cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ajmoo sektaaaa! This! Is! Dosta je bilooooo! Manolis, florenntina and Плутон је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Дошли да виде уживо, да ли стварно личи на карикатуру или једноставно није фотогеничан. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Дошли да виде уживо, да ли стварно личи на карикатуру или једноставно није фотогеничан. Него брате, јел се спремаш за сутра? И зови ако ти треба потпис, мислим лично и персонално за тебе, пошто осталима не дајем/о. NIkakav nije... visok 2m, mrsav... ko neka zakukuljena motka je. Nema teorije njega da neko gleda kao tatka nacije ili velikog vodju verum est in beer, Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 On zna kako Srbija da ojača, biramo njega, Radulović Saša! Плутон and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 On zna kako Srbija da ojača, biramo njega, Radulović Saša! A bre, kad si ti konvertovao? Sta se desilo, vlaska magija? Manolis, verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 A bre, kad si ti konvertovao? Sta se desilo, vlaska magija? Манолис тролује. feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Pa mislio sam, ali stavljati avatar mi nekako previse Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Lep čovek, Sale se zove, on zna najbolje, biće svima bolje! feeble, RYLAH, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Pa mislio sam, ali stavljati avatar mi nekako previse A di je tvoj ajvartar? Плутон, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Evo mog skromnog sočinjenija: http://linux-haxor.com/index.php/blog/25-zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica Нинџа, доспео си на насловну! http://dostajebilo.rs/zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica/ Grizzly Adams, florenntina, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Добро пише Нинџа. Нисам имао прилике до сада да прочитам било шта од њега што није било троловање. Grizzly Adams, Плутон and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Evo mog skromnog sočinjenija: http://linux-haxor.com/index.php/blog/25-zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica Васо, брате мили убеди и мене овим сочињенијем. Пишеш к`о прави `ришћанин. Чек сад ћу и слику да метнем, само да нађем згодну по нету. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Браво мајсторе, стварно супер! Баш добро да су ови пренели, то мора да је Плутон пријавио... Плутон, florenntina, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ево, и ја ћу да променим аватар. Јанко, Плутон, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Браво мајсторе, стварно супер! Баш добро да су ови пренели, то мора да је Плутон пријавио... Гризли, баш штрчиш с тим аватаром на овој страни. Grizzly Adams, florenntina and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука