RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Брате, јел ово могуће? Овакве трансфере су само радикали правили својевремено и сад Двери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Брате, јел ово могуће? Овакве трансфере су само радикали правили својевремено и сад Двери. Zebancija je u pitanju. Ja sam napravio poster zbog druge teme... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Evo mog skromnog sočinjenija: http://linux-haxor.com/index.php/blog/25-zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica Predugačak tekst. Мораш још учити да пишеш. Недовољно убедљив, мораш мало и да демагогишеш. Немош неког убедити у нешто тако што ћеш рећи ето ја сам то открио и то је то. Мораш дати конкретан пример како се то даље одразило на твој живот, а објашњење зашто мора бити краће и директније повезано са свакодневним животом. Опет конкретан пример треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Хебо вас аватар, побркао сам Муру и Плутка Јанко, Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Хебо вас аватар, побркао сам Муру и Плутка Како ли ћеш тек да се снађеш после избора... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Evo mog skromnog sočinjenija: http://linux-haxor.com/index.php/blog/25-zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica Фино, ал' није требало да спомињеш да си гласао за Динкића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Radulović Saša - nada naša! Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Radulović Saša - nada naša! Краљино (за аватар)! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Земан дошо ваља твитовати! Аурор, RYLAH, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Како ли ћеш тек да се снађеш после избора... Лако, после избора бришем све аватаре политичара. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Лако, после избора бришем све аватаре политичара. Немо' да бришеш ове за опкладу, послаћеш лошу поруку да свако може да се клади и да не изгуби паре тј. аватар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Земан дошо ваља твитовати! Јер је крвца из земље проврела! Баба, RYLAH, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ексклузивно! Конференција за штампу Саше Радуловића одмах после победе на изборима! Juanito, Justin Waters, feeble and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Господин, него шта! Ronald and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 На скупштинама СНС-а и осталих странака тајкуни и мафијаши, на скупштинама ДЈБ-а Коракс и Петричић. Како су глупи, упецали се на демагога Радуловића! http://dostajebilo.rs/pocela-skupstina-udruzenja-u-belekspo-centru/ Grizzly Adams and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука