Jump to content

Bogataš odveo u restoran 50 beskućnika

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

У пекру, и којој понекад купујем доручак, повремено свраћа један малени дечак, просјак. Неко му купи кифлу, неко ђеврек, неко му да двадесетак динара....и то је, углавном, то. Једном приликом је од неке жене добио огромно парче тек испечене пице, са доста укусних додатака.

Уместо тог парчета пице, могла је да му купи пет хлебова - то би било мудрије и корисније, али......сувог хлеба у гладним устима, било је и биће, али онај сјај у његовим окицама, онај осмех, они нестрпљиви, промрзли прстићи на које је намотавао нити врућег качкаваља.....

Знао он да ће сутра опет јести суви хлеб, али то није умањило његову радос. Напротив ......

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

A koliko si ti paketa dala siromasnima? Najlakse je rasporedjivati tudjim parama. (:

Ali mnogi ignorisu cinjenicu da ti bogatasi hrane ko zna koliko porodoca.. ljudi koji rade za njega.. vec.. pored tih siromasnih.

Bez biznismena i preduzetnika koji radi, i koji svara - nema ni poslova za narod. To mozes najbolje ovde u Srbiji da vidis.

Bez gazde - i radnici su gladni. (: 

Ja možda nisam DAO nikakve pakete siromašnima, ali se trudim da cele godine volonitam, pomažem i usrećim što više ljudi. Ne dozvoljavam, da sad o mom trudu pišu novnari i da to radim kako bi me ljudi tapakli po ramenu i rekli mi kako sam super.  Kojih biznismena i to još u Srbiji? Svako gleda svoj dzep, po paroli snadji se, običnim ljudima bacaju ostake a onda novine objavljuju kao su oni veliki dobrotvori pa čak se porede i sa SVETITELJIMA . Ako o njima pričamo..

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...