Jump to content

Sagradio kucu iz bajke za svoju porodicu za svega 3600 eura

Оцени ову тему

Препоручена порука

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo da je kostala tako malo... :.mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da nije mozda 36.000 evra, sve sa kupovinom placa?

Pre ce biti da je tako sta u pitanju ... Mada za plac nisam siguran ... Kod nas bi mozda moglo sa placem ali u Velikoj Britaniji sa preko 240 stanovnika po kvadratnom kilometru sumljam da je zemlja skuplja ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

То је та цијена (3.000 фунти), баш сам сада читао на "ДејлиМејлу". Успут, сјајно изгледа, а није ни скупа (једино ми недостаје још 3.600 еура, па да се скућим). 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

То је та цијена (3.000 фунти), баш сам сада читао на "ДејлиМејлу". Успут, сјајно изгледа, а није ни скупа (једино ми недостаје још 3.600 еура, па да се скућим). 

E da mi je njegov nacin kalkulisanja novcem (i kako je to sve izveo),lako bi se snasla za 3600 e...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Па као наше сеоске.  Још да је провалио зидање блатом...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Постоји и овај систем градње, и изгледа прилично повољан. Уместо цигле постављају се цепанице дрвета дужине око 40цм, и тим начином градње постиже се врхунска изолација.

82629283.Hg786Whq.pbHarp_070710_0002Cord

cordwood-barn.jpg

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Интересантно, који је линк?

cordwood house & google 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Нећеш добити астму, овако су људи вековима живели. Имаш записе да су овако живели људи у неким нашим крајевима који су били немирни, па су им војске стално пролазиле и рушиле им куће.

Ал шансе нема да ово може за три иљаде фунти. Само стакла и грађевински материјал коштају једно пет плус уградња. Могуће да је ставио овако ниску цену да људе заинтересује за овај систем градње, јер је неки лик који се бори за очување животне средине.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Нећеш добити астму, овако су људи вековима живели. Имаш записе да су овако живели људи у неким нашим крајевима који су били немирни, па су им војске стално пролазиле и рушиле им куће.

Ал шансе нема да ово може за три иљаде фунти. Само стакла и грађевински материјал коштају једно пет плус уградња. Могуће да је ставио овако ниску цену да људе заинтересује за овај систем градње, јер је неки лик који се бори за очување животне средине.

misliš da im valga neće smetati ? znam ja da su prije ljudi živjeli u zemunicaama brate, al znam i da su umirali sa 30 godina ...

ovaj je stavio neki najlon ispod zemlje,vidi se na slikama,ajde nek je stavio i pravu hidro izolaciju ,to ga ne štiti od vodene pare,vlažnog vazduha,već samo od tekućine i to privremeno...

ovo je polu ukopan objekat da bi to napravio propisno treba ti 5 puta vise para nego za nadzemni objekat...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...