Милан Ракић Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Prvo sto cu da ti kazem,i sto se necu nikad sloziti da kanjoni nastaju usled velikog vremenskog perioda Ja nisam naucnik da se bavim nastankom kanjona i ja samo citam naucne radove i na osnovu ti radova donosim svoje sopstvene zakljucke i smatram da ne gresim Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ја верујем да су писци описали те људе као довове. све што је ван нашег знања је Ванземаљско и ћудно... вероватно смо ми патуљаста генерација “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 ja samo citam naucne radove i na osnovu ti radova donosim svoje sopstvene zakljucke i smatram da ne gresim. Ti čitaš naučne radove??? drvce је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ti čitaš naučne radove??? Ja ne mogu da verujem kakv si ti covek Dobro tako sam se izrazio,ajde knjige,sta je knjiga,valjda je knjiga jedna vrsta naucnog rada. znas vi ateisti kad vam ponestane dokaza trazite sitnicu da bi se ljudima ismevali,na sve nacine pokusavate da ponizite coveka koji ne misli kao vi, nije ni cudo,vrlo dobro se zna da je danasnja nauka ateisticka i dobro kontrolisana,zasto ne puste da se nauka slobodno razvija,pa naravno da oni to nesmeju da puste,pala bi teorija o evoluciji istog momenta,i sve druge teorije koje nemaju podlogu, znaju da prozivaju crkvu da je protiv nauke. Ko je tesli osporavao njegove radove,da nije crkva, ko je zapalio stan gde su bili njefovi radovi, ateisti i masoni. Ljudi koji su vladali amerikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ja ne mogu da verujem kakv si ti covek Dobro tako sam se izrazio,ajde knjige,sta je knjiga,valjda je knjiga jedna vrsta naucnog rada. znas vi ateisti kad vam ponestane dokaza trazite sitnicu da bi se ljudima ismevali,na sve nacine pokusavate da ponizite coveka koji ne misli kao vi, nije ni cudo,vrlo dobro se zna da je danasnja nauka ateisticka i dobro kontrolisana,zasto ne puste da se nauka slobodno razvija,pa naravno da oni to nesmeju da puste,pala bi teorija o evoluciji istog momenta,i sve druge teorije koje nemaju podlogu, znaju da prozivaju crkvu da je protiv nauke. Ko je tesli osporavao njegove radove,da nije crkva, ko je zapalio stan gde su bili njefovi radovi, ateisti i masoni. Ljudi koji su vladali amerikom. Ево да ти као брат у вери искрено кажем. Лупаш глупости и боље престани јер ће ти се смејати свако ко зна бар нешто о науци. Ај свако добро 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ево да ти као брат у вери искрено кажем. Лупаш глупости и боље престани јер ће ти се смејати свако ко зна бар нешто о науци. Ај свако добро 8086.gif zanimljiv si ti covek filozof sa slikom djenerala,ne mogu da verujem kakva je to glupost izrecena. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 zanimljiv si ti covek filozof sa slikom djenerala,ne mogu da verujem kakva je to glupost izrecena. :good2: Koje su tvoje kompetencije da se bavis naukom? Koji si fakultet zavrsio? Koje si citao knjige iz naucne oblasti (barem poplularnonaucne)? Da li si upoznat sa time sta je nauka? Koji je zadatak nauke? Sta nije nauka? Prvo da rascistis osnovne pojmove pa da mozemo da pricamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 pa naravno da oni to nesmeju da puste Који они брате? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Који они брате? oni koji ovu ateisticku nauku prodaju ovom svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Који они брате? Kako mozes da pitas tako nesto? Pa zna se. Masoni i iluminati u saradnji sa kompanijom za porobljavanje covecanstva coca colom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Koje su tvoje kompetencije da se bavis naukom? Koji si fakultet zavrsio? Koje si citao knjige iz naucne oblasti (barem poplularnonaucne)? Da li si upoznat sa time sta je nauka? Koji je zadatak nauke? Sta nije nauka? Prvo da rascistis osnovne pojmove pa da mozemo da pricamo Kao prvo uleteo si ovde,kako kaze narod s neba pa u rebra,postavio sam temu,necu da razgovaram sa jednim djeneralom kji sebe naziva filozofom,dao sam svoje cinjenice,dokazi da nisam u pravu,ja da se sa tobom prepucavam,nepada mi napamet,primetio sam na vise mesta volis da provociras,izvlacis iz konteksta... Trazi ti neku temu gde se pricao o filozofiji zivota i filozofiji divova,necu tamo da dolazim. ti definitivno pokusavas da provociras. Sto se tice fakulteta,zavrsio sam faks,i to vrlo usppesno, Moj fakultet nema nikakve veze sa ovom naukom,zasto dovodis u pitanje ovu temu sa visimom skole koju sam zavrsio,znaci po tvome svako ko je zavrsio srednju,nema pravo da se dokuci neke teme, ja o ovome volim da citam i da sirim svoje znanje,nemoj da omalovazavas djude koji nemaju zavrsenu visoku skolu. Ja samo trazim cinjenice,ne filozofiju. ovu temu koju sam potavio to je tema vezana za cinjenice,ovde nije potrebna filozofija, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Opet kazem mozda sam se lose izrazio,to nije razlog da provociras i izvlacis iz konteksta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Kao prvo uleteo si ovde,kako kaze narod s neba pa u rebra,postavio sam temu,necu da razgovaram sa jednim djeneralom kji sebe naziva filozofom,dao sam svoje cinjenice,dokazi da nisam u pravu,ja da se sa tobom prepucavam,nepada mi napamet,primetio sam na vise mesta volis da provociras,izvlacis iz konteksta... Trazi ti neku temu gde se pricao o filozofiji zivota i filozofiji divova,necu tamo da dolazim. ti definitivno pokusavas da provociras. Sto se tice fakulteta,zavrsio sam faks,i to vrlo usppesno, Moj fakultet nema nikakve veze sa ovom naukom,zasto dovodis u pitanje ovu temu sa visimom skole koju sam zavrsio,znaci po tvome svako ko je zavrsio srednju,nema pravo da se dokuci neke teme, ja o ovome volim da citam i da sirim svoje znanje,nemoj da omalovazavas djude koji nemaju zavrsenu visoku skolu. Ja samo trazim cinjenice,ne filozofiju. ovu temu koju sam potavio to je tema vezana za cinjenice,ovde nije potrebna filozofija, Не, никако факултет није услов за тако нешто! Питао сам споредно. Лик Аквилиус колико ми се чини није завршио факултет, а чини ми се да о науци зна више од добог дела мојих пријатеља доктора наука. Лепо сам те питао да ли знаш шта је наука? Како изгледа научни метод? Да ли знаш да разликујеш науку од псеудонауке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ja ne mogu da verujem kakv si ti covek Dobro tako sam se izrazio,ajde knjige,sta je knjiga,valjda je knjiga jedna vrsta naucnog rada. Ne, nije... znas vi ateisti kad vam ponestane dokaza trazite sitnicu da bi se ljudima ismevali,na sve nacine pokusavate da ponizite coveka koji ne misli kao vi, Jel tebi to izigravanje žrtve prolazi kod nekog? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Pa, pogledajte danas razvoj tehnologije, sve postaje kompaktno... http://vau-portal.ru/images/stories/2011/06/01/kyle-bean-1667-15.jpgA neko moje uverenje je da čovek u principu ništa novo ne može da stvori, već koristi gotove obrasce iz prirode i primenjuje ih za rešavanje realnih problema na koje nailazi. Inače, nisam siguran za ovo, vuče mi na one teorije zavere na koje sam i sam padao. Ne kažem da ih nema, niti da su sve (ne)tačne, već samo da ih ima i previše da bih se opterećivao koja je tačna, a koja ne. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука