Jump to content

Da li novac čini muškarca privlačnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mladost sve cini privlacnima, kod muskarca se mladost ogleda u odvaznosti, neopterecenosti brigama,snazi..  Kod devojke u lepoti, radosti,neznosti... Mladost su i poverenje i vera

Kada ostarimo, a starimo najvise usled losih iskustava (a za koje smo najcesce sami krivi) tada se i misljenje menja, tojest tada pocinjemo da razmisljemo o novcu. Muskarci koji su izgubili mladost zamenjuju ga novcem, zene takodje. 

Iskreno nezamislivo mi je da su mladim devojkama koje nemaju iskustva u ljubavi muskarci privlacni zbog novca, ta privlacnost dolazi kasnije , kada se ukljuci sklopka kako rece brat Kordun.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Da li ?

Ne. Zato sto:

Jer se muskarci bolje osecaju kad imaju novca, nema veze sa zenama !

Samopouzdanje svakog coveka kome novac, izgled, popularnost, uspeh u karijeri ili tsl. "grade" isto se moze lako poljuljati... 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

[tamp=1402569610' post='1116372] Samopouzdanje svakog coveka kome novac, izgled, popularnost, uspeh u karijeri ili tsl. "grade" isto se moze lako poljuljati... 

Malo me je ovo asociralo,na to, da ja volim, da vidim kakvu ljubav devojka ima prema Bogu i kako izražava tu ljubav. Dakle do Boga dolazimo sami a u Bogu ako donesemo jedno telo i tu ostanemo,onda bi ja želeo takvu večnost i nikad je ne bih napustio.(bio bi siguran da me voli)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

E, kad sam sad procitala ovo sto pise nas glavni administrator sajta... Neka je on nama ziv i zdrav, ali meni je doslo DA SE PREKRSTIM I RUKOM I NOGOM (kao sto sam govorila kad sam bila mala).

''Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.'' - Dositej Obradovic

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

како за које жене... :) увек ми се чинило да ти новац отвара мало више простора за тзв. романтику, наравно, не вреди ништа ако неко нема осећаја за то, али ако је осећај ту, парице не могу да одмогну :) мада, опет кажем, јако индивидуална ствар, сто жена, сто ћуди :)))

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

E, kad sam sad procitala ovo sto pise nas glavni administrator sajta... Neka je on nama ziv i zdrav, ali meni je doslo DA SE PREKRSTIM I RUKOM I NOGOM (kao sto sam govorila kad sam bila mala).

''Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.'' - Dositej Obradovic

A šta sam loše napisao, ili netačno?

Jedna je stvar šta mi lično mislimo, osećamo i kako se ponašamo a drugo je kad analiziramo naše društvo.

baj d vej, ako možeš nogu da saviješ do ramena, da bi se krstila, svaka čast na razgibanosti :p :D

Подели на овим сајтовима

nije bicko glavni, glavni popa je zeljko, em stariji, em je i pravi srbin brate sestro, sad ce me opet banovati 

Ma daj bre, da nema nas čestitih Hrvata iz Srbije, ne bi imao ko da srbuje u ovoj državi :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...