Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Ја лично, протестујем због илустрације која прати ову тему... :0414_feel:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја лично, протестујем због илустрације која прати ову тему... :0414_feel:

Slazem se. Ja nisam satanista pa sam pomenutu gestikulaciju podigo uvis vise puta nego srednji prst (koji dizem stalno)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ја лично, протестујем због илустрације која прати ову тему...

То и јесте њихов знак стар хиљадама година. Зато га и не користим више.

Још мало па ће Гитаријада да залечи ту увреду.   :pivo:

Подели на овим сајтовима

Ovo nisu nikakvi satanisti nego antiteisti koji koriste satanisticki imidz da bi sablaznili (trolovali) sto vise puritanaca. 

Sa njihovog sajta

The mission of The Satanic Temple is to encourage benevolence and empathy among all people. In addition, we embrace practical common sense and justice.

As an organized religion, we feel it is our function to actively provide outreach, to lead by example, and to participate public affairs wheresoever the issues might benefit from rational, Satanic insights.As Satanists we all should be guided by our conscience to undertake noble pursuits guided by our individual wills. We believe that this is the hope of all mankind and the highest aspiration of humanity.

http://thesatanictemple.com/about-us/our-mission/

Hiljadam svetlosnih godina daleko od satanizma.

Подели на овим сајтовима

Imam jednu pricu u vezi sa tim rogovima, izaso ja sa nekim poznanicima u NS u neki kafic kod domova (kuzni potez), isla neka turbo dzirlo muzika i ja iz zahebancije dignem ruku u vidu tih rogova na par sekundi i kao mlatim glavom, a oko mene sve dizelasi, i sad obrati se meni jedan dizelas tu sto je stajao pored i kaze mi, parafraziram, "brate to je djavolski znak, nemoj to da pokazujes... ja sam skoro bio oslepeo i u nekom manastiru se pomolim svecu i vratio mi se vid...", ja mu reko salio sam se, nema frke necu vise, a bas ta ekipa tu pored nas je sirila neki demonski naboj, meni pocelo da kulja u stomaku (predosecaj da nece da valja), a drugar mi kaze "bice s...a bice s...a", i vidim ja nece to da valja, i velim ajmo odavde odma sada odma, kako smo krenuli napolje, ta ekipa dizelasa za nama, i mi produzili, a oni se zadrzali, izgleda nasli neke druge za fajt... da smo zakasnili 5 minuta moguce da bi neko od nas nastradao, jer cim smo otisli gazda je pistoljem ubio nekog momka ispred...

Sve u svemu taj simbol rogova i to ponasanje, ajde cak i da valja, kako sam vec i izneo misljenje u onoj metal temi, potpuno je besmislen i kretenski, Zoske nista licno.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Imam jednu pricu u vezi sa tim rogovima, izaso ja sa nekim poznanicima u NS u neki kafic kod domova (kuzni potez), isla neka turbo dzirlo muzika i ja iz zahebancije dignem ruku u vidu tih rogova na par sekundi i kao mlatim glavom, a oko mene sve dizelasi, i sad obrati se meni jedan dizelas tu sto je stajao pored i kaze mi, parafraziram, "brate to je djavolski znak, nemoj to da pokazujes... ja sam skoro bio oslepeo i u nekom manastiru se pomolim svecu i vratio mi se vid...", ja mu reko salio sam se, nema frke necu vise, a bas ta ekipa tu pored nas je sirila neki demonski naboj, meni pocelo da kulja u stomaku (predosecaj da nece da valja), a drugar mi kaze "bice s...a bice s...a", i vidim ja nece to da valja, i velim ajmo odavde odma sada odma, kako smo krenuli napolje, ta ekipa dizelasa za nama, i mi produzili, a oni se zadrzali, izgleda nasli neke druge za fajt... da smo zakasnili 5 minuta moguce da bi neko od nas nastradao, jer cim smo otisli gazda je pistoljem ubio nekog momka ispred...

Sve u svemu taj simbol rogova i to ponasanje, ajde cak i da valja, kako sam vec i izneo misljenje u onoj metal temi, potpuno je besmislen i kretenski, Zoske nista licno.

Е мој ти, ја када сам имао око 17 година, имао см дугу косу, био сам метлац, једно 10-15 добрих "хришћна" ме спопало на улици, једва см се одбранио, то ми је била најтруматичнија туча у животу, флашу ми поред глве поломили могли да ме унакзе. Срећом имаао сам смо једну модрицу и поцепну усну. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dobro su prosli ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Dobro su prosli ;)

Мислиш прошао.. ја сам био сам, њих 10-15 .. у принципу руља.. сећам се како см једног ескивиро други је налетао..и тако у круг.  

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mislim bas to sto sam napisao.

Подели на овим сајтовима

Kad porastes samo ce ti se kasti :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Najbolje bi bilo kad bi se oni svi kolektivno žrtvovali za tog njihovog "Boga" i da se ne šire dalje. Takva je u stvari i njhova filozofija, što više žrtvi doprinesu, njihovom Bogu više odgovara. Pa, neka onda učine uslugu i nama i njima.

Подели на овим сајтовима

Otkriti vodje i "zrtvovati" ih njihovom bogu , to bi bilo najbolje , jer vodje se nikad ne "zrtvuju" , pa kad bi znali sta h ceka ne bi vise dolazili u Srbiju

Crna ruza je klasicna militantna sekta koji hara Srbijom. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...