Jump to content

piano

Оцени ову тему

ivona

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 312
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• 1 month later...

Uvek fenomenalni Morikone, i muzika za film "The Legend of 1900"... :dobro:

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шерујем иако није за свакога, ван сваке сумње. Видећете нешто што, вероватно, нисте до сад.
Верујем да овакве композиције може да осмисли само неко ко има потпуну креативну слободу и познавање свог алата.
Мислим да је ово невероватно занимљиво за свирање. :)

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

On 11. 3. 2018. at 22:59, gavrosaurus рече

Шерујем иако није за свакога, ван сваке сумње. Видећете нешто што, вероватно, нисте до сад.
Верујем да овакве композиције може да осмисли само неко ко има потпуну креативну слободу и познавање свог алата.

Expand  

Distorzija na klaviru, nek ide zivot :pivo:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

:smeh1:

Свиђа ми се колико је репетитивно и наизглед неповезано. А ништа је мање музикално него ма који класичан комад.
И заиста ми се допада енергија овог пијанисте! Како се шакама практично одбија од типки. :D

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Treba cini mi se bas mnogo koncentracije za ovo, da svaku notu dozivis i vozis dalje a sve te ujedno i "preseku". Interesantno svakako.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 11. 3. 2018. at 22:59, gavrosaurus рече

Expand  

Izvini brate, ali ovo je crnjak nevidjen. Hvala ti, bas si me slatko nasmejao.  :smeh1:

Zao mi Steinway-a, gre'ota da se onako lupa po njemu.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Хехе, то је само инструмент. ;)

Битно је шта излази из њега, каква осећања јер она су јединствена, инструмент је само алат за њихово показивање.

Подели на овим сајтовима

On 22. 3. 2018. at 19:01, gavrosaurus рече

Хехе, то је само инструмент. ;)

Битно је шта излази из њега, каква осећања јер она су јединствена, инструмент је само алат за њихово показивање.

Expand  

Sve je ovo na mestu, ali ako zanemarimo snimak koji si postavio ;)

Mada Steinway je Steinway :D

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

On 22. 3. 2018. at 19:13, Таша рече

Sve je ovo na mestu, ali ako zanemarimo snimak koji si postavio ;)

Mada Steinway je Steinway :D

Expand  

Хеј, па зар не пише да ”видећете нешто што, вероватно нисте до сад”? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

https://www.youtube.com/watch?v=a8GJ9vvUH_w

Fleetwood Mac - Don't Stop, 1977 (Stereo)

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...