Jump to content

Председник Николић и полицијска тортура у Чачку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Rejmond totalno ignorise cinjenicu da bi u americi neko ko se onako poneo kao obradovic - zavrsio u zatvoru. Zato je amerika politicki i ekonomski 10 puta zdravija zemlja od Srbije...   Kada takvi kao oni pokusavjau da se deru da su im "ukinuta prava" americki gradjani im se nasmeju.. i to je to.. 

А какве "везе" он има са САД (или како он воли да каже-США)?... Сем преко филмова?

Подели на овим сајтовима

Јесте, наравно. Само да знаш да тога (те демократијеr) више неће бити ако ови екстремисти дођу на власт.  

To nema nikakve veze sa tvojom prvom izjavom  gde si tu demokratiju (postupak) nazvao divljaštvom i sad još pretpostvaljaš da će je dveri ukinuti.

Nisam za dveri ni u ludilu ali jesam za princip. (koristi li neko legalna demokratska sredstva ili stvarno divlja)

Sa druge strane voleo bi da znam zaista šta je Tomislav Nikolić uradio za Čačak?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Sa druge strane voleo bi da znam zaista šta je Tomislav Nikolić uradio za Čačak?

Примио је Вељу прелетача...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Код нас је парламентаризам једино за њуз нета..

Иначе европа је сва критична..посебно после уједињења...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Иначе европа

А сада си "постао" експерт и за Европу!?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Stvar je u tome da demokratija mora da bude isto u stanju da brani sebe - ovo znači da ne sme da bude korumpirana. Kada govorimo o zadnjemu često mislimo na novac i da novac kupuje, dakle korumpira politiku, da.. Ali postoje i drugi načini korumpiranja, tako npr. i populizam, nasilje i agresivnost. Ovo poznajemo iz svakodnevnih debata i diskusija i koliko puta "pobedu" odnesu oni koji su verbalno agresivniji, glasniji a da nemaju bolje argumente ili nisu u pravu. Demokratiju koja ne ume da se odbrani i poklekne populizmu, nasilju i agresiji nazivamo ohlokratijom, vladavinom rulje. Naime, demokratija ima dve slabe tačke, to su ohlokratija i danistokratija, vladavina rulje i vladavina novca. Ovde mora da se pazi, i ovde demokratija mora sebe da brani. Zašto sam npr. toliko protiv kapitalizma - ne što sam komunista ili protiv kapitala, i sam bi želeo da budem bogat, nego što sam svestan opasnosti danistokratije. A ono što su radili dveraši u Čačku, to je izraz ohlokratije. Ovako su boljševisti dobili vlast u Rusiji, ovako su nacisti dobili vlast u Nemačkoj, to nam ne treba.. A radikal neka pali zastave, dok nije u skupštini i državnim mestima boli me uvo. Ako smeta Amerima ili evroslinavcima, neka ga oni tuže, ja to zovem građanskom slobodom. Jedino kad je domaća zastava, bilo gde, u pitanju, to je malo "hm", jer može da bude odbijanje države i demokratskog poretka države, ovde mislim naravno na demokratske države, ne na Severnu Koreju ili Saudijsku Arapsku.. ovde bih rekao da se po situaciji proceni.

Аферим!

Подели на овим сајтовима

демократија никада неће моћи да брани себе...јер онда није демократије.

демократију бране људ, грађани...ако је демократија..

она гарантује слободу вероисповести, кретања, говора, школовања....итд...

и свако би је бранио...

али у ЕУ тога нема..

нико осим САД еа то нема..

на нашу жалост..

европа клизи у империјализам немачке над осталим чланицама

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Pošalju nacionalnu gardu. Ameri imaju nekoliko vojske, nacionalna garda je pri tome najstarija američka vojska i zadužena za unutrašnjost, dok ostalim vojskama - US Army, Airforce, Navy itd. - nije dozvoljeno da se angažuju u unutrašnjosti, njihov zadatak je jedino spoljašni neprijatelj.

:)

Када и где сам питао?

Знам организацију оружаних снага..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ajoj vas dvoje milane i rejmonde :) kad bi pričali uživo i na kraju rekli ono što vam je suštinski najvažnije a to je Hristos i ništa drugo izljubili biste se i popili po kafućino...

pa u tom duhu..(i ja sam sa vama)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Уставни суд у Србији као да је у коми...

њима треба поделити отказе и послати у затвор јер нису радили свој посао у складу са законом и уставом..

има да пишем свом гувернеру госн. Rick Perry..да избаци европу са глобуса и карата у Тексасу..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...