Jump to content

Josip Brozu - TITU bi poručio ovo :

Оцени ову тему

Препоручена порука

Daj Bože da ga više ne vidim

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Дошао Тито у Бања Луку одмах после другог свјетског рата и помаже он пољопривредницима из околине тако што им купује тракторе. Дошао он тако код неког старца пољопривредника и довезао му трактор.А чича сав сретан што је добио трактор бесплатно рече Титу: "Је ли, реци ти мени ко си ти, да ја знам коме да будем захвалан за ово", а Тито одговара:"Па чича, ја сам ти онај за кога си ратовао читав овај прошли рат" а старац ће на то "ухх Дражо јеси ми се промјенио не могу те препознати"  dada

Ово је отприлике и моје мишљење о Титу  dada

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

друже тито купићу ти фићу а мерцедес ВОЈВОДИ ЂУЈИЋУ !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Jedino dobro sto znam od njega jeste da je pomogao Hilandar. Doneo im covek sutruju i dva policajca da cuvaju manastir.

?

Kad su trazili pomoc od Srpske Crkve da im obezbedi struju ali ovi im nisu odgovorili. Na to je Tito odreagovao.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Поручио бих му хладну цедевиту.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Jedino dobro sto znam od njega jeste da je pomogao Hilandar. Doneo im covek sutruju i dva policajca da cuvaju manastir.

?

Kad su trazili pomoc od Srpske Crkve da im obezbedi struju ali ovi im nisu odgovorili. Na to je Tito odreagovao.

????? ???????, ?????? ???????????. ????? ?? ?? ??????? ?????, ??? ??? ?? ? ?? ???? ??? ?? ????

Подели на овим сајтовима

?

????? ???????, ?????? ???????????. ????? ?? ?? ??????? ?????, ??? ??? ?? ? ?? ???? ??? ?? ????

kad sam bio u Hilandaru pricao nam je vodic ovaj slucaj. ali ako se ne varam on nam je ispricao da je tito poslao agregat na molbu jedne monahinje. sad to je bilo prije 2 godine i nemogu se sjetiti da li je struju uveo ili je dao agregat. vjerovatno vladimir1111 zna tacnije
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...