Sasa Kolbas Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Mladost sve cini privlacnima, kod muskarca se mladost ogleda u odvaznosti, neopterecenosti brigama,snazi.. Kod devojke u lepoti, radosti,neznosti... Mladost su i poverenje i vera Kada ostarimo, a starimo najvise usled losih iskustava (a za koje smo najcesce sami krivi) tada se i misljenje menja, tojest tada pocinjemo da razmisljemo o novcu. Muskarci koji su izgubili mladost zamenjuju ga novcem, zene takodje. Iskreno nezamislivo mi je da su mladim devojkama koje nemaju iskustva u ljubavi muskarci privlacni zbog novca, ta privlacnost dolazi kasnije , kada se ukljuci sklopka kako rece brat Kordun. kordun and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 nekog da nekog ne Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Da li ? Ne. Zato sto: Jer se muskarci bolje osecaju kad imaju novca, nema veze sa zenama ! Samopouzdanje svakog coveka kome novac, izgled, popularnost, uspeh u karijeri ili tsl. "grade" isto se moze lako poljuljati... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Ма какве паре, зна се кога жене воле... https://www.youtube.com/watch?v=Y7oqfusKfUI Kaludjerovic Sreten, Драгана., Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 [tamp=1402569610' post='1116372] Samopouzdanje svakog coveka kome novac, izgled, popularnost, uspeh u karijeri ili tsl. "grade" isto se moze lako poljuljati... Malo me je ovo asociralo,na to, da ja volim, da vidim kakvu ljubav devojka ima prema Bogu i kako izražava tu ljubav. Dakle do Boga dolazimo sami a u Bogu ako donesemo jedno telo i tu ostanemo,onda bi ja želeo takvu večnost i nikad je ne bih napustio.(bio bi siguran da me voli) Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 tacno zene vole oficire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 НЕ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 E, kad sam sad procitala ovo sto pise nas glavni administrator sajta... Neka je on nama ziv i zdrav, ali meni je doslo DA SE PREKRSTIM I RUKOM I NOGOM (kao sto sam govorila kad sam bila mala). ''Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.'' - Dositej Obradovic Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 како за које жене... увек ми се чинило да ти новац отвара мало више простора за тзв. романтику, наравно, не вреди ништа ако неко нема осећаја за то, али ако је осећај ту, парице не могу да одмогну мада, опет кажем, јако индивидуална ствар, сто жена, сто ћуди Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Muskarac bez zene ne bi funkcionisao, a zena bez muskarca moze... Mislite vi sta hocete o zenama, ali bez nas ne mozete.... kako si samo iskopala moju staru poruku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 E, kad sam sad procitala ovo sto pise nas glavni administrator sajta nije bicko glavni, glavni popa je zeljko, em stariji, em je i pravi srbin brate sestro, sad ce me opet banovati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 nije bicko glavni, glavni popa je zeljko, em stariji, em je i pravi srbin brate sestro, sad ce me opet banovati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 E, kad sam sad procitala ovo sto pise nas glavni administrator sajta... Neka je on nama ziv i zdrav, ali meni je doslo DA SE PREKRSTIM I RUKOM I NOGOM (kao sto sam govorila kad sam bila mala). ''Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.'' - Dositej Obradovic A šta sam loše napisao, ili netačno? Jedna je stvar šta mi lično mislimo, osećamo i kako se ponašamo a drugo je kad analiziramo naše društvo. baj d vej, ako možeš nogu da saviješ do ramena, da bi se krstila, svaka čast na razgibanosti :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 nije bicko glavni, glavni popa je zeljko, em stariji, em je i pravi srbin brate sestro, sad ce me opet banovati Ma daj bre, da nema nas čestitih Hrvata iz Srbije, ne bi imao ko da srbuje u ovoj državi Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko tvrdi drugo laze samog sebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука