Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Добар овај Heeresgruppe E термин, бива јасно и како је реч о провереном омладинцу темељно васпитаном на тековинама народноослободилачке борбе и социјалистичке револуције. Crveni, из које си ти "ofanzivе"? Nisam to ni registrovala sHa_sarcasticlol Grupa armia E ( na brzaka sam pomislila da psie o nekom cudnom i meni nerazumljivom grupnom seksu) kad ono, vidi Neka osma srBska ofanziva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Nisam to ni registrovala sHa_sarcasticlol Grupa armia E ( na brzaka sam pomislila da psie o nekom cudnom i meni nerazumljivom grupnom seksu) kad ono, vidi Neka osma srBska ofanziva Jok, original iz Srbije, a vas dvoje bi seme zla i razdora mogli malo da sejete medju hrvatima ili bosnjacima a nas casne Srbe malo da zaobidjete ... Posto vidim volite deobe delite malo hrvate na zagorce, dalmatince, hercegovce ... Posto je ocigledno da ne volite previse Srbe, osim pojedinih po mogucstvu onih kojima takodje Srbi i Srbija nisu previse na srcu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Jok, original iz Srbije, a vas dvoje bi seme zla i razdora mogli malo da sejete hrvatima ili bosnjacima a nas casne Srbe malo da zaobidjete .. Ja njega ne poznajem pa me i ne zanima. Nego stvarno umirem od smeha od vas , da ne kazem tebe, koji bi da se upustate sa nama, Srbima u neke price, a veze s vezom nemate. Vas svet je Dodik, Kusta, mozda i srpski heroj Ratko Mladic ( ali on na ovoj temi nije vazan) i uopste ne razumem sto se fatate za ljude iz Srbije ako sami niste u stanju da iz svoje okoline i sredine izrodite i iznedrite nekog bilo kakve i koje price vaznog coveka, zenu, dete,.licnost. Sada ste vi " ponosni" na Kustu, nas bas briga za njega jer imamo i svoje rezisere, svoje glumce, svog Kovacevica i mog Zorana Radmilovica i sta sada ti ovde pokusavas? Da nam solis pamet sa nekim nebulozoma? Ili mozda zelis da kazes da smo mi Srbi iz Srbije necasni ljudi? A i za to nas zabole da ne kazem sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 uopste ne razumem sto se fatate za ljude iz Srbije ako sami niste niste u stanju da iz svoje okoline i sredine izrodite i iznedrite nekog bilo kakve i koje price vaznog coveka, zenu, dete,.licnost. Ti "ljudi" iz Srbije su Srbi a oni su iznedrili itekako velikana ...Da pomenem eto Teslu samo ...srpski velikan ... Pa Andrica, takodje srpskog velikana, pa Njegosa, takodje srpskog velikana, pa Pupina takodje srpskog velikana, pa Selimovica, takodje srpskog velikana ... Vidis li kako su Srbija i Srbi izrodili velikana ...Doduse tebi to bas i ne godi, ali u tome je draz ...mi Srbi smo oduvek voleli da nekoga "zuljamo" ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ili mozda zelis da kazes da smo mi Srbi iz Srbije necasni ljudi? A i za to nas zabole da ne kazem sta. Ne poistovecuj sebe sa Srbijom snajka .... Srbi iz Srbije su casni itekako ...cast izuzetcima ... da nije bilo Srba iz Srbije i Srba iz Republike Srpske ne bi bilo ni Republike Srpske ... Ovako, Bogu hvala imamo je ... svidjalo se to tebi ili ne ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ne poistovecuj sebe sa Srbijom snajka .... Srbi iz Srbije su casni itekako ...cast izuzetcima ... da nije bilo Srba iz Srbije i Srba iz Republike Srpske ne bi bilo ni Republike SRpske ... Ti bre ni srpski ne znas. Pazi kazes da su Srbi iz Srbije casni itekako.. ali cast izuzecima. pa jel ti umes da barem jednom u zivotu logicki nesto napises. Izuzetak= mnozina izuzeci ( ali gramatika nije tema, samo mi je upalo u moje lepe oci da ni srpski ne znas) Salju tamo vas u RS u skole? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ti bre ni srpski ne znas. Pazi kazes da su Srbi iz Srbije casni itekako.. ali cast izuzecima. pa jel ti umes da barem jednom u zivotu logicki nesto napises. Snajka ti si izuzetak ... koji ovo ne razume i nalazi logicke supljine ... Nego, znas li ti da je predsednik Srbije cetnicki vojvoda koji je unapredjen u taj cin na Romaniji, planini u susednoj nam Republici Srpskoj od strane cetnickog vojvode Seselja? Vidis, to je Srbija a ne papazjanija koju ti imas u glavi a za koju mislis da je Srbija ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Vidi , ja ne dozvoljavam da me bilo ko na ovom svetu naziva snajkom, pa tako ne mozes ni ti.Nepismen jesi, ali i sam to znas, nisu ti dali da se skolujes jer su shvatili tvoje umne mogucnosti, ali sve je za ljude pa tako i tvoj skromni um. Ne nazivam ni ja tebe idiJotom, iako, jel..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Vidi , ja ne dozvoljavam da me bilo ko na ovom svetu naziva snajkom, pa tako ne mozes ni ti. Nepismen jesi, ali i sam to znas, nisu ti dali da se skolujes jer su shvatili tvoje umne mogucnosti, ali sve je za ljude pa tako i tvoj skromni um. Ne nazivam ni ja tebe idiJotom, iako, jel..? Vidis, nazivas budalama sve one koji cene Kusturicu na primer. A posto sam ja jedan od onih koji ga cene, ja prema takvim osobama nikakvu obavezu nemam da postujem i uvazavam a jos manje da se pristojno ophodim ... snajka. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Vidis, nazivas budalama sve one koji cene Kusturicu na primer. A posto sam ja jedan od onih koji ga cene, ja prema takvim osobama nikakvu obavezu nemam da postujem i uvazavam a jos manje da se pristojno ophodim ... snajka. Nista ti ne razumes. Pa to bi trebalo za tebe bude kompliment ako bih te ja samo zbog Kuste nazivala kako te vec nazivam. Ali ti veze s mozgom nemas, tu ni Kusta ne moze da ti pomogne. Nepismen si, prigloopav, nemas smisla ni za duh, humor, ti zapravo i nisi Srbin. Neka pokrstena marva koja je primila sa foruma izraze snayka i slicne budalastine, koja samo zan da tura smajlije koji veze s mozgom nemaju, ne razume nikakve poente, lupeta vec godinama iste fraze i gluposti po forumu, a o nepoznavanju srpskog ne bih da detaljisem jer se bojim da bi izvrsio harakiri. A ja volim i ljude i pse i sve divlje zivoti , pa i medjede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Nista ti ne razumes. Pa to bi trebalo za tebe bude kompliment ako bih te ja samo zbog Kuste nazivala kako te vec nazivam. Ali ti veze s mozgom nemas, tu ni Kusta ne moze da ti pomogne. Nepismen si, prigloopav, nemas smisla ni za duh, humor, ti zapravo i nisi Srbin. Neka pokrstena marva koja je primila sa foruma izraze snayka i slicne budalastine, koja samo zan da tura smajlije koji veze s mozgom nemaju, ne razume nikakve poente, lupeta vec godinama iste fraze i gluposti po forumu, a o nepoznavanju srpskog ne bih da detaljisem jer se bojim da bi izvrsio harakiri. A ja volim i ljude i pse i sve divlje zivoti , pa i medjede. Snajka .... popi pivo, iskuliraj ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Nisam to ni registrovala sHa_sarcasticlolGrupa armia E ( na brzaka sam pomislila da psie o nekom cudnom i meni nerazumljivom grupnom seksu) kad ono, vidi Neka osma srBska ofanziva Jok, original iz Srbije, a vas dvoje bi seme zla i razdora mogli malo da sejete medju hrvatima ili bosnjacima a nas casne Srbe malo da zaobidjete ... Posto vidim volite deobe delite malo hrvate na zagorce, dalmatince, hercegovce ... Posto je ocigledno da ne volite previse Srbe, osim pojedinih po mogucstvu onih kojima takodje Srbi i Srbija nisu previse na srcu ... Јес' да је Crveni конфузан лик - до подне партизан а поподне четник, али је и ово na brzaka необична асоцијација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јес' да је Crveni конфузан лик - до подне партизан а поподне четник, али је и ово na brzaka необична асоцијација. Nema ti kod Barona razlike izmedju partizana i cetnika ...Srbi i jedni i drugi ...i jedni i drugi osvetlali obraz u borbi protiv nacista ... na zalost borili se i medjusobno ... Ali to je proslost a buducnost je u srpskom jedinstvu. I u Srbiji i u Republici Srpskoj, i dalje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јес' да је Crveni конфузан лик - до подне партизан а поподне четник, али је и ово na brzaka необична асоцијација. Ma ne zna on jadan ni ko je ni sta je, zna samo da turi 17 smajlija i da lupeta nesto o snajkama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ma ne zna on jadan ni ko je ni sta je, zna samo da turi 17 smajlija i da lupeta nesto o snajkama. A sto ove narocito iritira ..... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука