Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Hvala vam svima. :)

Ja se uzdržavam od trolovanja, a ti Janko moraš. :))) Gde si ti video da neki 'rišćanin baci ovolike osude i da naziva ljude parazitima i bagrom?

Pravi 'rišćanin piše prepodobno, kao Nenad i Dijana. Pravom rišćaninu su i Vučić i Toma i keramičar i plagijator i Bajatović braća i zato ne sme da ih osuđuje. Meni nisu. :)))

Нисам троловао. 

Дође тако време да се каже попу-поп а бобу-боб. Нисам рекао да си као светитељ већ као и сваки хришћанин, са свим манама и врлинама. То што описујеш је "уПРЕподобљавање". Што је ОК ако си таквог живота, иначе звучи лажно и овештало.

Ти си све лепо аргументовао, и уз то довео и сопствено размишљање под упит као и могуће импликације.

Капа доле још једном, то је мој брат нинџа.  :)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ово или је 100x поновљена лаж постаје истина или је Плутон тренутно на 2 години теологије где се учи како да приволите масе, које ће вам на крају паре давати.

У сваком случају чувајте се или ако ћете ме послушати, ја имам лек који скида ту мађију, а то је: 2 бела лука, доста бибера, веома љута паприка, босиљак и литар ракије, то све ставити у торбу и носити око врата. А ако хоћете да узвратите, направите луткицу, ставите на њу слику Радуловића и брзо говорите "олиб еј атсод".

Поред твитера, велико упориште Радуловић има и на Поукама, биће гласова, биће, само још потписе да скупе.

Плутоне, како иде скупљање потписа?

Ma bre, samo promenis avatar i sve k'o rukom odneseno. Vidi kako se veseli ekipica na ovoj temi, samo se pridruzi :)

Подели на овим сајтовима

Гризли, баш штрчиш с тим аватаром на овој страни.

Mozda bi on nesto ovako?

grizli_radul.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ставите на њу слику Радуловића и брзо говорите "олиб еј атсод".

759486-18.jpg

http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/radulovic-cisti-mladine-rasipnike/32743

Мени ово јака фотка, за аватар рецимо, ил' не знам ни ја, за плашти малу децу, вране итсл.

Подели на овим сајтовима

A sta da ja radim sa avatarom. Da krenem od Radulovica pa udarim po nekoj apstrakciji do neprepoznatljivosti :))

Odma dodje!

sds.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Поред твитера, велико упориште Радуловић има и на Поукама

Мислим да би Сале био изненађен... :)

Ал` не треба заборавити има у ДЈБ још квалитетних људи који су згодни за аватар:

Ego-magazin-Intervju-Sasa-Radulovic-04-A

http://www.ego-magazine.com/novi-dizajn-srpskog-drustva/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...