Jump to content

Dan kad su nestali divovi

Dejan_kv

Препоручена порука

Prvo sto cu da ti kazem,i sto se necu nikad sloziti da  kanjoni nastaju usled velikog vremenskog perioda

Ja nisam naucnik da se bavim nastankom kanjona i ja samo citam naucne radove i na osnovu ti radova donosim svoje sopstvene zakljucke i smatram da ne gresim

Подели на овим сајтовима

Ја верујем да су писци описали те људе као довове. све што је ван нашег знања је Ванземаљско и ћудно...  вероватно смо ми патуљаста генерација  :D 

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

ja samo citam naucne radove i na osnovu ti radova donosim svoje sopstvene zakljucke i smatram da ne gresim.

Ti čitaš naučne radove???  :))

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ti čitaš naučne radove???  :))

Ja ne mogu da verujem kakv si ti covek

Dobro tako sam se izrazio,ajde knjige,sta je knjiga,valjda je knjiga jedna vrsta naucnog rada.

znas vi ateisti kad vam ponestane dokaza trazite sitnicu da bi se ljudima ismevali,na sve nacine pokusavate da ponizite coveka koji ne misli kao vi,

nije ni cudo,vrlo dobro se zna da je danasnja nauka ateisticka i dobro kontrolisana,zasto ne puste da se nauka slobodno razvija,pa naravno da oni to nesmeju da puste,pala bi teorija o evoluciji istog momenta,i sve druge teorije koje nemaju podlogu,

znaju da prozivaju crkvu da je protiv nauke.

Ko je tesli osporavao njegove radove,da nije crkva,

ko je zapalio stan gde su bili njefovi radovi,

ateisti i masoni.

Ljudi koji su vladali amerikom.

Подели на овим сајтовима

Dobro tako sam se izrazio,ajde knjige,sta je knjiga,valjda je knjiga jedna vrsta naucnog rada.

znas vi ateisti kad vam ponestane dokaza trazite sitnicu da bi se ljudima ismevali,na sve nacine pokusavate da ponizite coveka koji ne misli kao vi,

nije ni cudo,vrlo dobro se zna da je danasnja nauka ateisticka i dobro kontrolisana,zasto ne puste da se nauka slobodno razvija,pa naravno da oni to nesmeju da puste,pala bi teorija o evoluciji istog momenta,i sve druge teorije koje nemaju podlogu,

znaju da prozivaju crkvu da je protiv nauke.

Ko je tesli osporavao njegove radove,da nije crkva,

ko je zapalio stan gde su bili njefovi radovi,

ateisti i masoni.

Ljudi koji su vladali amerikom.

Ево да ти као брат у вери искрено кажем. Лупаш глупости и боље престани јер ће ти се смејати свако ко зна бар нешто о науци. Ај свако добро  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Ево да ти као брат у вери искрено кажем. Лупаш глупости и боље престани јер ће ти се смејати свако ко зна бар нешто о науци. Ај свако добро  8086.gif

zanimljiv si ti covek filozof sa slikom djenerala,ne mogu da verujem kakva je to glupost izrecena. :good2:

Подели на овим сајтовима

zanimljiv si ti covek filozof sa slikom djenerala,ne mogu da verujem kakva je to glupost izrecena. :good2:

Koje su tvoje kompetencije da se bavis naukom? Koji si fakultet zavrsio? Koje si citao knjige iz naucne oblasti (barem poplularnonaucne)? Da li si upoznat sa time sta je nauka? Koji je zadatak nauke? Sta nije nauka? 

Prvo da rascistis osnovne pojmove pa da mozemo da pricamo

Подели на овим сајтовима

Koje su tvoje kompetencije da se bavis naukom? Koji si fakultet zavrsio? Koje si citao knjige iz naucne oblasti (barem poplularnonaucne)? Da li si upoznat sa time sta je nauka? Koji je zadatak nauke? Sta nije nauka? 

Prvo da rascistis osnovne pojmove pa da mozemo da pricamo

Kao prvo uleteo si ovde,kako kaze narod s neba pa u rebra,postavio sam temu,necu da razgovaram sa jednim djeneralom kji sebe naziva filozofom,dao sam svoje cinjenice,dokazi da nisam u pravu,ja da se sa tobom prepucavam,nepada mi napamet,primetio sam na vise mesta volis da provociras,izvlacis iz konteksta...

Trazi ti neku temu gde se pricao o filozofiji zivota i filozofiji divova,necu tamo da dolazim.

ti definitivno pokusavas da provociras.

Sto se tice fakulteta,zavrsio sam faks,i to vrlo usppesno,

Moj fakultet nema nikakve veze sa ovom naukom,zasto dovodis u pitanje ovu temu sa visimom skole koju sam zavrsio,znaci po tvome svako ko je zavrsio srednju,nema pravo da se dokuci neke teme,

ja o ovome volim da citam i da sirim svoje znanje,nemoj da omalovazavas djude koji nemaju zavrsenu visoku skolu.

Ja samo trazim cinjenice,ne filozofiju.

ovu temu koju sam potavio to je tema vezana za cinjenice,ovde nije potrebna filozofija,

Подели на овим сајтовима

Kao prvo uleteo si ovde,kako kaze narod s neba pa u rebra,postavio sam temu,necu da razgovaram sa jednim djeneralom kji sebe naziva filozofom,dao sam svoje cinjenice,dokazi da nisam u pravu,ja da se sa tobom prepucavam,nepada mi napamet,primetio sam na vise mesta volis da provociras,izvlacis iz konteksta...

Trazi ti neku temu gde se pricao o filozofiji zivota i filozofiji divova,necu tamo da dolazim.

ti definitivno pokusavas da provociras.

Sto se tice fakulteta,zavrsio sam faks,i to vrlo usppesno,

Moj fakultet nema nikakve veze sa ovom naukom,zasto dovodis u pitanje ovu temu sa visimom skole koju sam zavrsio,znaci po tvome svako ko je zavrsio srednju,nema pravo da se dokuci neke teme,

ja o ovome volim da citam i da sirim svoje znanje,nemoj da omalovazavas djude koji nemaju zavrsenu visoku skolu.

Ja samo trazim cinjenice,ne filozofiju.

ovu temu koju sam potavio to je tema vezana za cinjenice,ovde nije potrebna filozofija,

Не, никако факултет није услов за тако нешто! Питао сам споредно. Лик Аквилиус колико ми се чини није завршио факултет, а чини ми се да о науци зна више од добог дела мојих пријатеља доктора наука. 

Лепо сам те питао да ли знаш шта је наука? Како изгледа научни метод? Да ли знаш да разликујеш науку од псеудонауке? 

Подели на овим сајтовима

Ne, nije...

Jel tebi to izigravanje žrtve prolazi kod nekog?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa, pogledajte danas razvoj tehnologije, sve postaje kompaktno... :D

http://vau-portal.ru/images/stories/2011/06/01/kyle-bean-1667-15.jpg

A neko moje uverenje je da čovek u principu ništa novo ne može da stvori, već koristi gotove obrasce iz prirode i primenjuje ih za rešavanje realnih problema na koje nailazi. 

Inače, nisam siguran za ovo, vuče mi na one teorije zavere na koje sam i sam padao. Ne kažem da ih nema, niti da su sve (ne)tačne, već samo da ih ima i previše da bih se opterećivao koja je tačna, a koja ne.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...