Jump to content

Josip Brozu - TITU bi poručio ovo :

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма диван је св. Јосип радник...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Jedino dobro sto znam od njega jeste da je pomogao Hilandar. Doneo im covek sutruju i dva policajca da cuvaju manastir.

?

Kad su trazili pomoc od Srpske Crkve da im obezbedi struju ali ovi im nisu odgovorili. Na to je Tito odreagovao.

????? ???????, ?????? ???????????. ????? ?? ?? ??????? ?????, ??? ??? ?? ? ?? ???? ??? ?? ????

kad sam bio u Hilandaru pricao nam je vodic ovaj slucaj. ali ako se ne varam on nam je ispricao da je tito poslao agregat na molbu jedne monahinje. sad to je bilo prije 2 godine i nemogu se sjetiti da li je struju uveo ili je dao agregat. vjerovatno vladimir1111 zna tacnije

Da da da, trazili su agregat. Sad se setih. Svi svetogorski manastiri su imali agregate, jedino Hilandar nije imao. E sad ne znam da li su oni trazili ili neko drugi, to ne znam. Ja licno mislim da su monasi Hilandara trazili, ali izgleda da ipak ssimke bolje pamti od mene. I ja sam to cuo od vodica. :)

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"...Године су прошле пуне брука,

сад са стидом по земљи идемо,

али тешких сећамо се мука,

друже Тито ми тебе кунемо..."!

Мислим ми-Срби!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Јооооооооооооој Амброзе који си ти  joooj и тебе је требало одавно Каваја  :) да  0110_hahaha 0110_hahaha

Или неко пре можда, да нас не трујеш...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...