Снежана Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FQKFektrIZc Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Да га Господ прими у Царство своје. Дуња, Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Почивај у миру, легендо! Снежана, Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Ne znam te, reče, ne sjećam se višeNa kome pijesku tvoje ime piše.Ne znam te, reče netko nepoznati,Sa tobom ode, bez tebe se vrati.Ne znam te, reče, u mraku već dugoIzgubili smo negdje jedno drugo.Ne znam te, reče, u daljini zvona,Ti nisi onaj i ja nisam ona.Ne znam te, reče, pokrila te travaI pored mene netko drugi spava.Ne znam te, reče i ugasi svijeću,Ni tvoje usne prepoznati neću.Ne znam te, reče i otvori vrata,I otkri srebro na kosi od zlata.Ne znam te, reče i nekamo ode,Grlice u šumi, Mjesec iznad vodeNe znam te, reče, pokrila te travaI pored mene netko drugi spava.Ne znam te, reče i ugasi svijeću,Ni tvoje usne prepoznati neću.Ne znam te, reče i otvori vrata,I otkri srebro na kosi od zlata.Ne znam te, reče i nekamo ode,Grlice u šumi, Mjesec iznad vode Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Jedna prigodna https://www.youtube.com/watch?v=9BiZQnvcNsM Снежана, Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ja ću pričati o ljubavi i plakati, moju priču čut će parkovi i ulice... https://www.youtube.com/watch?v=Oi5u-UoUTIo Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука