свештеник Александар Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Страшно Господе.Данас сам чуо за то,али без ових детаља.Бог да им душу прости.Баш страшно уочи ових благословених Празника.Да се молимо за њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Gordana ., YOKA, pezza and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Последњи пут видех га у суботу, на семинару и на Светој Литургији у Цркви Светог Јована Владимира. Били смо заједно на Светој Гори, пењали се на врх Атоса, причестили се тамо... Почивај у миру, брате... Marina Djokic, Драшко, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Жалосно,поготово породици и вама који сте га познавали.Смрт је тешка.Надамо се да је у Божијим рукама.Вечна му памјат. YOKA, JESSY and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Наравно да је у Божијим рукама, у наручју Аврамовом. Господ не оставља овакве. Само Он зна зашто одлазе "кад им време није"... Милан Ракић, Драшко, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Негде рекох да нисам знао дечка, међутим сад кад видех слику, сетих се да сам га виђао на факултету током студија... Бог нека му души опрости. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Вјечнаја памјат! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Бог да им душу прости. Да Господ помилује и возача и приведе га покајању. Амин ! Zero је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Nije bas tema, ali prosto moram da kazem, ne da mi nesto iznutra da cutim. Nase drustvo utonulo je duboko u bescovecnu okamenjenost i najteze bezakonje. To su izuzetno opasna i teska stanja, nadomak same duhovne smrti, i iz njih moze da nas izvadi samo sok terapija, sve ostalo je potpuni promasaj. Za ovakve slucajeve i ovome slicne jednostavno mora da se vrati smrtna kazna, ali posto znamo da od toga nema nista, onda barem treba da se insistira na teskoj dozivotnoj robiji bez mogucnosti pomilovanja. Inace, odosmo nizbrdo i nezadrzivo u propast... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Bozija volja i velika sloboda koja je data coveku da u najgroznijim mukama oduzme nekome zivot, koliko vidim sa fotografija taj dzip ih je zakucao za zid kuce i bukvalno smrvio. Strasno Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 И даље не могу да верујем. http://www.kurir-info.rs/ovo-je-mladic-kog-je-na-dedinju-ubio-pijani-vozac-drugarcina-dobrica-veroucitelj-clanak-1160785 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 čitao sam negde da sveti oci kažu kako najveći strah nakon učinjenog greha obuzima ubice (dodouše, ovaj ih nije namerno zgazio) Да, али је намерно пијан возио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Бахатост, немар према животу, лоше навике - пороци. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Господе помилуј. Људима који су пили алкохол треба забранити да возе - и то треба да ураде они људи који знају да је човек пио и да се враћа колима кући. Треба да му силом одузму кључеве и сместе у такси! Нисам успео да на Б92 пронађем ову вест, има ли је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Порука једне ученице... makiČetvrtak, 02. 01. 2014. 00:19h neregistrovan korisnik Zavrsila sam osnovnu skolu "Branislav Nusic" 2011. godine, i do petog razreda sam isla na gradjansko vaspitanje pa sam se potom opredelila za vreonauku zato sto su svi moji drugari imali samo reci hvale za ovog coveka. On je nas ucio necemu mnogo vaznijem od veronauke-ucio nas je da budemo dobri ljudi,pravi prijatelji, a on je upravo to i bio. Naletela sam na njega nekoliko puta nakon mauture u busu, uvek je bio raspolozen da procaska i da se nasali. Voleo je svoje djake i oni su voleli njega. Moje saucesce njegovoj porodici,kao i porodici njegove prijateljice. Pocivajte u miru nastavnice,vasi ucenici vas nikada nece zaboraviti. bnenad92, Јадранка-Дервента, pezza and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука