DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Prestani da ljudima govoris da lupetaju gluposti, jer cesto radis psiholosku projekciju. Volim_Sina_Bozjeg, Ignjatije and Golub је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 To je toliko nelogicna, nerealna i neispravna izjava kao da si rekao Drzava Srbija = Srpski narod. Država Srbija i jeste srpski narod pored svih drugih gradjana. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Prestani da ljudima govoris da lupetaju gluposti, jer cesto radis psiholosku projekciju. Necu,, jer lupetas. Pricas o americi i SZO i STO.. i totalno ignorises cinjenicu da je Rusija clan obe oerganizacije...Pa sta se onda Rusija razlikuje od amerike? To sto ces ti da kazes da se ja projektujem - nece da promeni cinjenicu o tome da pricas bezveze. Pricas gluposti koje cujes od teretichara zavera, i onda ih nazovis tvojim "osecajem" .... totalno besmisleno i bezvezno. Država Srbija i jeste srpski narod pored svih drugih gradjana. Moram da ti kazem da ti je posmatranje vlasti previse "austokratsko" "Despotovsko" i prost oreceno srednjovekovno. Podsecas me na ono sto je reko Luj 14. - "francuska to sam ja" Po meni je to totalno pogresno i destruktivno posmatranje svari. Jer si rekoa Tomislav Nikolic, Dacic, Vucic, - To smo mi... e pa izivni - ja nisam.. mozes slobodno da me otpises iz srpskog naroda... ako to znaci biti Srpski narod. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Necu,, jer lupetas. Pricas o americi i SZO i STO.. i totalno ignorises cinjenicu da je Rusija clan obe oerganizacije...Pa sta se onda Rusija razlikuje od amerike? To sto ces ti da kazes da se ja projektujem - nece da promeni cinjenicu o tome da pricas bezveze. Pricas gluposti koje cujes od teretichara zavera, i onda ih nazovis tvojim "osecajem" .... totalno besmisleno i bezvezno. Da te parafraziram: to sto ces nesto ponoviti sto puta, nece iskaz uciniti istinitim. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Inace imam pitanje sad za vas koji povezujete rusiju sa anti globalizmom... 1. Zasto Rusija podrzava akcije nato? 2. Zasto je Rusija clan svih mogucih GLOBALISTICKIH organizacija - SZO, STO, UN 3. Kako je ursija antiglobalisticka kada pravi globalisticku uniju - evroazijsku iniju. Dakle kakvi su to anti globalsti, koji podravaju sve to sto vi nazivate - Globalistickim!? Da te parafraziram: to sto ces nesto da ponovis sto puta, nece iskaz uciniti istinitim. Daj ne smaraj me time, ja tebi pruzim argument, ti mi tu gulis sta smem sta ne smem... mani me.. Daj mi neki arugment, nesto o cemu moze da razgovaramo... ovako mi se ne prepucava sa tobom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Daj ne smaraj me time, ja tebi pruzim argument, ti mi tu gulis sta smem sta ne smem... mani me.. Daj mi neki arugment, nesto o cemu moze da razgovaramo... ovako mi se ne prepucava sa tobom. Pogresio si adresu, nisam ja ovde da bih argjumentovo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Pogresio si adresu, nisam ja ovde da bih argjumentovo. Jes vala, ja se istripovao imas argument za ono u sta verujesn oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Nemam ja argumente za mnoge stvari u koje verujem... niti su mi potrebni. A isto tako nemam argumente za neke stvari koje znam, "ko ima oci da vidi neka vidi". Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Не бих баш да кварим ову редовну "Три карте за Холивуд" тему ко је гори/бољи, дал Руси, дал Американци, ил има и неко трећи можда у тој замишљеној подели из доба Хладног рата, ал можда бисте могли мало да смањите са мржњом према "супротном табору". Нит има државе да је скроз добра, нит државе која је скроз лоша, нит иначе државе треба гледати са усхићењем или гађењем, јер се онда људима помути ум и не размишљају рационално. Golub, Млађони, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 @@ RYLAH, Разумем шта желиш да кажеш. Требамо бити реални када просуђујемо о државама са аспекта ове теме. Цела историја сведочи да је напад глобализације и жеља за покоравањем целог света, долазила са запада према истоку и осталим странама, а скоро никада обрнуто. Увек је Русија била нападана од светских империјалиста, и увек су тада пропадали планови светске доминације. То није случајно. Није Русија савршена, нити ке запад искључиво зао. Али када је жеља за светском доминацијом у питању кроз израбљивање и покоравање других народа, ту западноевропске државе немају конкуренцију. То је једна од њихових лоших особина, као што и ми Срби имамо одређене лоше особине као народ, генерално гледано. Робовласништво, расизам, нацизам, колонијанизам... јесу лоше особине запада. Па до пре коју деценију су Јевреје и Словене сматрали нижом расом у З. Европи, а црнци се нису смели возити са белцима у САД. И многе државе су биле под колонијалном влашћу. А сада ће они Русима или нама да продавају приче о људским правима и слободном тржишту. Како да не. Није него. Golub је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Пази, све то што си рекао су радили и други народи, мноштво других народа, само мало проучи историју. И Руси, између осталог. И Срби, када су били у прилици. А направили сте две имагинарне стране које једна другој импутирају нешто што су сви радили. Не контам одакле овакве приче на хришћанском форуму уопште и што би се било ко сврставао на било какве стране, кад 1) сукоба нема, и 2) не постоји било ко у историји ко је невин и чист у тим стварима, укључујући и Русе и Американце ако се већ о њима прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Nemam ja problem i da odbranim Ameriku.... Na pravoslavnom sajtu mogu ti reći da su i ove teme dobrodošle kako bi sagledavali malo šire duh vremena od kojeg Hrišćanin koji ne živi u manastiru prosto ne može pobeći. Pa ako nastavimo sa bratskom ljubavlju na koju sugerišeš onda ni ova tema neće biti praznoslovlje. Пг and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 @@ RYLAH, Увек је Русија била нападана од светских империјалиста, и увек су тада пропадали планови светске доминације. Da si ti meni ziv i zdravi i tako neobavesten pa mozes mirne savesti da pises ovakve gluposti. Kad jednog dana osim rusofilstva na internetu budes odlucio da nuacis nesto o istorji te velike zemelje (u visestrukom smislu) zbog samog znanja a ne zbog ideologije videces koliko je tek bilo imperijalizma kod Rusa i zelje za osvajanjem zapada. Do tada nastavi da pises "Ziveo Putler" verujem da cini da se osecas ispunjenim. Млађони and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 ideologije, želje. htenja i svašta nešto samo imperialističkog rata (kako bi argumenti imali ikakvu smislenu vrednost) nema. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука