Milan Nikolic Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Погледајте само Сирију. И све друго је иста прича. Допремање оружја, интересне групе, конкретан разлог у природним ресурсима - све то појашњава у каквом свету живимо. Шта ми ту можемо да урадимо? Да ли вреди трудити се око политике? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Погледајте само Сирију. И све друго је иста прича. Допремање оружја, интересне групе, конкретан разлог у природним ресурсима - све то појашњава у каквом свету живимо. Шта ми ту можемо да урадимо? Да ли вреди трудити се око политике? Наравно да не вреди. Нормалан и поштен човек ни не покушава јер му се гади. Једино што се не слажем са насловом. Када овако схватиш ствари онда ту више ништа није компликовано. Једноставно све лопина до лопине. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Znači politka je jedostavna jer je zasnovana na kriminalu? Poenta je što se ne mirim sa tim. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Znači politka je jedostavna jer je zasnovana na kriminalu? Poenta je što se ne mirim sa tim. Па ни ја се брате не мирим са тим. Али мучио сам се да провалим зашто политичари ураде ово или оно а када сам погледао кроз горе поменуту "призму" постало ми је јасно к'о дан. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука