Jump to content

Википедија: Катарина Радивојевић - Од глуме до црне магије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tokom dana na Vikipediji osvanula dopunjena verzija biografije poznate srpske glumice, da bi, nakon što se "proširila" po društvenim mrežama, ubrzo bila obrisana

katar0_620x0.jpg

Pored osnovne biografije glumice Katarine Radivojević, na Vikipediji osvanula dopunjena verzija koja je za veoma kratko vreme postala pravi hit na društvenim mrežama.

U novoj verziji biografije piše:

"Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umetnička ostvarenja koja će u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka. Pored toga, zajedno sa Polom Alenom osnovala je Majkrosoft, gde je donedavno bila predsedavajući upravnog odbora i glavni softverski arhitekta. Sve to je postigla baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosečne inteligencije. "Svet još nije spreman za osobu poput mene", rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture".

Ko je i zbog čega napravio ovu neslanu šalu - nije nam poznato. Uglavnom, ovaj deo biografije popularne glumice je obrisan sa Vikipedije.

katarina5.jpg

Извор: Новости

Подели на овим сајтовима

Уф, јака ствар. Ма, неко се само добро зезао. Али се ја питам - зашто је ова(ква) тема битна, да би била постављена на један православни форум? Је л' ово нека трач рубрика, па сад треба и такве глупости да допуштамо, односно администратори и модератори? Ма, дај...
Али све то на страну, мислим да постоји једна ствар везана за њу, а тиче се православља. Наиме, мени одавно иде на живце то што је скоро сваке суботе гледам/слушам у Верском мозаику на РТС2 како нам побожно рецитује стихове духовне лире, а овамо у јавном (а може бити и у приватном) животу се понаша раскалашно управо као да се и бави неким магијама! Сматрам, иако режија изнајмљује глумце за такву работу, да би требало да "мало" обрате пажњу коме ће ту улогу да доделе, пожељно је ваљда неком побожном. Али то је само моје мишљење.

• Волим 1

„Ако хоћеш да промениш свет, поправи прво себе."
(Свети владика Николај Српски и Свеправославни)
Онај ко хоће пронађе начин, онај ко неће пронађе оправдање.

Подели на овим сајтовима

Уф, јака ствар. Ма, неко се само добро зезао. Али се ја питам - зашто је ова(ква) тема битна, да би била постављена на један православни форум? Је л' ово нека трач рубрика, па сад треба и такве глупости да допуштамо, односно администратори и модератори? Ма, дај...

Али све то на страну, мислим да постоји једна ствар везана за њу, а тиче се православља. Наиме, мени одавно иде на живце то што је скоро сваке суботе гледам/слушам у Верском мозаику на РТС2 како нам побожно рецитује стихове духовне лире, а овамо у јавном (а може бити и у приватном) животу се понаша раскалашно управо као да се и бави неким магијама! Сматрам, иако режија изнајмљује глумце за такву работу, да би требало да "мало" обрате пажњу коме ће ту улогу да доделе, пожељно је ваљда неком побожном. Али то је само моје мишљење.

Tek si došao na forum i nemoj puno pametovati. Tema spada u određenu kategoriju mediji.

Подели на овим сајтовима

Мене је вест баш насмејала, шта фали  :aplauz: али брате није на режији да суди било коме, на шта би то личило кад би гурали нос у свачији приватни живот... :)

Подели на овим сајтовима

Мало је конфузно снаћи се на овој страни... људи гласају да ли да постоји чланак о Републици Косово, јел?

Подели на овим сајтовима

Мало је конфузно снаћи се на овој страни... људи гласају да ли да постоји чланак о Републици Косово, јел?

Da postoji https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE napravio ga je klinac koji ima 16 godina.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...