Мирослав Павловић Написано Децембар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Када би неколико капи Светог уља из Јерусалима са Гроба Господњег долили у кацу (посуду) са маслиновим уљем од 1000 литара, сигурно би то сво уље било светије, јер је досуто у њега Свето уље, али по рангу светости не можемо ставити то уље са оним које је донешено са Гроба Господњег. Да је то исти ранг, могли би да не доносимо дуго уље из Јерусалима, већ да делимо оно уље од 1000-2000л освештано са пар капи Светог уља. Ако се деси да вам свештеник не чита у кући молитве за освештање водице, већ из мале бочице долије пар капи Свете Воде у већу посуду која је пуна обичне воде и каже вам, сад вам је вода освештана, слободно му кажите: БРАВО АНТИ-ПОПЕ! Опростите браћо и сестре, претерао сам са овом скарадном изјавом БРАВО АНТИ-ПОПЕ! Могао сам једноставно да кажем да се не слажем са таквом праксом освештавања славске водице. Праштајте још једном, људи смо па грешимо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Шта се дешава сада са случајем м.Артемије...јел има каква комуникација... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Павловић Написано Децембар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Време је поста... ваља се и омрсити... а, Павловићу? Обратио си се на погрешну адресу, ја сам породичан човек - дуг је пост, па од мене привиђаш "црнца"... Ако уопште и постиш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Sto se mene tice i najgori Srbin je bolji od najboljeg siptara , hrvata , jehovinog svedoka ili sta god Nije Šešelj dzaba piso knige, evidentno da ima onih koji slede idologiju srpskog nacionalizma :DŠalim se , al se nebi složio sa tobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Опростите браћо и сестре, претерао сам са овом скарадном изјавом БРАВО АНТИ-ПОПЕ! Могао сам једноставно да кажем да се не слажем са таквом праксом освештавања славске водице. Праштајте још једном, људи смо па грешимо... Ma какви! Ово је једна од Ваших најаутентичнијих и најискренијих изјава на форуму! И шта има Вама да соли памет један канонски рукоположени свештеник?! Па ваљда Ви знате боље! И зар не кажу сви предањски свети Оци да је освештавање водице за славски колач апсолутно најважнија ствар за спасење и да свештеник има само да буде такорећи освећивач вод'це и да мора да се три пута поклони кад уђе у кућу и да пита домаћина на који би начин благоизволео да му се освети водица. И да - на крају да плати домаћину што је ушао у кућу. Да ли би Вам такав поп више одговарао, поштовани господине? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Обратио си се на погрешну адресу, ја сам породичан човек - дуг је пост, па од мене привиђаш "црнца"... Ако уопште и постиш! Овим: Браво Анти-попе! си се омрсио, ако знаш шта је пост... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Када би неколико капи Светог уља из Јерусалима са Гроба Господњег долили у кацу (посуду) са маслиновим уљем од 1000 литара, сигурно би то сво уље било светије, јер је досуто у њега Свето уље, али по рангу светости не можемо ставити то уље са оним које је донешено са Гроба Господњег. Да је то исти ранг, могли би да не доносимо дуго уље из Јерусалима, већ да делимо оно уље од 1000-2000л освештано са пар капи Светог уља. Ако се деси да вам свештеник не чита у кући молитве за освештање водице, већ из мале бочице долије пар капи Свете Воде у већу посуду која је пуна обичне воде и каже вам, сад вам је вода освештана, слободно му кажите: БРАВО АНТИ-ПОПЕ! Madjijanje na 3. Je l ima vesti iz majcice Rusije kako napreduje aparat za merenje svetosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Павловић Написано Децембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Помози Бог! Захваљујем се пуно уредништву сајта (форума) што ми је омогућило да се обратим на форуму и изнесем своје мишљење. Молим све оне о које се огреших, које увредих, или узнемирих својим писањем да ми опросте. Пуно вас поздравља и жели вам спасење душе у нашем Господу Исусу Христу Мирослав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука