Jump to content

Спорна емисија "Ментално разгибавање" Радија Б92 (YouTube)

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Robovlasnički zakon o radu.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Угасише фантастичан двојац...жалосно.  :(

Jel su ih stvarno ugasili trajno?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zasto bi zbog Dinkica ugasili? Dinkic vise nije na vlasti niti je neki bitan faktor...

Зато што ми се чини да је ово неки специјални рат између отпораша и власти. А Динкић је саветник Вучића.

Подели на овим сајтовима

Мен се чини да ово и нема толико везе са Вучићем. Њега су поменули у пар реченица, остале су разваљивали много више, а и иначе га стално потежу, тако да мислим да се или ради стварно о ономе што Б92 каже, о новогодишњој шеми, или је потегао неко други а они се истриповали јер Вучића стално прозивају.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Немогуће...зар б-92, тај осведочени бастион слободоумља, тај Прометеј српских медија, да дозволи да неко утиче на креирање, одабир и цензурисање програмске шеме? Апсурдна помисао!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Мен се чини да ово и нема толико везе са Вучићем. Њега су поменули у пар реченица, остале су разваљивали много више, а и иначе га стално потежу, тако да мислим да се или ради стварно о ономе што Б92 каже, о новогодишњој шеми, или је потегао неко други а они се истриповали јер Вучића стално прозивају.

Па то и јесте оно што спада у домен спиновања, зар не.

Мислим да их нико није забранио али су они своје искључење искористили за спиновање против Вучића и тиме себи граде рејтинг.

Ем лепо ем корисно два у један. Још и ако добију неку кинту за то онда три у један. А Мишковић би им могао то лепо надокнадити за новогодишње празнике... :)))

Ал што рече и нису нешто поткачили Вучића, више су качили Пусићку.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...