RYLAH Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Znam da cikica ocigledno nije ispostovao propise..... da jeste.. sada bi imao penziju... to i ti znash. Он то није могао да зна, ако је тачно да му је тек сада одговорено, и то да му траже да иде и преведе документ на хрватски језик код овлашћеног тумача за хрватски језик. Да су тражили само да достави на латиници, да му у суду овере да је копија на латиници верна оригиналу на ћирилици, апсолутно никакав проблем. Али ово што су тражили, умоболно је и само се ослања на општу хистерију против ћирилице која се месецима води у Хрватској. A jel si ti video kompletno sta je on dobio, po kom clanu itd? Posto ako jesi, izvoli podeli sa nama jer pricas kao da jese. Ja sve sto vidi mjeste jednog cikicu koji po novinama kuka koko je hrvatska nepravedna prema njemu..... a uz ti znam nekoliko drugih koji nikakav problem nisu imali. Закон о опћем управном поступку Републике Хрватске каже: Sadržaj rješenja Članak 98. (1) Rješenje se sastoji od zaglavlja, uvoda, izreke, obrazloženja, upute o pravnom lijeku, potpisa službene osobe i otiska službenog pečata javnopravnog tijela. Дакле, морао је да има поуку о правном леку, морао је да се потпише службеник и морало је да буде оверено печатом. На другом месту у њиховом закону о управном поступку можеш да прочиташ и да имају обавезу да одговоре на сваки поднесак који им стигне, макар да га одбију, али не смеју да ћуте. Не знам стварно у чему је проблем, ко да не знамо како се РХ односи кад год јој се укаже прилика, сто пута је наша држава морала да интервенише преко ЕУ да се укидају хрватски прописи направљени искључиво за протеривање Срба. Млађони, Ромејац and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Još uvek vam ne smeta što su mu i Nemci tražili potrebnu dokumentaciju koju je on dostavio jer je bio u pravnoj obavezi?? ( da nije sigurno bi snosio posledice) Nemci su koristili sopstvene prevodioce jer im je tako u mogućnosti a hrvati su tražili samo Srpsko latinično pismo (jer im je tako u mogućnosti) Nek se nosi i tema i dekica i novinari koji koriste postojanje klasičnog ustaštva koje smo imali prilike da vidimo i koje jeste problem ponajviše države Hrvatske! ( ispaštaju naravno najviše srbi koji žive tamo) dekici je ok verovali ili ne. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука