Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Видим на твитеру да прати Предрага Аздејковића и Весну Пешић. Често ретвитује Весну Пешић. Зна се добро ко су ови ликови, и шта они заступају. Што се тиче геј/антигеј пропаганде, против ње сам. Србија није Америка, нама нису потребне никакве параде. Лично сам против промоције сексуалности, и толиког банализовања и омаловажавања људског достојанства. У Србији нема посла ни за геј, ни за остале људе. Да, сада знамо на чему смо са њим, на наставку млаћења празне сламе, док нам друштво пропада. Не знам како си закључио да то што није хомофоб значи да ће да млати празну сламу са хомосексуалцима и геј парадама. Човек се држи строго онога што му је у плану и програму и досада се држао тога. Он у власт не планира да уђе, већ да буде опозиција, јер да уђе у власт нема шансе, јер нико не задоољава његове принципе тренутно. Тш се геј параде то је сасвим друга тема, нема везе са радуловићевим политичким програмом. овим искрено сумњам да је изгубио било ког гласача. сви антигеј гласачи су већ опредељени као двераши, већина његових сигурних гласача нема никакав проблем са хомосексуалцима. Геј права нису у његовом програму. Када се кандидује за власт, да ли ће бити - ће видимо.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Не знам како си закључио да то што није хомофоб значи да ће да млати празну сламу са хомосексуалцима и геј парадама. Човек се држи строго онога што му је у плану и програму и досада се држао тога. Он у власт не планира да уђе, већ да буде опозиција, јер да уђе у власт нема шансе, јер нико не задоољава његове принципе тренутно. Тш се геј параде то је сасвим друга тема, нема везе са радуловићевим политичким програмом. овим искрено сумњам да је изгубио било ког гласача. сви антигеј гласачи су већ опредељени као двераши, већина његових сигурних гласача нема никакав проблем са хомосексуалцима. Тако да... Не, он је овим ставом показао да је хомофил (хомољуб), борац за "људска права".... А мислим да нам је свима доста тих умишљених "бораца".... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Не, он је овим ставом показао да је хомофил (хомољуб), борац за "људска права".... А мислим да нам је свима доста тих умишљених "бораца".... Као што рекох, није део његовог програма. Један твит не значи да ће политика да му се окреће око борбе за људска права. елем oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Као што рекох, није део његовог програма. Један твит не значи да ће политика да му се окреће око борбе за људска права. Треба читати између редова. Углавном се на крају испостави да се политика и не окреће око тема из изборне кампање и "програма". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On je za sad pijun, i na standby je za obuku lovca. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Треба читати између редова. Углавном се на крају испостави да се политика и не окреће око тема из изборне кампање и "програма". Код радуловића се богамии окреће. Да му се не окреће никад не би напуштао вучића. ја не знам шта вам ту није јасно, он да је хтео могао је да остане са вучићем и даље би имао фотељу и могао би са њима да пељеши земљу... да му није до програма. Није њега вучић најурио он је сам дао оставку, јер се отворено сукобио са свима и назвао вучића кочничарем реформи. А то је урадио упраов зато што му нису поштовали програм. Дакле мислим да постоји много разлога да се на њега не гледа тако. Иако неки неоправдано гледају тако. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 "Привредни систем мора бити заснован на прицнипима ефикасности, конкуренције и приватног власништва. Социјализам је показао да државна привреда, свачије и ничије, не функционише. Политичар који хоће да привређује и мисли да зна где треба уложити новац, треба да иде у привреду. Не може новцем пореских обвезника. "Најбоље ће привредним ресурсима управљати онај ко их поседује. Постоји само један разлог због кога су приватна предузећа ефикасанија од државних – у њима за немар и неодговорност постоји озбиљна санкција. Када на конкурентском тржишту приватно предузеће направи лош производ, купци га казне одласком код конкуренције. Ако жели да преживи на тржишту, произвођач мора да се више потруди; ако се не труди, мора да затвори предуеће. То је основни механизам који ствара привредни раст, квалитет и одговорност. Такав механизам је неизбежан ако желимо да имамо јаку привреду која ће омогућити бесплатно школство, здравство, гарантоване пензије и социјалну помоћ. За разлику од тога, доминантно државно власништво и државна привреда, и политика субвенција одабраних приватних предузећа, како смо видели у последњих неколико деценија, ствара сиромаштво и несрећу." Izvor:http://dostajebilorestart.org/program/ I sta sada ovde ima a da nije potpuno jasno i u potpunoj suprotnosti sa tvojim libertarijanskim stavovima? Potpuno je jasno svakome na ovoj planeti da ce privatnik biti efikasniji ali je u isto vreme svakome jasno da nigde na planeti ne postoji privatna zeleznica, posta, policija, sudstvo jer nije profitabilno ali je istovremeno i neophodno. Daje u programu pise: Такав механизам је неизбежан ако желимо да имамо јаку привреду која ће омогућити бесплатно школство, здравство, гарантоване пензије и социјалну помоћ. Znaci sve suprotno od onoga za sta se vi libertarijanci zalazete. I sada ne kontam cemu ovaj citat iz programa? Zelis da pokazes kako ti i doticni gospodin imate dijametralno suprotne stavove po pojedinim pitanjima? Ovo sto pise u programu ove "stranke" zna svaki osnovac i pise u programu sve i jedne stranke. Nema ni jednog programa koji se zalaze za neefikasnost privrede ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Код радуловића се богамии окреће. Да му се не окреће никад не би напуштао вучића. ја не знам шта вам ту није јасно, он да је хтео могао је да остане са вучићем и даље би имао фотељу и могао би са њима да пељеши земљу... да му није до програма. Није њега вучић најурио он је сам дао оставку, јер се отворено сукобио са свима и назвао вучића кочничарем реформи. А то је урадио упраов зато што му нису поштовали програм. Дакле мислим да постоји много разлога да се на њега не гледа тако. Иако неки неоправдано гледају тако. Uh. Prvo on nije dao ostavku,on i sam kaze da je ministar vlade u ostavci. Ostavku je pokusao dati kad je cela vlada pala odnosno kad je vucic obelodanio da idemo na izbore a to se naravno ne moze uciniti ne mozes dati ostavku vladi u ostavci. Mislim da je onaj zakon o radu o kom se pricalo sa stanovista radnika jako,jako,jako los. Radnik je doduse i po ovom vazecem zakonu ali i po tom koji se spremao trebao biti orudje u rukama bogatasa. Produzetak radnih sati,produzetak rada na ugovor itd itd itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Uh. Prvo on nije dao ostavku,on i sam kaze da je ministar vlade u ostavci. Ostavku je pokusao dati kad je cela vlada pala odnosno kad je vucic obelodanio da idemo na izbore a to se naravno ne moze uciniti ne mozes dati ostavku vladi u ostavci. Дао је пре него што је влада пала. А пошто је пала нису је процесуирали већ је прецесуира привремена влада. Дакле оставку јесте дао. Mislim da je onaj zakon o radu o kom se pricalo sa stanovista radnika jako,jako,jako los. Radnik je doduse i po ovom vazecem zakonu ali i po tom koji se spremao trebao biti orudje u rukama bogatasa. Produzetak radnih sati,produzetak rada na ugovor itd itd itd. Закон о раду је писало министарство рада, а не министарство привреде а Вучићеви ботови су кренули да причају да би нацрнили Радуловића. Исто као што су причали да је преобио рођено дете, када га је довео у хитну због повреде. Радуловић је конкретно само хтео да смањи намете на рад. Твоја плата је 320 евра, 120 ииде држави кроз намете на приход, па тако ти примаш 200 евра. Зато нико нече да запољшава јер не запољавање скупо. То је ти је одокативно где се Радуловић мешао. Potpuno je jasno svakome na ovoj planeti da ce privatnik biti efikasniji ali je u isto vreme svakome jasno da nigde na planeti ne postoji privatna zeleznica, posta, policija, sudstvo jer nije profitabilno ali je istovremeno i neophodno. А ко о томе прича? Па нисмо сви ми либертаријанци анархо-капиталисти. Твој главни проблем у дискусијама је што полазиш од погрешних претпоставки. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Радуловић је конкретно само хтео да смањи намете на рад. Твоја плата је 320 евра, 120 ииде држави кроз намете на приход, па тако ти примаш 200 евра. A ovo mu pise uprogramu stranke: ...која ће омогућити бесплатно школство, здравство, гарантоване пензије и социјалну помоћ. SA cime misli da obezbedi ovo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 A ovo mu pise uprogramu stranke: ...која ће омогућити бесплатно школство, здравство, гарантоване пензије и социјалну помоћ. SA cime misli da obezbedi ovo? Са парама од пореза. Ти очигледно не разумеш да се нама велики новци од пореза троше на разноразне глупости, субвенције, делукс социјалну помоћ(где поједини људи примају 80 000 социјалну помоћ), на силну измишљену бирократију и инепсикције и агенције које су ту да би запошљавале партијски кадар, на државна предузећа која губе силне паре и добијају наше паре сваке године, које распикуће итд итд.. иду на све оно сем на шта треба и да су нам зато порези велики, А не зато што нам требају за здравство и школство и социјалну помоћ Узми погледај неки клип Радуловићев где излаже мало бћоље ствари. Например овде, мислим да излаже где се и колико троши наш порез. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Дао је пре него што је влада пала. А пошто је пала нису је процесуирали већ је прецесуира привремена влада. Mala ispravka> procesuirali su je suprotno Ustavu i zakonu... ali kao da je to u Srbiji važno... Млађони and uros је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ovo sto pise u programu ove "stranke" zna svaki osnovac i pise u programu sve i jedne stranke. Nema ni jednog programa koji se zalaze za neefikasnost privrede ... Ma to je za ponavljace, da obnove gradivo. Nije za tebe, posto si ti bio odlikas u osnovnoj pa znas jako dobro da se subvencijama ne moze spasiti privreda https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On je za sad pijun, i na standby je za obuku lovca. pssss pssss zemlja zove sokola, zemlja zove sokola, sokole-javi se. Sokole, prizemlji se Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука