ПиП Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Šta vi mislite kako se to danas oslovljavaju pravoslavni patrijarsi i arhijereji i katolički kardinali i nadbiskupi pri tim svojim susretima: Mili moj šizmatičko-jeretički brate u Hristu otpali od Crkve i zabludjeli 1054. u herezu rimsku ili jeres grčku? Нис ти мени одговорио како да верујеш ономе ко сам за себе каже да је био 1000 година у заблуди? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 za mene su mjerodavni postupci i način ponašanja oficijalne katoličke i pravoslavna saopštenja i odnosi arhijereja i visokih predstavnika jedne i druge strane. A bas tu i gresis. U zabludi si ako smatras da nekakva `` oficijelna saopstenja`` doneta od par Arhijereja, predstavljaju stavove pravoslavne Crkve. Crkva je Saborna. Odluke su Saborne a to sto ce neko dati ``oficijelno saopstenje``, to je njegovo licno misljenje i nema nikakvu jacinu. Postavio sam ti link gde se govori o ubistvu jednog i postavljanju drugog ``odgovarajuceg`` Vaseljenskog Patrijarha. Ko zna sta je sve on kasnije radio i kakve je sve ustupke pravio prepodobnim Jezuitima. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 A bas tu i gresis. U zabludi si ako smatras da nekakva `` oficijelna saopstenja`` doneta od par Arhijereja, predstavljaju stavove pravoslavne Crkve. Crkva je Saborna. Odluke su Saborne a to sto ce neko dati ``oficijelno saopstenje``, to je njegovo licno misljenje i nema nikakvu jacinu. Postavio sam ti link gde se govori o ubistvu jednog i postavljanju drugog ``odgovarajuceg`` Vaseljenskog Patrijarha. Ko zna sta je sve on kasnije radio i kakve je sve ustupke pravio prepodobnim Jezuitima. kod njih ima veze.mi pravoslavci smo veći katolici od njih katolika,ako uzmemo značenje tog pojma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 evo pročitom sam da si vanredni nisi u nikakvom redu... ima veze jer volim da se ljudi predstave jasno,samo utoliko,a šta si ti mislio ih koliko sam se ja puta tu ispredstavljivao, svi oni koji su zavrijedili da znaju ko sam to već odavno znaju, koliko vidim prije si ti taj koji se nije nešto mnogo ovdje oupromovisao i ispredstabljavao a ni izbliza kao što sam ja, ahahahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Види Zayronе, Ако сте ви у праву а ми у криву, нећемо с вама зато што смо у криву. Ако сте ви у криву а ми у праву, онда нећемо са вама зато што смо у праву. Ако смо обоје у праву, е онда нећемо са вама зато што сте у праву као и ми. Ако смо обоје у криву, е онда опет нећемо са вама зато што сте у криву. Видиш како је то једноставно а ти никако да схватиш! Јеси ти чуо за Српску реч инат? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Е да, да додам: У случају да ви хоћете са нама и ми хоћемо са вама, е онда нећемо из Ината! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 ih koliko sam se ja puta tu ispredstavljivao, svi oni koji su zavrijedili da znaju ko sam to već odavno znaju, koliko vidim prije si ti taj koji se nije nešto mnogo ovdje oupromovisao i ispredstabljavao a ni izbliza kao što sam ja, ahahahaha pa lijepo sam te pitao,želim da znam ko si,meni to ima veze.... ja bi se predstavio ali n mogu,jer još ne postoji takva sekta,želio bi da mi pravoslavci imamo sektu poput amiša,brada,šubara sa kokardom,šuma majka,ja divljak sa balkana nisam baš za rimsku civilizaciju,jes da papa ima ključeve od carstva nebeskog al mi ide na živce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 A bas tu i gresis. U zabludi si ako smatras da nekakva `` oficijelna saopstenja`` doneta od par Arhijereja, predstavljaju stavove pravoslavne Crkve. Crkva je Saborna. Odluke su Saborne a to sto ce neko dati ``oficijelno saopstenje``, to je njegovo licno misljenje i nema nikakvu jacinu. Postavio sam ti link gde se govori o ubistvu jednog i postavljanju drugog ``odgovarajuceg`` Vaseljenskog Patrijarha. Ko zna sta je sve on kasnije radio i kakve je sve ustupke pravio prepodobnim Jezuitima. označi mi koji su sad tamo to arhijereji koji vas ne predstavljaju i ništa ne znače za SPC ni u SPC? onda moram to odmah javit onim našim kardinalima da su bili sa nekakvim tamo sve sasvim pogrešnim ljudima? kakva zabuna, užas živi! a oni su onda koji? jesu li to uopšte kakvi pravoslavni? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 E, moj Zajrone, ko te ne zna, amin bi ti dao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Јеси ти чуо за Српску реч инат? da čuo sam, ako vam on donese nečeg boljeg nego u politici i na FB onda biste ga se trebali i držat i svuda drugdje pa i u ovim međuvjerskim dijalozima katolika i pravoslavaca: a ovo je jedan od ezultata tog inata? kako je vidjet vrlo koristan je taj inat https://www.change.org/petitions/kosovo-is-not-serbia-mark-zuckerberg-we-want-from-facebook-to-recognize-kosovo-as-an-independent-state što se niste inatili zajedno s amerikacima i NATO protiv šiptara pa ih rasturili tamo ko beba zvečku nego bilo to obrnuto, oni se zainatiše s njima protiv vas vi se znate samo inatit i to je sve, to je taj srpski inat al treba se još znat i protiv koga tačno a s kim se inatit Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 da čuo sam, ako vam on donese nečeg boljeg nego u politici i na FB onda biste ga se trebali i držat i svuda drugdje pa i u ovim međuvjerskim dijalozima katolika i pravoslavaca: a ovo je jedan od ezultata tog inata? kako je vidjet vrlo koristan je taj inat https://www.change.org/petitions/kosovo-is-not-serbia-mark-zuckerberg-we-want-from-facebook-to-recognize-kosovo-as-an-independent-state Е мој Zayronе, не можеш ти Србе разумети зато што се Срби нису определили за царство земаљско као римокатолици са папом на челу, него су се Срби определили за Царство Небеско које је увек и до века! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Srbi su sami skrivili ono sto ih je snaslo. blazeni Pije XII je pokazao svoju pastirsku brigu i ocinsku ljubav, ali su Srbi prezreli njegovu dobrotu i naklonost i odbacili ponudjeni Konkordat. odbili su pokroviteljstvo Svetog Oca i doziveli propast. no, valjda su nesto naucili iz tog iskustva. Vidim da se sprdas sa ovim stvarima na temi ali nije mi jasno da se ljudi primaju na to i aminuju ti, ili si stvarno bezobrazni provokator, kako god; sta god rekao u korist jezuita nekako izgleda da sve ide protivu njih, svaka cinjenica o njima je antipropaganda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Е мој Zayronе, не можеш ти Србе разумети зато што се Срби нису определили за царство земаљско као римокатолици са папом на челу, него су се Срби определили за Царство Небеско које је увек и до века! što bih vas trebao razumjet ja kad ne razumijete ni vi sami sebe, ako imate carstvo nebesko šta će vam onda to neko zemaljsko? kosovo, ovo, ono, to vas onda zanimat ni ne treba, jel tako? evo koliko je naroda u Evropi koji zemlje ili države svoje nemaju. Rusini, Romi, Lužički Srbi, Kašubi, Vlasi, Baski, Slezani, Moravani itd. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 hahahaha bravo! Srbi se vec 8 vekova inate s Rimom, al ima da im taj inat izadje na nos. a s kim znači s kim zajedno...protiv nekom trećem hahahaha, da ste se s Amerikancima i NATO zajedno s njima inatili vi Srbi protiv Šiptara i da to nije bilo savim obrnuto, drugačije bi to s tim Kosovom na kraju dopalo tako je to mišljeno: s kim znači s kim zajedno, protiv koga znači protiv koga ili kome Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 hahahaha bravo! Srbi se vec 8 vekova inate s Rimom, al ima da im taj inat izadje na nos. pokusali ste sa Jasenovcem ali nam jos nije izasao inata na nos! i nije smesno da znas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука