Лапис Лазули Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 http://doznajemo.com/2014/01/05/sagradio-kucu-iz-bajke-za-svoju-porodicu-za-svega-3-600-eura-foto/ Kao iz Hobita, bas bih volela da imam ovakvu kucu, a vi? Плутон, obi-wan, Volim_Sina_Bozjeg and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Zanimljivo da je kostala tako malo... :.mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Одлична кућа, шта може креатива + 3600€! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Zanimljivo da je kostala tako malo... :.mislise. Nemoguce je da kosta tako malo, ali u svakom slucaju sjajno izgleda. RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Da nije mozda 36.000 evra, sve sa kupovinom placa? RYLAH, Crveni Baron and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Da nije mozda 36.000 evra, sve sa kupovinom placa? Pre ce biti da je tako sta u pitanju ... Mada za plac nisam siguran ... Kod nas bi mozda moglo sa placem ali u Velikoj Britaniji sa preko 240 stanovnika po kvadratnom kilometru sumljam da je zemlja skuplja .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 То је та цијена (3.000 фунти), баш сам сада читао на "ДејлиМејлу". Успут, сјајно изгледа, а није ни скупа (једино ми недостаје још 3.600 еура, па да се скућим). Лапис Лазули and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 То је та цијена (3.000 фунти), баш сам сада читао на "ДејлиМејлу". Успут, сјајно изгледа, а није ни скупа (једино ми недостаје још 3.600 еура, па да се скућим). E da mi je njegov nacin kalkulisanja novcem (i kako je to sve izveo),lako bi se snasla za 3600 e... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Па као наше сеоске. Још да је провалио зидање блатом... Пг је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Постоји и овај систем градње, и изгледа прилично повољан. Уместо цигле постављају се цепанице дрвета дужине око 40цм, и тим начином градње постиже се врхунска изолација. Плутон, Crveni Baron, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Интересантно, може линк? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Интересантно, који је линк? cordwood house & google Crveni Baron and ego је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 jeste ovo lijepo,ali prva stvar koja mi pada na pamet,ako se malo duže živi u ovom trapu prvo što ćeš dobiti astmu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Нећеш добити астму, овако су људи вековима живели. Имаш записе да су овако живели људи у неким нашим крајевима који су били немирни, па су им војске стално пролазиле и рушиле им куће. Ал шансе нема да ово може за три иљаде фунти. Само стакла и грађевински материјал коштају једно пет плус уградња. Могуће да је ставио овако ниску цену да људе заинтересује за овај систем градње, јер је неки лик који се бори за очување животне средине. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Нећеш добити астму, овако су људи вековима живели. Имаш записе да су овако живели људи у неким нашим крајевима који су били немирни, па су им војске стално пролазиле и рушиле им куће. Ал шансе нема да ово може за три иљаде фунти. Само стакла и грађевински материјал коштају једно пет плус уградња. Могуће да је ставио овако ниску цену да људе заинтересује за овај систем градње, јер је неки лик који се бори за очување животне средине. misliš da im valga neće smetati ? znam ja da su prije ljudi živjeli u zemunicaama brate, al znam i da su umirali sa 30 godina ... ovaj je stavio neki najlon ispod zemlje,vidi se na slikama,ajde nek je stavio i pravu hidro izolaciju ,to ga ne štiti od vodene pare,vlažnog vazduha,već samo od tekućine i to privremeno... ovo je polu ukopan objekat da bi to napravio propisno treba ti 5 puta vise para nego za nadzemni objekat... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука