ivona Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Live Improvisation at Roter Salon (Volksbühne, Berlin, Germany) Exquisite! ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 On 16. 6. 2014. at 16:25, Oglo рече Live Improvisation at Roter Salon (Volksbühne, Berlin, Germany) Exquisite! e znam ovu odlicna je,neverovatna sinhronizovana improvizacija za uzivati! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 On 16. 6. 2014. at 16:34, ivona рече e znam ovu odlicna je,neverovatna sinhronizovana improvizacija za uzivati! Tema je, koliko ja znam, otvorena za sve na forumu, a ne samo za pojedince. Nemam manir da postujem stvari nekome posebno a da ne napomenem da je tako. Neka se i drugi ljudi upoznaju sa stvarima koje zaslužuju pažnju. To je moj kriterijum postovanja muzike. Ja postujem ne zanima me ko sluša. Данче*, Иван ♪♫ and ivona је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 jedan divan album za sva leta Gospodnja https://www.youtube.com/watch?v=frEDDChloMQ&list=PL7h4CanFm_N4mP8yfvsWPuiN2ohG-5tF_&index=10 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 ma sve je divno od George,a ovaj komad... http://youtu.be/Wy6VAIDFeg8 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Ahi Wela. [THE FIRE OF LOVE] Kuu pua i li’a ai,A’u i kui a lawa,I lei hoohiehie,No ke ano ahiahi, Hui:—Ahi wela mai nei loko,I ka hana a ke aloha,E lalawe nei i kuu kino,Konikoni lua i ka puuwai, Elua no maua,A i ike ia hana,Lai ai ka nanea ana,Hooipo i kuu kino. (English Translation.) The flower I cherishI have strung for my wreatTo grace myselfAt eventide Cho:—The fiery flame is within me,It is the work of love,It is bringing trouble to my soul,Causing my heart to throb. Together we have roamed,And viewed the olden scenes,Fanned by the gentle winds,So soothing to my heart. (Kuokoa Home Rula, 5/21/1909, p. 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 nana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука