Jump to content

SRBIJA bez Beograda

Оцени ову тему

Dejan_kv

Препоручена порука

znam i meni to jako smeta ,no to je ipak sekundarna stvar, naši autobusi idu u inostranstvo sa trulim limovima, brukaju nas po cijeloj evropi ima i toga, civilizacija je malo preuveličana i napumpana stvar, nisu ljudi stoka da ih zatvoriš u kocke od betona jedne drugima na glavu pa da očekuješ sklad i harmoniju, ja se ježim od sve  i jedne metropole jer mislim da stvarno postoji neka granica o broju ljudi na nekom prostoru koja se ne bi trebala preći, svi takvi gradovi su isti ,pariz,beograd, frankfurt...

jednom kad sam putovao iz inostranstva pa sam išao kroz beograd sa jednim strancem propao sam u zemlju od stida zbog deponije na auto putu iz novog sada pred beogradom i zbog one kartonske kolonije cigana  ispod mosta, malo kad me u životu bilo više stid, bolje da sam otišao u neku čuku na zlatibor gdje su neobrijani i neugledni ljudi

I treba da se stidiš, nisi počistio deponiju niti rešio problem Roma ispod mostova....e stvarno... 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

И опет тема о Београду и како су београђани лоши, како су покрали све паре. Маните се тога, Божић је.

Београд никоме није узео паре, већ политичари, а скоро сви политичари нису из Београда већ из целе Србије (и из Црне Горе, РС и БиХ). Тако да ако неко пљује по београђанима, он пљује по себи, прво зато што смо сви ваљда Срби, а друго ти политичари су из његовог места.

Христос се родио у пећини и није грдио Београд, него је дошао свима, како београђанима, тако и краљевчанима :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

И опет тема о Београду и како су београђани лоши, како су покрали све паре. Маните се тога, Божић је.

Београд никоме није узео паре, већ политичари, а скоро сви политичари нису из Београда већ из целе Србије (и из Црне Горе, РС и БиХ). Тако да ако неко пљује по београђанима, он пљује по себи, прво зато што смо сви ваљда Срби, а друго ти политичари су из његовог места.

Христос се родио у пећини и није грдио Београд, него је дошао свима, како београђанима, тако и краљевчанима :)

Bas lepa Bozicna poslanica :D.

Fin zakljucak za temu, bilo bi idealno da se ovome zavrsi :).

Подели на овим сајтовима

I treba da se stidiš, nisi počistio deponiju niti rešio problem Roma ispod mostova....e stvarno... 

stid me bilo zato što ja to nikada nigdje u životu nisam vidio i onda baš kod svojih to doživim sa jednim strancem koji baš visoko mišljenje o nama ima, stid me bilo ne mene lično nego nas kao kolektiva o tome se radi, nismo mi takvi nego smo svašta dozvolili to su krivi oni koji su vlast

Подели на овим сајтовима

Неписменима и селендрама ништа не хвали, искрено мислим да би многи људи ако би имали могућности желели да се школују, али држава нема ову стратегију социјалних услова подједнако за све градове и села, него ради  на томе да је само Београд велик  и на високој нози. Често се показало да су у ствари чак они сами неписмени и некултурни, велики псовачи, престоница проституције у разним облицима.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

али држава нема ову стратегију социјалних услова подједнако за све градове и села, него ради  на томе да је само Београд велик  и на високој нози.

Није се радило се само на Београду. Сви су градови пуњени, упореди бројке од пре Другог св. рата и данас за сваки град, видећеш да су сви развијани на штету села, људи довлачени из свих крајева да би се дизале мегаломанске фабрике, само што су неки градови у старту били далеко већи од других и имали су већи потенцијал да се развију због ових или оних фактора.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Неписменима и селендрама ништа не хвали, искрено мислим да би многи људи ако би имали могућности желели да се школују, али држава нема ову стратегију социјалних услова подједнако за све градове и села, него ради  на томе да је само Београд велик  и на високој нози. Често се показало да су у ствари чак они сами неписмени и некултурни, велики псовачи, престоница проституције у разним облицима.

beograd su najveći glasovi, ko pobjedi u beogradu taj obično ima vlast i u državi i onda svi od političara gledaju kako što više da sse dodvore najprije beograđanima koliko god je to moguće pa onda tek gledaju sta se moze sa drugima uciniti... i time samo još doddatno potpomažu taj efekat zvani beograd... evo sad EU da ukine donacije beograd je gotov, crko bi od gladi oni ljudi funkcionišu od kredita

Подели на овим сајтовима

Није се радило се само на Београду. Сви су градови пуњени, упореди бројке од пре Другог св. рата и данас за сваки град, видећеш да су сви развијани на штету села, људи довлачени из свих крајева да би се дизале мегаломанске фабрике, само што су неки градови у старту били далеко већи од других и имали су већи потенцијал да се развију због ових или оних фактора.

niej baš tako,jesu se iskristalisale vodeće sredine no ne na štetu drugih regija, komunisti su mudrije to radili, recimo iz beograda su selili neka postrojenja u druge male sredine da se rasporedi, npr. TAM fabrika kamiona je bila u beogradu pa preseljena u maribor i od nje maribor postao pravi grad da nije toga bilo  sloveniaj bi imala samo ljubljanu, takvih primjera imas mnogo, nije ni to idealno bilo ali sta se danas po tom pitanju radi od strane politike, ništa, još se samo potpomaže cijela stvar

Подели на овим сајтовима

Koliko ima umetnika,piareva,mladih japia :)):)) :)):)) :)) ,to je najrasprostranjeniji posao u bg i najprofitabilniji. Ja mislim pola miliona.

Pa sta si brate zapeo za te umetnike u Beogradu,da nisi ti neki propali samoproklamovani umetnik,pa te malo pucaju kompleksi od ovih Bg umetnika,a? :)

Pricas tu kako je Milosevic sacuvao nasu industriju,jeste brate,lepo je sacuvao.Ja se secam,kad sam bio dete cvetala privreda u Srbiji :)

Pusti ti tu pricu,nemoj da te zivot nanese u Beograd pa da posle moras da promenis misljenje za 180 stepeni.Mada opet,iz Kraljeva si a Kraljevcani nemaju neki klan ovde.Da si negde iz Bosne la da te licno pozovem kod mene,da mi nadjes neki posao ovde.Ja sam medicinar inace ;)

Подели на овим сајтовима

Pa sta si brate zapeo za te umetnike u Beogradu,da nisi ti neki propali samoproklamovani umetnik,pa te malo pucaju kompleksi od ovih Bg umetnika,a? :)

Pricas tu kako je Milosevic sacuvao nasu industriju,jeste brate,lepo je sacuvao.Ja se secam,kad sam bio dete cvetala privreda u Srbiji :)

Pusti ti tu pricu,nemoj da te zivot nanese u Beograd pa da posle moras da promenis misljenje za 180 stepeni.Mada opet,iz Kraljeva si a Kraljevcani nemaju neki klan ovde.Da si negde iz Bosne la da te licno pozovem kod mene,da mi nadjes neki posao ovde.Ja sam medicinar inace ;)

oćeš da ti ja sredim posao?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ajde nemoj da se svadjate ipak Kragujevac ima lepse devojke nego Beograd :D

Ovo moram da potvrdim i potpisem. Najlepse u celoj Srbiji zapravo...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Što se školovanja tiče- koliko sam ja obaveštena u Srbiji postoje 4 univerziteta, a svaki- bukvalno svaki grad u Srbiji ima ili jedan (i više!) fakulteta ili nekoliko visokih škola... 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...