cloudking Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Ako je neko svemoćan, onda bi trebalo da može da ograniči sopstvenu svemoć po svojoj želji - jer je svemoćan Znači - može, jer je to njegova želja da napravi kamen koji ne može da podigne. Onda taj kamen niko ne moze da podigne. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Мене су то једом питали. Одговорим ја на брзину шта ми пало на памет, ,,може али и Бог може да подигне камен који не може да подигне,, А они кажу какав је то одговор, па исто какво и питање! Ђуро Станивук, RYLAH, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ne raspravljajte se nikada sa budalama. Prvo vas spuste na svoj nivo pa vas dobiju na iskustvo. Ovde je Bog spušten. Draga Petrovic-Nina, Ћириличар, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ne raspravljajte se nikada sa budalama. Prvo vas spuste na svoj nivo pa vas dobiju na iskustvo. Ovde je Bog spušten. Та ти је добра :good2: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ala si ti pametan kad ti Bog daje direktne odgovore. Ko je to od tri lica nije savrseno? Није потребно да човек буде паметан да би га Господ Бог подучавао и да би слушао његов глас. Потребно је да буде мио Господу Богу. Да сам ја постављао Богу питања каква ти постављаш мени никад не би самном проговорио. Несавршено је оно лице чија је улога да живи живот у времену. Надам се да ме нећеш питати које је то лице. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Размишљајући да је нешто савршено само ако нема никаквог недостатка,онда испада да Бог није савршен јер му недостаје несавршенство, Јер ако би несавршенство било изван Бога јер је Бог савршенство без мане, то онда Бог не би био савршен јер би му фалило несавршенство, а кад нечему нешто фали онда то није савршено. А Бог ми је показао да је он у себи направио место и за несавршенство, доделивши ту улогу једном од своја три лица. показујући ми тако да је несавршенство део савршенства иначе би савршенство било несавршено. imajmo u vidu da ovo piše neko ko je nesavršen Гром је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Čudna je hvala na Životu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Moze se reci:KO JE KAO BOG? the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука