Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

Ja planiram da pustim nešto ovako

bradakosa01.jpg

PS. Nemam dugu kosu :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Мени се свиђа кад је неко брадоња. Е сад, не волим оне фазониране, то ми је некако федерски. Онако дивља, како она хоће, али да је чиста. 

Обријани мушкарци су ми некако као изгужвани дечаци.

И да, тачно је оно за драње, под условом да је дубок глас, а ако није, боље да ћути, једном сам за једног ћутњивог помислила да је паметан.

Подели на овим сајтовима

Мени се свиђа кад је неко брадоња. Е сад, не волим оне фазониране, то ми је некако федерски. Онако дивља, како она хоће, али да је чиста. 

Обријани мушкарци су ми некако као изгужвани дечаци.

И да, тачно је оно за драње, под условом да је дубок глас, а ако није, боље да ћути, једном сам за једног ћутњивог помислила да је паметан.

_0_0_7097_f260_a_aubrey_de_grey.jpg

alanmoore_josevillarubia.jpg

Подели на овим сајтовима

Е да, а те браде од два три дана су ми врхунац ужаса. Ем боду ем дају изглед лењог и прљавог и запуштеног типа. Одмах га замислим како рециклира чарапе из прљавог веша.

Ко је то прогласио за модерно да ми је само знати.

Подели на овим сајтовима

Е да, а те браде од два три дана су ми врхунац ужаса. Ем боду ем дају изглед лењог и прљавог и запуштеног типа. Одмах га замислим како рециклира чарапе из прљавог веша.

E to ne valja nego 20-30 dana:)

Подели на овим сајтовима

Гласам за браду

Мада некоме добро стоје и бркови :) ( али бркове не зна свако да носи )

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Е, сад ово је донекле офф али морам да кажем шта сам запазила. Нама женама су привлачни мушкарци који су осветљени и лоцирани на једном месту. У прилог ове тезе ми иде велика популарност шанкера, музичара, фудбалера, радника на пумпама и слично.

Тако да вам препоручуем да сем браде гледате да увек станете под сијалицу и не мрдате одатле.

Подели на овим сајтовима

ovo je šovinizam čisti,ta brada od 1-3 dana je ekstra za bankare,jerbo imaju o šta da češu dlanove kad ih zasvrbi

Подели на овим сајтовима

Е, сад ово је донекле офф али морам да кажем шта сам запазила. Нама женама су привлачни мушкарци који су осветљени и лоцирани на једном месту. У прилог ове тезе ми иде велика популарност шанкера, музичара, фудбалера, радника на пумпама и слично.

Тако да вам препоручуем да сем браде гледате да увек станете под сијалицу и не мрдате одатле.

Уффффф

Па није баш

Поред браде ја препоручујем добре ципеле

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...