Jump to content

Мала музичка радионица :)

Оцени ову тему

Драшко

Препоручена порука

Драги моји форумаши, пишем писмо тинта ми се проли..........у ствари не иде тако хахаха

Желим мало да се поиграмо :) Сваки дан , или сваки други, поставићу по једну (до две) кратку музичку нумеру, а ваш задатак је да на то одговорите на шта вас нумера асоцира,писаном речју или сликом....или како ко жели :)

Почињемо ;)

Нумера за данас, пролазна визија но1 Сергеја Прокофјева :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ево Драле да почнем... Мене, место речи, сликом овај кратки комад подсећа на овако нешто..

cartoon-treehouse-sun-rays-through-tree-

Подели на овим сајтовима

@@Милан Ракић,

Миланче хвала на учешћу, и мени је та слика врло одговрајућа музичком садржају ове визије :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

podseća me na idilično jesenje popodne kada još uvek nije hladno, nemam obaveza jer je vikend, sedim i pijuckam čaj. Na klupi sam u dvorištu a onda vidim kako žena i deca stižu sa nekog rodjendana i prilaze mi. Zatim svi zajedno ulazimo u kuću :bendoff:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

joj....sto je ovo sve lepo.... :aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

recimo, sedim na splavu jednog divnog, suncanog, zimskog dana....pijem caj od jabuke sa cimetom.....caskam dok talasi nezno udaraju u splav....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Mene je ovo kratko muzičko djelo odmah asociralo na miran tok, neke tihe, velike rijeke. 

plovidba-medjunarodni.pp03.gif

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Одлични сте другари :) наравно нема тачних и нетачних одговора, играмо се ;)

Сутра нова музичка минијатура, до тада наравно ко год жели још, нека напише утиске

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

аууу... играм се са децом док жена нешто ради а ми јој стално изнова сметамо- трчимо, гурамо се испод стола, бацамо лопте и балоне... гађамо се кутлачом па онда сломимо прозор и тактички се смиримо

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

uh...raspravljam se sa nekim...vodi se diskusija...povremeno se iznerviram....onda se setim Gospoda, pa se malo smirim....i tako to traje....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Хмм... Неко покушава нешто да ми нареди... Да командује мноме... На моменте подиже тон, али на крају одустаје, јер не успева да ми наметне своју вољу...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...