Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 ja sam uvijek protiv svakog nemorala ko god da je u pitanju, ako pogledas svetog kneza lazara on je za mene bio dosta puta visoko nemoralna osoba za svaku osudu, međutim niko nije savrsen, stvar je u tome da ja nemoral ne priznam nikada i nigdje kod nikoga, takav sam Добро, искрено, то ценим. Ја не сматрам морал битним, већ принципе и етику. Мораш да знаш шта су ти приоритети, и које принципе имаш због чега. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Морал су норме које уређују односе међу људима, а државе нису људи. ja govorim o tebi i tvojim stavovima nisi ti država, okrenuo sam se na tebe sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Добро, искрено, то ценим. Ја не сматрам морал битним, већ принципе и етику. Мораш да знаш шта су ти приоритети, и које принципе имаш због чега. ma mislim brate prvenstveno na etiku, moral je primjenjena etika, to je jedno te isto za mene, za mene moral nije pisano pravilo, nego upotreba etike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 ja govorim o tebi i tvojim stavovima nisi ti država, okrenuo sam se na tebe sada То су моји ставови према држави а не према људима. Причамо о нашим ставовима према међудржавним односима. За мене је морално гледано бил клинтон злочинац ког не могу очима да смислим и весли кларк и та екипа. Али је америка држава. ma mislim brate prvenstveno na etiku, moral je primjenjena etika, to je jedno te isto za mene, za mene moral nije pisano pravilo, nego upotreba etike Комплексна је филозофија морала и етике. Али генерално морал је више нешто што друштво одређује а етика нешто што сам човек одреди као добро и лоше. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Па и нису, не постоји "трајни" непријатељ мрђу државама зато што државе немају осећања, не могу да се мрзе... постоје само сукоби међу државама. У нама постоји једна логика коју ви који тако размишљате не капирате, а то је да народи немају колективну емоцију која може да се препише на све, и да државе међусобно немају личности. Политика и понашање једне државе и/или народа ти је заправо гомила компромиса између њих, а не мржња, љубав или сличне приче које везе немају. Значи ако ја тебе пребијем, јер си ме изнервирао то је ок, а ако ти мене пребијеш то је злочин. И то су истина и лаж? Не знам дал си икад чуо за термин зове се - објективност. Кључан је компонента поштеног човека. Znas sta je tvoj problem? Sto nisi u stanju da odvojis pametno od gluposti. Te stoga zastipas i branis glupost. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 А треће је бити апсолутни идиот и не разумети чак ни оно о чему ти сам причаш, а камо ли оно о чему неко други прича. Пробај прво да разумеш причу, верујем да ти је тешко и да боли, али макар те не гледају као будалу која се свађа сама са собом. Nemoj usled nedostatka argumenata da vredjas sagovornike. Osim sto je jako neopristojno, na ovom forumu je i kaznjivo. Ulozila sam protest Administraciji na tvoj post. Sram te bilo! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Sta nije istina? Da su u hrvspatskom saboru sedele ubice? Nije istina da u srpskom saboru nisu sedele i ubice. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Znas sta je tvoj problem? Sto nisi u stanju da odvojis pametno od gluposti. Te stoga zastipas i branis glupost. Zanimljivo, ja mislim da je tvoj problem sto volis da se raspravljas o stvarima o kojima nemas dve blage a imas tvrdglav sav. Te stoga mislis da drugi brane gluposti a nisi svestan koliko gresis. Ако ти мислиш да између држава и нација постоје неке емоције, и да можеш да их третираш као личности, онда тешко лупеташ, јер да је тако Јапанци и Американци данас не би причали. Ми овде не желимо да сарађујемо са Америма јер су помогли у отимању 15 % територије, срушили неколико мостова и побили одређен број људи. Ја разумем да тражимо одштету, кривце и све то подржавам али оптисивање сарадње не могу да разумем. А уз то имамо јапанце на које су амери кокнули две непотребне нуклеарке, и јапанци немају никакв проблем да сарађују данас са америма иако су пртрпели екстремно већу штету од њих него ми. Знаш зашто? Јер се међу већином Јапанаца не шири та филозофија о "националним осећањима" и тамо не постоји много људи који се заносе да Америка мрзи Јапан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Zanimljivo, ja mislim da je tvoj problem sto volis da se raspravljas o stvarima o kojima nemas dve blage a imas tvrdglav sav. Te stoga mislis da drugi brane gluposti a nisi svestan koliko gresis. ja mislim da ti u ovoj situacij igrešiš a ne baron, znaš ti jako dobro da države imaju kolektivnu svijest , znaš i da postoji geopolitika i dugotrajni odnosi među državama, postoje prijateljske i neprijateljske drzave mimo svih interesa drugih, al iti to sve ne priznaš, tu po meni radiš grešku... trgovina, razmijena roba i diplomatiaj su jedno a tendencije nekih nacija su nesto sasvim trece... diplomatija nije nista drugo do obicno licemjerje megalomanskih razmijera, a svesti drzave samo na okvire diplomatije je u najmanju ruku bez veze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 ja mislim da ti u ovoj situacij igrešiš a ne baron, znaš ti jako dobro da države imaju kolektivnu svijest , znaš i da postoji geopolitika i dugotrajni odnosi među državama, postoje prijateljske i neprijateljske drzave mimo svih interesa drugih, al iti to sve ne priznaš, tu po meni radiš grešku Знам да постоји геополитика базирана на тренутном интересу, али колективна свест не постоји. Ако ти мислиш да американци имају колективну свест о гађању србије буди сигуран да грешиш, већина американаца нема свест о Србији да постоји уопште а камоли неку колективну свест о томе да треба да се гађа. То што су амерички политичари говна па су способни и да гађају када њихов интерес није заступљен нема никакве везе са неком "колективном свешћу". Ми овде много мање мрзимо хрвате него ви из крајне. Није ту колективна свест, него је овде мање људи којима су хрвати учинили злочине. Исто тако Хрвати у Вуковару много више мрзе Србе него хрвати у пули. Исти разлог. Дакле колективна свест "не постоји", политика ти гомила интереса спојених у једно. Ако један део хрвата мрзи србе, мали део се буни и воли а велики је неутралан, преовладаће ови који мрзе Србе. просто и једноставно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ако један део хрвата мрзи србе, мали део се буни и воли а велики је неутралан, преовладаће ови који мрзе Србе. просто и једноставно. i to ti se onda zove aktivna svijest tog kolektiva, ona koja se računa i ona koja vrši veliki pritisak na državnu politiku, prosto i jednostavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 i to ti se onda zove aktivna svijest tog kolektiva, ona koja se računa i ona koja vrši veliki pritisak na državnu politiku, prosto i jednostavno То није свест, не укапа се ниуједну дефиницију свести. То је пре несвест, са обзиром да је политика прошла због количине несвесних и неутралних. Да су американци свесни шта њихова дражава ради по свету, такве политика никад не би прошла. А полако постају. И знаш која је група американаца која највише критикује америку због спољне политике? Либертаријанци. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Nije istina da u srpskom saboru nisu sedele i ubice. A tu si u pravu, ceda i djiki su sedeli tamo sto jes jes a bili su super ortaci sa krimosima i cak je djiki imao neku paravojsku po bosni... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Nemoj usled nedostatka argumenata da vredjas sagovornike. Osim sto je jako neopristojno, na ovom forumu je i kaznjivo. Ulozila sam protest Administraciji na tvoj post. Sram te bilo! A jesi li prijavila i Milosavljevica? Vi to dousnici starog kova, komunjarskog, kada ne mozete da izadjete na kraj sa nekim pamecu prijavljujete "policiji" ? Pa dokle bre vise taj Sibir i Gulazi .... R.Žiskar and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 То није свест, не укапа се ниуједну дефиницију свести. То је пре несвест, са обзиром да је политика прошла због количине несвесних и неутралних. Да су американци свесни шта њихова дражава ради по свету, такве политика никад не би прошла. А полако постају. И знаш која је група американаца која највише критикује америку због спољне политике? Либертаријанци. dobro oprostii mi onda mili milosavljeviću , pogrešnu riječ sam upotrebio, zamolio bi milog administartora bićanića da prepravi sve moje svijesti u nesvijesti u ovoj temi, a svima drugima se izvinjavam sto nisam bio jasan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука