Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

On 5. 12. 2012. at 20:38, Александар Радовановић рече

Сад неам браду, ако се не рачуна брада од по два - три дана, колико ми понекад нарасте.

Da da, ponekad :D.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 12. 2012. at 1:47, grigorije22 рече

A moze da bude i zenska lepota brkata-devojka.jpg

Odakle tebi moja slika? Sad svi znaju da furam brkove!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Е сад, да ја овде не преносим целе вести и истраживања са копи/пејстом на ову тему, могли бисмо да се сами мало информишемо на гуглу и јутјубу, а овде да полемишемо. 

Дакле, да ли је мушкарац привлачнији ако има браду, брадицу или ону праву ,,руску" браду итд? 

Да ли сматрате да мушкарац мора да има браду, јер смо ми овде ипак сви помало четници (ајде да се оградим на себе)? 

Или сте више за ону бизнис варијатну у којој свако јутро мушкарац мора да се обрија и стави нивеа афтершејв, ки гоћ они са реклама? :)

Ајде мачке, полемишимо! :)

п.с. под мачкама подразумевам и бате и секе, да ми се нико не збуњује непотребно ;)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

ево да први кренем. 

Ја рецимо волим да имам мало браду, не ону да ми баш покрије цело лице и да буде дугачка да кад једем супу морам да размишљам како ћу да се умастим, већ ону уредну, која лицу даје некако другачији облик, међутим... није ми густа, ни равномерна и то ме нервира. 

Често себи изгледам као Јеврејин или Амиш :)

Јел неко зна шта могу да радим па да ми буде постојанија и гушћа? 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 8:54, RYLAH рече

Нисам баш мачка, ал бих и ја да коментаришем, ако је дозвољено?

Само изволи... мацане!  :)))

Подели на овим сајтовима

Јес да ћу да звучим ко мис Печењевца, ал мислим да свако треба да сконта шта му највише прија и тако да се понаша. 

Кад сам спремао испите на факсу, забрадео сам ко талибан, баш ме није било брига, само да завршим што пре, онда сам имао период где сам се уредно бријао стално, сад фурам опет неку браду, ал онако мало штрицнуто и не превише дугачко, да не плашим људе. И вазда је била једна константа - како ми дође, тако носим.

On 19. 12. 2013. at 8:54, Никола Поповић рече
Јел неко зна шта могу да радим па да ми буде постојанија и гушћа? 

Земљу са Острога узми у јесен (негде од септембра до новембра). Премажи по лицу кад је пун Месец, скини се го и вичи "Оди, оди, брадо брадо; оди, оди, мече младо; Оди, оди, густо грање; Бежи, бежи, туговање! " три пута.

После тога неш диспушташ жилет из руку колко ће брзо и густо да расте. Проверено!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 9:03, RYLAH рече

Земљу са Острога узми у јесен (негде од септембра до новембра). Премажи по лицу кад је пун Месец, скини се го и вичи "Оди, оди, брадо брадо; оди, оди, мече младо; Оди, оди, густо грање; Бежи, бежи, туговање! " три пута.

После тога неш диспушташ жилет из руку колко ће брзо и густо да расте. Проверено!

:aplauz:  :))    :)))   12:smeha:

него, ниси ми одговорио на питање - да ли по теби брада чини мушкарца мужевнијим, а тиме и привлачнијим? 

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 9:03, RYLAH рече
Земљу са Острога узми у јесен (негде од септембра до новембра). Премажи по лицу кад је пун Месец, скини се го и вичи "Оди, оди, брадо брадо; оди, оди, мече младо; Оди, оди, густо грање; Бежи, бежи, туговање! " три пута. После тога неш диспушташ жилет из руку колко ће брзо и густо да расте. Проверено!
:)):aplauz:

Ја откад имам браду имам проблема да одбијем девојке које ме спопадају (додуше то се никад није ни десило) али тешко је рећи, немојте молим вас, ја тражим озбиљну везу или рећи "ја сам у вези-браку""

Тако да та брада колико год је магнет за девојке, толико ти и главобоље доноси! Коју одабрати , како их не повредити одбијањем,....ма муке живе  :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Хех , када сам био момчић , пардон млађи волео сам да носим такозвану брадао три дана . Сада када сам постао деда , наравно и поседео , набавио сам електричну машиницу за бријање и савко јутро се очас посла избричим . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...