Nikolajj Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Волим прасече, но спремио сам ја Јагње овде године, јер је здравије од прасече... Храна утиче на понашање човека... “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ја сам синоћ у поноћ био на Литургији у храму Светог Саве. Испред је било на хиљаде људи. Једва сам прошао. Морао сам да савладам правно бојно поље не од петарди већ топовских удара. Оно је било сачувај Боже. Тресло је јаче него кад су нас бомбардовали. А јутрос око 02.00 када сам кренуо кући, испред храма је остала гомила смећа, чаше од вина, конзерве од пива. Добро је да није било повређених. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Волим прасече, но спремио сам ја Јагње овде године, јер је здравије од прасече... Храна утиче на понашање човека... prvobitni srpski običaj je bio da se za badnjak peče ovan na ražnju i samo to pečenje se nazivalo badnjak isto,a jelo se za božić... kasnije su turci otimali ljudima ,pa se prešlo na svinjetinu,tako sam čuo od dosta ljudi .... Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Mir Božiji - Hristos se rodi Za petarde se slažem, ali vatromet mi je skroz ok. Lep je osećaj videti ga iznad Crkve. Ako ga posmatrama kao izraz opštenarodne radosti što da ne. Ako ga ispaljuje u bezbednim uslovima nema potrebe za strahom od povređivanjima. Aj da ne pričam u mnogome, u zdravlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 nek slave ljudi kako ko smatra da treba,bolje nego da ne slave nikako, brzo zaboravljate da je bilo perioda kad dosta stanovništva nije nikako slavilo Božić, ne treba da brojimo nikome zube,posebno ne danas, MIR Božiji braćo , nek ste živi i zdravi! NemanjaVa, Таша and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 prvobitni srpski običaj je bio da se za badnjak peče ovan na ražnju i samo to pečenje se nazivalo badnjak isto,a jelo se za božić... kasnije su turci otimali ljudima ,pa se prešlo na svinjetinu,tako sam čuo od dosta ljudi .... To sam i ja cula... Nisam bila u ponoc ispred ckrve, samo za vreme paljenja badnjaka, ali izenadilo me je to sto je puklo samo par petardi... obicno bacaju u plamen. kordun је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 A šta je loše u vatrometu? Nekima je izgleda to veći problem nego to što sve manje ljudi ide u crkvu. NemanjaVa and Vasa L. је реаговао/ла на ово 2 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 A šta je loše u vatrometu? Nekima je izgleda to veći problem nego to što sve manje ljudi ide u crkvu. Vala baš..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 A šta je loše u vatrometu? Nekima je izgleda to veći problem nego to što sve manje ljudi ide u crkvu. Ја сам имао утисак за паљење бадњака да је било дупло више људи него што живи у мом месту. Јефимија Крунић, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Nikako mi se ne svidja ta prica oko vatrometa,cujem od druga koji zivi u selu blizu mog gasterbajteri bacili pare i kupovali vatromet za 50eur.U Crkvi u kojoj ja idem sinoc su bacali oko same crkve petarde.Lepo je svestenik rekao narodu da je bolje da su te pare dali da se pomogne sirotinji,ali izgleda dzabe se prica ljudi su otupeli. :.mislise. РадованД, NovoIme, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Овое бре прослава бре! Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Meni je to super za crkvu. Kad vec ne moze ljude da privuce sadrzajem bar neka privuce specijalnim efektima. To je dobar moderan model marketinga koji pali (pun intended) a crkva ga usvaja sto je pohvalno jer pokazuje da se istrze iz kandzi konzervatizma i polako krece u kroak sa vremenom. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/30199/nikola-demonja-zasto-pucate-u-pravcu-boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Код мене у Цркви се ЗВАНИЧНО организује ватромет..не знам да ли је то ок или не... канонски ватромет... не овај западњачки RYLAH, Deki992 and Панарет је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Nekima je izgleda to veći problem nego to što sve manje ljudi ide u crkvu. Meni se čini da je baš obratna situacija. Nekako postepeno, sve se više ljudi okreće Bogu i crkvi.. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука