Andre Williams Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ајде Тањче, из прве руке једну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 *Немања није Емир Емир, Емир. Некако лепше звучи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Па дај пикантерија, да нам разбијеш илузије. Биће занимљиво а ваљда те нико неће тужити Mora da ima i harem inace kakav je to veliki vezir .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 *Немања није Емир Од како је Немања, снимио је најмање један филм и објавио најмање две књиге и на десетине ауторских текстова у икс домаћих и страних медија, и свуда је потписан као Емир... Према томе... Емир! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ајде Тањче, из прве руке једну... Ц Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 пробо сам немој ондак више да га прозиваш по темама. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 пробо сам немој ондак више да га прозиваш по темама. Немојте ни ви више да га величате по темама није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Немојте ни ви више да га величате по темама Е, па ми га величамо по његовим делима која видимо а ти га унижаваш по његовим делима која само ти знаш. feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Е, па ми га величамо по његовим делима која видимо а ти га унижаваш по његовим делима која само ти знаш. A sto je najbolje ne zna ni ona .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Стварно, овај Emir мал'-мало па је Немања. Opera Na Drini ćuprija stiže 2014. ( http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=321&yyyy=2013&mm=03&dd=26&nav_id=698968 ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Nemanja, Nemanja i to kakav ... Svaki bi ga narod pozeleo ali samo ga mi Srbi imamo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Е, па ми га величамо по његовим делима која видимо а ти га унижаваш по његовим делима која само ти знаш. Нек тако и остане Нећу се више оглашавати на темама о Немањи - Емиру Кустурици П.С. Није све увек као што пишу новинари , има живота и без новина није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 A sto je najbolje ne zna ni ona .... А можда и зна ..... :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 А можда и зна ..... :D A mozda sam i ja bio u Amazoniji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 A mozda sam i ja bio u Amazoniji ... Ја не знам да ли си ти био у Амазонији , али знам шта знам Уживај ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука