Jump to content

Како сузбити белу кугу?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Jos sam citala mnoga kontraceptivna sredstva ustvari ne sprecavaju zacece vec deluju tako sto ubijaju

plod kao i spirala koja ne blokira zacece nego mehanicki ubija plod ubrzo nakon zaceca a da zena to i

ne oseti. Ovo je izgleda ravno abortusu-ubistvu.

Ove strasne stvari mnogi lekari i farmaceuti vam nece priznati. 

Подели на овим сајтовима

Jos sam citala mnoga kontraceptivna sredstva ustvari ne sprecavaju zacece vec deluju tako sto ubijaju

plod kao i spirala koja ne blokira zacece nego mehanicki ubija plod ubrzo nakon zaceca a da zena to i

ne oseti. Ovo je izgleda ravno abortusu-ubistvu.

Ove strasne stvari mnogi lekari i farmaceuti vam nece priznati. 

Znaci da ima nekih koji stvrano sprecavaju zacece.

Fino je sto si ti citala i o spirali i antibebi pilulama, ali si citala u nekim pogresnim knjigama.

Подели на овим сајтовима

Извини што овако одвајам текст, са мобилног не могу боље.

Ово што сам издвојио-о томе сам и причао. То су људи, ту је узрок, а они су репрезентативни узорак друштва. Такви се не мењају преко ноћи. А и ако их замениш - доводиш исте такве. Потребна је колективна промена свести, а она почиње тамо где сам указао. Онда ће имати ко да замени и овакве људе и овакве законе. До тад ништа, вртећемо се у кругу званом "сјаши Курта да узјаше Мурта ".

A ti ljudi smo i ti i ja. Naime, i svi politicari, pa i svestena lica su iz naroda,, a narod je takav kakav je.

Подели на овим сајтовима

A ti ljudi smo i ti i ja. Naime, i svi politicari, pa i svestena lica su iz naroda,, a narod je takav kakav je.

Да. А ко би требало да буде пример свима у том народу? Јер човек се увек УГЛЕДА на некога. Да не бежимо у апстракцију (држава, народ) него да конкретизујемо. Одакле почети? Свако нека крене од себе. Ја због титуле теолога написах што написах...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Predlazem da narod donese nov Ustav kojim se citava planeta proglasava Srbijom. Automacki bi i svi ljudi bili proglaseni za Srbe, pa bi se vidno popravila statistika - ima nas sve vise i bice nas uskoro 10 milijardi. A, ovi usplamteli forumasi da dobiju opomene zbog ushicenog mahanja putenoscu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Да влада плаћа људе који ће да зајебавају друге људе како нису у стању да се ожене и  да направе дијете. :) а кад онда проради српски инат има да нас буде  као мрава. :):smil443643319dc3d: Ништа Србина не покрене као инат!

Подели на овим сајтовима

Само личним примером....ја сам за сада на нули..имам двоје деце а желим их још и биће сигурно бар још једно, ако којим случајем уз Божји благослов не добијемо близанце  crosseo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...