obi-wan Написано Фебруар 2, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2018 Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 gavrosaurus, goranger, Bernard and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 11, 2018 Пријави Подели Написано Март 11, 2018 Uvek fenomenalni Morikone, i muzika za film "The Legend of 1900"... ... gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 11, 2018 Пријави Подели Написано Март 11, 2018 Шерујем иако није за свакога, ван сваке сумње. Видећете нешто што, вероватно, нисте до сад. Верујем да овакве композиције може да осмисли само неко ко има потпуну креативну слободу и познавање свог алата. Мислим да је ово невероватно занимљиво за свирање. Таша, Лапис Лазули and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 On 11. 3. 2018. at 22:59, gavrosaurus рече Шерујем иако није за свакога, ван сваке сумње. Видећете нешто што, вероватно, нисте до сад. Верујем да овакве композиције може да осмисли само неко ко има потпуну креативну слободу и познавање свог алата. Мислим да је ово невероватно занимљиво за свирање. Expand Distorzija na klaviru, nek ide zivot gavrosaurus and Таша је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Свиђа ми се колико је репетитивно и наизглед неповезано. А ништа је мање музикално него ма који класичан комад. И заиста ми се допада енергија овог пијанисте! Како се шакама практично одбија од типки. Таша је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Treba cini mi se bas mnogo koncentracije za ovo, da svaku notu dozivis i vozis dalje a sve te ujedno i "preseku". Interesantno svakako. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 On 11. 3. 2018. at 22:59, gavrosaurus рече Шерујем иако није за свакога, ван сваке сумње. Видећете нешто што, вероватно, нисте до сад. Верујем да овакве композиције може да осмисли само неко ко има потпуну креативну слободу и познавање свог алата. Мислим да је ово невероватно занимљиво за свирање. Expand Izvini brate, ali ovo je crnjak nevidjen. Hvala ti, bas si me slatko nasmejao. Zao mi Steinway-a, gre'ota da se onako lupa po njemu. Neša_ and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Хехе, то је само инструмент. Битно је шта излази из њега, каква осећања јер она су јединствена, инструмент је само алат за њихово показивање. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Ne znam zasto ali Kinezi su majstori na klaviru, bas kao i Jevreji sa violinom. To je neki moj utisak. Evo dvojice u jednom snimku. Majstori. Mladja generacija, Lang Lang i Yundi Li. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 On 22. 3. 2018. at 19:01, gavrosaurus рече Хехе, то је само инструмент. Битно је шта излази из њега, каква осећања јер она су јединствена, инструмент је само алат за њихово показивање. Expand Sve je ovo na mestu, ali ako zanemarimo snimak koji si postavio Mada Steinway je Steinway Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 On 22. 3. 2018. at 19:13, Таша рече Sve je ovo na mestu, ali ako zanemarimo snimak koji si postavio Mada Steinway je Steinway Expand Хеј, па зар не пише да ”видећете нешто што, вероватно нисте до сад”? Таша је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Njega bih volela da cujem live. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 24, 2018 Пријави Подели Написано Март 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=a8GJ9vvUH_w Fleetwood Mac - Don't Stop, 1977 (Stereo) Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 31, 2018 Пријави Подели Написано Март 31, 2018 Mace i muzika ? Таша and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука