Jump to content

Зоран Ђуровић: О лажним ватиканским писмима за аутокефалност тзв. Црногорске православне цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

На вашем сајту постоји већ тема о писмима који је неки "ватикански шпијун" упутио митрополиту црногорско-приморском, Данилу Дајковићу и предсједнику СО Титоград, предлажући им помоћ у отцепљену ЦПЦ. Ја сам објавио једну реконструкцију докумената где сам показао на, верујем, убедљив начин, јер ми је то и посао, како је реч о фалсификатима, псеудо документима (http://stanjestvari.wordpress.com/2013/12/29/%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%92%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE-%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D0%B8/).

О. Зоран Ђуровић

Подели на овим сајтовима

Crnogorske Ustaše će to i uraditi na kraju uništiće Pravoslavlje sa takozvanom CPC.

Вјера у Црногорца је боља но иђе друго на територији СПЦ.

Ем бројно монаштво, ем сређене све четири епархије, ем пуне Цркве... 

Већи проблем по СПЦ су бројни расколи (македонски, акакијевци, артемијевци, разни "равнитељи) од овога.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Вјера у Црногорца је боља но иђе друго на територији СПЦ. Ем бројно монаштво, ем сређене све четири епархије, ем пуне Цркве.

Ма наравно...ђе би вјера боља била но у Срба из Црне Горе, пардон, црногораца...зна се ко је увек "нај, нај" у свему, јел да? Најбоље се то види на безбројним, префињеним, образованим и надасве продуховљеним црногорцима који живе у Београду.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Вјера у Црногорца је боља но иђе друго на територији СПЦ.

Ем бројно монаштво, ем сређене све четири епархије, ем пуне Цркве... 

Већи проблем по СПЦ су бројни расколи (македонски, акакијевци, артемијевци, разни "равнитељи) од овога.

Da nisi ti kojim slučajem pripadnik takozvane CPC?

Подели на овим сајтовима

Али колико видим падре, ни ватикан није демантовао, али сте се ви ухватили у коштац са тим "проблемом". Лепо од вас.

Католици у Србији и ЦГ имају политику игнорисања (нису реаговали ни на лаж коју сам демантовао, како је папа Јован Павле Други тражио од Клинтона да бомбардује Србе), а ја волим да нервирам Озну раскринкавајући њене лажи. Оне трују људе мржњом, а како треба цркве да се мире а не да се свађају (верујем да је ово по Богу), све те лажи (да подсетим да је ђаво отац лажи) само отежавају процес помирења. 

Подели на овим сајтовима

Православље не може никад да падне, ако знамо да смо предани  само једном "Богу и Исусу христу спаситеља". Политика ће решити насилан пад.

Сам исус је вршио божију реч за време политике и политика је зезнула све...

Не можемо само ми да чекамо да дува ветар, већ да се посветимо небеском оцу који нас створио, пашћемо у искушење јер губимо контак са њим  molimoli 

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Zoran Đurović

Процес помирења није могућ јер га различито видимо..

а око ватиканских игара...

дон Сбутега...јесте њега истраживали када?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Па видиш на примеру Далмације, Лике и Дубр.Републике да је та лаж добра.

Од како су убедили Србе римокатолике да су хрвати...а остатак поримокатоличили ...они су се измирили са Св.Столицом..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

pitanje je bilo nacelne prirode, podstaknuto vasim hvale vrednim naporom da se razoblice lazi. zanima me samo da li je teznja motivisana zeljom za istinom ili zeljom za pomirenjem.

Хвала на првој реченици. Што се тиче друге, нису ваљда истина и мир искључиви?

Подели на овим сајтовима

Ne da lažu.... dobro moj Zoka razotkriva te budalaštine oko načina delovanja Vatikana. 

Gluposti, pa nismo mi debili pa da pišemo nepismena pisma i ostavljamo tragove, to se radi perfidnije...a da lažuuuuuu....užas i jedni i drugi a narod ko narod ...kako reče ono Miloš Obrenović...?

Zoko ti u stvari hoćeš da edukuješ narod da mi katolici nismo debili i kreteni da za svoju prljavu delatnost ostavljamo trag. Al narod ne kapira.....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...