Jump to content

Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?

Оцени ову тему

Стефан

Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?  

32 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?

• Да,свакако
      27
    • Не,никако
      2
    • Свеједно ми је
      3

Препоручена порука

• Гости

Што се партизанског покрета тиче, кад је у питању рехабилитација, потпуно је непотребна јер су они сами себе `нарехабилитовали` после 2. светског рата. Да не говоримо колико су лажи и демагогије просули по уџбеницима историје и филмовима, не видим ни један разлог да се историја тог периода не ревидира, а нарочито носиоци исте.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Рехабилитацију ђенерала Драже како да не и то што пре  319.gif

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ја се само надам да ћемо бити спремни кад време дође томе, да прихватимо пуну истину - и добро и лоше обеју страна које су се бориле за ослобођење.

сад, шта је после било, то сви знамо ...

оно што не знамо довољно је шта се заиста дешавало за време ослобађања и нешто пре тога.

оно што ми није јасно код четничког покрета је овако касна рехабилитација.

као да се тек сад сазнала истина, а рецимо у САД је било до скора баш доста одбеглих четника.

мутна посла, ако мене питате и код партизана и код четника.

Подели на овим сајтовима

ура за меду... dada 0202_238 :)

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

?? ?????????????? ?? ??? ????, ???????? ? ????????? ??????? ? ???? ?????? ?? ?? ?? ?????? ????? ?? ?? ?? ???? ?????? ??? ????????, ????? ?? ??? ????, ? ?? ???????????. ??? ? ?? ??????? ?? ???? ???????????.

?????? ?? ?? ??,???? ?? ???? ????? ?????????,??. ?????????? ???? ? ? ??????? ?????????,???? ?? ?? ????? ?????? ?? ??????????? ??????????. ??? ?? ??? ????? ????? ????? ???????? ? 20. ????,?? ???? ?? ?????????...

? ?????,??? ?? ???? ???????????,??????? ?? ???? ????,??????????? ???? ??? ?? ? ??????? ???????? ???? ???????????? ?????? ???? ?? ?????? ???????? ? ?????? (???? ????????? ? ??????? ???? ????????? ??? ??????). ? ?? ?????? ? ???????? ?? ???? ???????? ???????????????? ????????????.

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs116.snc1/4969_208579170281_640190281_7356861_6936532_n.jpg

??? ?? ???????,??????? ????????? ???????? ?? ????????? ?? ?????????. ??????,???? ????? ???????,?????? ?????????? ?????????? ?????? ?? ???,??? ?? ????? ???????? ???????. ???,???? ?? ?????? ??? ???? ???? ????????...

http://www.facebook.com/topic.php?uid=209896930320&topic=13234

???? ????? ???? ?????? ?? ????? ?? ?????.

???? ?????? ?????? ???? ???????????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />

????????,??????? ????? ?? ??????? ?????? ???????????? ???? ???? ???? ?? ???????????. ? ??????? ???? ?? ???? ???? ????????????? ??????? ?????? "????",? ????,? ?????????,? ??????? ?. ??????,??? ?? ???? ???????????????? ????????????. ??? ??????.

???? ? ????:

http://www.nspm.rs/kuda-ide-srbija/obnova-gradjanskog-rata.html

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Slovenci su 1993 god. priznali cetnike kao antifasiste i dali svojim cetnicima penzije. trazili su od SRJ da i ona to uradi. a Srbija je to tek uradila prije par godina.

???????? ????? ???? ?? ???. ??? ?? ??? ?? ?????

nemam pojma. ovo sam cuo prosle godine kad sam bio u Visegradu na mjestu gde je Drazo uhvacen. predsednik ravnogorskog pokreta drzao je govor i pricao je o Slovencima. tu sam saznao od jednog ravnogorca da je i od Severine djed bio cetnicki vojvoda  i da je otac od Ive Andrica bio katolicki svestenik.
Подели на овим сајтовима

Slovenci su 1993 god. priznali cetnike kao antifasiste i dali svojim cetnicima penzije

?

"Moja otadžbina Slovenija mi ne priznaje me?uratno delovanje u JVuO jer ga zvani?no još uvek žigoše kao kolaborantsku formaciju koja je sara?ivala sa okupatorom,vlasti u Ljubljani intenzivno rade na rehabilitaciji domobrana, ali za slovena?ke ?etnike ne?e ni da ?uju"

???? ?????????,???????? ???????? ??????? ???? ?????????.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/t28169.lt.html

Подели на овим сајтовима

Slovenci su 1993 god. priznali cetnike kao antifasiste i dali svojim cetnicima penzije

?

"Moja otadžbina Slovenija mi ne priznaje me?uratno delovanje u JVuO jer ga zvani?no još uvek žigoše kao kolaborantsku formaciju koja je sara?ivala sa okupatorom,vlasti u Ljubljani intenzivno rade na rehabilitaciji domobrana, ali za slovena?ke ?etnike ne?e ni da ?uju"

???? ?????????,???????? ???????? ??????? ???? ?????????.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/t28169.lt.html

ako je to tako, zasto je onda predsednik ravnogorskog pokreta lagao? televizije su snimale njegov govor.

to nije lijepo od njega

Подели на овим сајтовима

Не разумем...можда се у то време интезивно радило на њиховој рехабилитацији,зато што је Шуштерчич био један од Јаншиних блиских људи...није ми јасно,али тамо у Словенији је све изврнуто. Нпр. Змаго Јелинчич,лидер најјаче националистичке странке у Словенији,има Титов кип у дворишту...

Подели на овим сајтовима

?? ???????...????? ?? ? ?? ????? ????????? ?????? ?? ??????? ??????????????,???? ??? ?? ????????? ??? ????? ?? ???????? ??????? ????...???? ?? ?????,??? ???? ? ????????? ?? ??? ????????. ???. ????? ????????,????? ??????? ??????????????? ??????? ? ?????????,??? ????? ??? ? ????????...

:drugarstvo: Zmago je kralj  0110_hahaha

znam da ima jedan u Sloveniji koji se zalaze za vracanje krajine srbima i istre talijanima

ali ih koruska muci, ostalo im gore dosta stanovnista posle prvog svetskog rata i vec su oni malte ne austrijanci

ovde cu i ovo da napisem. radio sam u Veldenu, mjesto izmedju Filaha i Klagenfurta, u centru tog Veldena ima mali spomenik na kome pise: dovde je stigao srpski konjanik 1918 god i ni metra dalje. ja sam mislio uzeti iz hotela onog malog konjica za djecu i staviti sa druge strane da se slikam. niko nije hteo da me slika, bojali su se nekakvog zakona. a na drugom mjestu ima veliki spomenik na kome pise 10.10 1919 god srpska vojska je potpisala povlacenje iz Austrije. sad mozes da zamislis gde je bio solunski front i dokle je stigla srpska vojska

Подели на овим сајтовима

sad mozes da zamislis gde je bio solunski front i dokle je stigla srpska vojska

???????  :smiley: ?????? ???? ????????? ??????...

Подели на овим сајтовима

????? ?? ??? ?? ??????? ?? ?? ????? ??? ?? Yu. ??? ??? ???????? ???? ????? ???? ?? ??????? ??? ????? ??????? ?? ?? ????? ???? ???????? ??????????? ?? ???, ?? ?? ?? ???? ????????? ??????????. ?????? ?? ?? ???, ?? ?? ??????????? ??????? ?? ??????? ????????? 0102_laugh) ??? ?? ????? ?? ????? ???? ???? ??? ??????? ???? ?????. ?????? ???? ??????? ?? ??? ?? ????? ?????? ?????? ??? ?? ???? ??????? ?????.  

???????,????? ???? ???? ?????????? ? ??????,??? ????? ???? ??? ?? ? ??? ????? ??????? ?????? ?? ???? ??????????? ????? (??? ?? ? ???????,??? ?? ?? ??? ?? ?????? ????????? ??????? ?? ???????? ?????).

????,??? ??????? ?? ???????? ?????? ?? ??? ? ????? ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??? ??????? "???? ? ?????????".

???,?? ?? ?? ???? ????? "?????? ?????" ??? ?? ?? ??? ?????? ????? 450.000 ????,? ??? 50.000 ?????????. ?????? ?? ?? ?? ???????? ????,? ??? ?? ?? ????? ?????-????? ?????. ????,? ???????????? ??????? ?? ??????? ???????? ??? ?? ???? ???????? ????????,???????? ?? ?? ??????? ????? (?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ????????,? ?????? ?? ??????,??? ????????? ?? ?? "??????? ???????????")

??????,?????? ?? ???? ?????? ????? ? ?????????? ?????? ???? ?? ????? ???? ?????? ?? ???????? ??????.

???????????? ?? ??????? ?????,? ?? ????? ?? ?????????? ?????? ??????????: ????? ?? ??????? ?????????,? ?????? ?? ??? ? ???? ?? ???????. ????? ?? ???????? ????? ????? ? ????? ?????? ?????? ??????????? ???????? ??????,? ???? ?? ???????? ? ??????? ?????? ? ?????- ? ??? ?????????? ??????? ?? ??????? ? ?????? ????? ??. ????? ???????????,"?????????????? ???????????? ???????"

???,?? ????? ?????? ?????? ? ??????. ????? ?? ?? ???? ??? ????? ?????? ????????,???? ?? ??????? ????????? ?? ???????????,?? ?? ????? ??????? ?? ??????? ?????? ????????? ??????. ???? ?? ?????????,? ???? ??? ?? '44 ??????? ????? ??????,???????? ?????? ????? ? ?????,????? ??????????.

????? ?? ?? ?? ????? ? ??????? ?????? ?????? ?????????,? ??????? "???????????" (???? ?? ???? ?????????? ???????) ???????? ?? ????? 20-30 ?????????,??????...

? ????? ?? ???????? ? ?????? ????????,???? ?? ?? ? ??? ??????? ????????. ? ??????? ??????????? ????? ? ????? ?????? ??????????? (??????? ????????? "???????",?? ?????? ?? ??????????? ???????) ?? ????? ????????...??????????...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...