Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Значи, држава треба да подсриче верске установе да раде онако како неко мисли да би верске установе требало да раде? То није либерално нимало :)

Да ме не схватиш погрешно, и ја мислим да Црква може, и мора, далеко више него што тренутно ради, ал ми није јасно како би се то решило разрезивањем "харача".

Rile sta mislis da li bi bilo moguce u novcu vratiti jer mislim da od vracanja imovine nema nista?

Подели на овим сајтовима

Rile sta mislis da li bi bilo moguce u novcu vratiti jer mislim da od vracanja imovine nema nista?

Не. Превише је, мери се милијардама долара вероватно.

Мислим да нико и не очекује да се све врати, посебно не камате, али нешто макар од свега мора. Има много тога што може да се врати, али се не враћа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

To, to... Tako je.

Sad ce mnogi da budu u fazonu "ma ko je bre taj Radulovic" pa ce odu da izguglaju...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Исто подметачина, ово није реко Радуловић него Иван Кљајић.

http://dostajebilo.rs/pismo-bivseg-belog-listica/

Подели на овим сајтовима

Ово је стварно смешно, има скроз рационалних аргумената за критику Радуловића, немојте да се бавите овим таблоидним пљувачинама.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Исто подметачина, ово није реко Радуловић него Иван Кљајић.

http://dostajebilo.rs/pismo-bivseg-belog-listica/

Zeljko ti si bistar covjek i stvarno je smijesno da se pozivas na Vesnu Pesic i Dinkica.

Подели на овим сајтовима

Људи, Радуловићеви ботови, како-год. Ја вам се дивим, јер ви стварно имате веру у једног политичара и политику његове партије.

Нећу вам више искушавати веру. Доказали сте се као прави верници. :)))

Подели на овим сајтовима

Људи, Радуловићеви ботови, како-год. Ја вам се дивим, јер ви стварно имате веру у једног политичара и политику његове партије.

Ili opet najmanje zlo, nacin biranja kojim se ljudi ovde vode godinama. Manje je zlo od Vucica verovatno, samo sto nece dobaciti ni do 3%. A ni ostali nece biti puno iznad. Ne citaju ljudi po Srbiji blogove, mozda bi dobacio do 5% da vise citaju.

Подели на овим сајтовима

Нећу вам више искушавати веру. Доказали сте се као прави верници. :)))

Ne vjerujemo u njega nego ideje, nije mi bitno da li te ideje pokusava da sprovede Radulovic ili neko drugi.

Подели на овим сајтовима

Manje je zlo od Vucica verovatno, samo sto nece dobaciti ni do 3%.

Дај бре, Фебло, он је на прошлим изборима имао 2,3% са месец дана кампање и то искључиво на интернету.

Од тад сваки други, трећи дан има негде ил' трибину, ил' гостује на некој локалној телевизији, обишо је све општине, неке и више пута. Има га повремено на Н1 и Ал Џазири, у неколико новина... Само према овим Вучићевим анкетама неко након годину и нешто непрестане кампање може да буде на истом нивоу подршке. Па и најнеспособнији човек на свету би се помако од тих 2,3% да је толико ишао кроз Србију. Јел' мислиш да би га Информер пљувао на насловној (није ово изнад први пут, већ неколико пута је био) да је на 3%?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...