ал говори Вучић господару: Што си рајо зобала бунике те ти мислиш мени доакати са некаквим кржљавим Радулом кад га видим гаће ми се тресу од грохотна смеха напредњачког. Нема тога српскога јунака што би мени на црту изашо ( осим Чеде, њега не рачунам) а да може цензус прескочити прескочити, мени доскочити. Ман се рајо ћоравога посла ја не мислим власти предавати! Јанко, Кратос, Deja Vu and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Срећом по Србију, напредњаци ме немају за бота. Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Pa zar i ti crni Željko kukavni sine Pade sa napredne Vučkove visine izgleda je i tebi dosta bilo ono što se naprednima snilo Poslednja vremena dođoše i napredni kod Radula pođoše Oj Srbijo međ svinjama i međ šljivama Poče Radule da žnje i po Vučkovim njiivama Рапсоди, Ћириличар, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Radule je nase gore dika Zorom sija a vecerom svijetli jer je kadar stici i uteci i na strasnom mjestu postojati Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ма ја сам се само убацио у непријатељске редове ради збуњивања непријатеља! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 за слободно тржиште листић предати! Да мало распламсам тему, хе хе. Mit o tržištu koje je rešenje za sva društvena i ekonomska pitanja dolazi do svog kraja. I umreće na isti način kao što je umro socijalizam. Jer tako treba. -Saša Radulović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Radule je nase gore dika Zorom sija a vecerom svijetli jer je kadar stici i uteci i na strasnom mjestu postojati и на страшном твиту опстајати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Да мало распламсам тему, хе хе. Mit o tržištu koje je rešenje za sva društvena i ekonomska pitanja dolazi do svog kraja. I umreće na isti način kao što je umro socijalizam. Jer tako treba. -Saša Radulović За регулисано слободно тржиште листић предаваати* Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 значи ово је најблесавији форум на коме сам икад био. Још само Милојкова да убедим да окачи Радула за аватар и биће врх Аурор, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Шта је нема нико да одговори на Вучићев десетерац? А мишови?! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ма ја сам се само убацио у непријатељске редове ради збуњивања непријатеља! Meine gutte mann, mislim da imamo nekoliko pitanja fur dich. Kommen Sie. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука