badenac Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Караконџула, Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 RYLAH, Дуња, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Дивна песма. Скроз сам заборавила на њу. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Ао, ову нисам чула 20 година. Данче*, Караконџула, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Дуња, Давор73, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Снежана, Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Не могу да нађем од Стојнића... Караконџула, Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Не могу да нађем од Стојнића... Да, нема је. Доста песама су поскидали са Јутјуба. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Караконџула and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Аааааааааааааааааааааааааааа Ову када чујем певушим цео дан и нервирам се. Где си, Дано, воће неубрано? Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 @@Дуња, Ту сам роде,сан ми са очи оде... У то име Караконџула, Дуња, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Данче*, Samo Ana, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 @@Дуња, Ту сам роде,сан ми са очи оде... У то име У то име обрисаћу слине одох да се сручим јер јутро је већ (приде овде време брже иде) Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука