Jump to content

Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?

Оцени ову тему

Стефан

Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?  

32 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за рехабилитацију ђенерала Драже?

• Да,свакако
      27
    • Не,никако
      2
    • Свеједно ми је
      3

Препоручена порука

Дакле,који је ваш одговор? Дајте неки прилог зашто,због чега... :smiley:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da. A dovoljan je jedan, najveći, a to je LJUBAV. Na nju smo mnogi poštovaoci foruma zaboravili.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Званични државни органи Србије треба да рехабилитују Чичу, народ га никад није ни осудио, јербо да јесте , не би Чича био узор свим новим српским ратницима и народу.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ?? ????? ??????????????, ???? ????? ???????? ?????????? ??? ??? ?????? ???????? ? ?? ?????? ????????? ? ???????????...

Ta??? ????!! ??? ????, ??????? ?? ? ??????? ??? ??????? ???????????? ??????????, ?????????, ???? ????????? ?? ????? ''?????? ????????'', ???? ?? ??????? ????? ??????? ? ??..

Подели на овим сајтовима

Слажем се за ово,везано за историју! Додуше,Љушићеви уџбеници су колико-толико објективнији и непристраснији. Оно смеће током деведесетих је било катастрофа. Сећам се у основној школи,у нижим разредима,мене су кући учили другачијом историјом,и онда би другачије одговарао код учитељице,која се ужасно нервирала због тога.

Нови нараштаји треба једноставно да науче да партизани нису подигли револуцију (тако што је Шпанац убио нашег жандарма),нити да су они победили у 27мартовским демонстрацијама (пуч је био плаћен,а у то време КПЈ и домобрани су били у сарадњи са нацистима,па је при окупацији испрва дозвољен рад само КПЈ и наравно,љотићевцима).

Нови нараштаји треба да науче да је једини,прави покрет отпора била ЈВуО,а да је НОВЈ била разуларена банда пљачкаша и сецикеса (већином,част и вјечнаја памјат Србима који су се истински борили против Немаца и штитили српски народ,вођени погрешном идејом о "благодетима" самоуправног социјализма),која је и током рата углавном радила о главу српском народу (после '45 да не причам) која је изродила једне од најмонструознијих и најсвирепијих људи,а неки од њих живе и дан-данас и примају огромне пензије (Бранко Китановић,Јово Капичић,Стеван Мирковић...)

Подели на овим сајтовима

Дакле сви комплет,размишљате исто као и комунисти,само што сте обрнули стране...

Уосталом то су српска посла и у складу са тим ,мислим српским инатом и поделама,гласам за партизане,и против сам мењања историје,где губитници треба да испадну победници... 0202_238

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne.Mozda da procitate knjigu "MONAH KALIST", pa da vidite koga velicate. 0202_238

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ?????? ????????,??? ????????? ????? ?? ??????? ?????????... 8084.gif

??,??...?????????? ?????????? ????????,???? ?? ?????? ????? ??????? ???????,????? ?? ??????? ??????? ????????? ?????? ????????? ? ?????????...???? ????? ?? ?? ???????: ?????????? ?????? ?????,??????????????? ?????? ??????? ? ???????,?????? ?? ???? ? ??????????...??? ?????????? ???????? ?? ??? ?? ?? ???????.

???? ?????????:

Постављена слика

(„????????“ ??.28, ???????? ??????? ?? ???, ???????? 1932.)

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

У "Српским династијама", а у вези Краља Александра Карађорђевића и идеје југословенства у закључку Љушић пише:

"Повест је показала даје Југославија највећа српска заблуда, која је не само српски народ већ и краља Александра трошила и савијала, те је од краља Ујединитеља створила краља Мученика."

Заиста, ово нам је највећ историјска грешка коју и даље скупо плаћамо.

Подели на овим сајтовима

пааааа, не знам историју довољно, тако да ми гласање није оставило могућност да изаберем, те нећу гласати.

с обзиром да имам мртве и хероје и на једној и на другој страни, нисам за поларисано мишљење о демонлуку ни једних ни других, више за трезвеност.

ако је за рехабилитовање, шта год то значило - јесам, али ако није, онда нисам.

мислим да се тај део историје треба ДОБРО прво прекопати, па да се види какви ће све лешеви испливати.

више волим истину, него идола.

Подели на овим сајтовима

???? ????? ??????

???????! ?????? ??? ?????!

?????????????? ????? ?? ????? ???????????? ???????,?? ??????????? ????? ?????????? ??????? ????????. ?? ??? ?? ????? ???????,? ???????? ?? ?????????,?? ?? ???????????? "?????? ?????" ??????? ????? ?????. ??? ?? ?? ????????,???? ??? ?????? ???????? ??? ???????????? ???????? ??? ?????? ??????? ???? ?? ?????? ?? ????? ?????? ?????,? ?????? ?? ????? ????? ???????? ???? ?? ??????? ?? ???????? ??? ???? ?? ?????? ?????????????? ??????? ????...

?????,?????????????? ????? ???????? ??????????? ???? ?????????? ???????? ? ????? ???????,? ???? ?? ????????? ???? ?? ???????,? ???????. ????? ? ?????????????? ?? ??????? ?????? 2006. ???,??? ?? ?????????? ? ?????????,?? ??????????? ???,?? ??????? ?????? ?????????????? ????????,??????? ??????????? (???? ?????,??????? ??????? (???? ?????) ???...).

?? ??????,???? ?? 2007. ????????????? ???????? ?????????,?? ???? ??? ???? ?? ???????,????? ??? ?? ?????? ?? ????????? ?? 5000 ???. ,??????? ????????? ???? ???? ??? ? ?????? ????,? ???? ??????? ??????? ????????,???...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...