Jump to content

др Војиславу Шешељу би поручио/ла следеће :

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Замолио бих учеснике на теми да не користе увредљиве епитете о личности о којој говоримо.....

Треба знати да постоје људи који поштују др. Шешеља и да се таквим исказима вређају њихова политичка осећања....што наравно тако нешто нећемо неговати на нашем форуму.

Пријатан наставак.... klapklap

Подели на овим сајтовима

• Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Политика и није тема за православни форум.

Нисте требали да ми мењате пост или се бар потпишите испод њега...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

???????? ? ???? ???? ?? ??????????? ?????.

????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ??? ????????? ????? ????...

?? ??? ?? ?? ?????. ???? ?? ????? ???????. ???? ????? ?? ??? "???????" ?? ???????... ????? ???? ?? ????? ????. ??? ?????????? ?? ?????? ?????...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

???????? ? ???? ???? ?? ??????????? ?????.

????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ??? ????????? ????? ????...

?????, ?? ?????, ??????  ? ??. "????" ?? ??????????? ????? ?? ???? ???????....?? ?? ???? ???? ?? ?????....

?????????? ?????? ?? ????? ?? ???????? ??? ????? ????? ??????....

?? ?????? ?? ???????????? ? ?? ???????? ???? ?? ??????? ??????...

Подели на овим сајтовима

Веома интересантне и пикантне ствари се могу наћи док претражујете Шешељеве књиге. Наравно,пошто његове књиге нико у Србији ни не чита (ово није увреда,чак ни Тодоровић,први потпредседник странке,није прочитао кључну књигу "Идеологија српског национализма").

По медијима црвени војвода је био познат по пљувању владике Артемије,са којим се,оркестриран са Слобом,поштено закачио. Ова војводина стручна костатација ми није била позната:

Постављена слика

Дакле,црвени војвода нам је открио да смо ми "кажњени" блаженопочившим патријархом Павлом...

Постављена слика

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Vidim da ovde neki (alefšin, agapije ...) pišu  DR. Šešelj ....

pa, pretpostavljam da ga simpatišu ...

dr ?  znate iz čega je doktorirao , tj. naslov doktorata?

znate, znate ... aj napišite slobodno ...

a,da ...

kažite mi , osim što je ludo (hehe... da, ludo) inteligentan ... i vanserijski govornik....

šta je on korisno uradio u životu ... mislim za Srbe ... za ostale - jeste  !!

lagao je ljude , zajedno sa slobom da ce da ih brani ... a onda ih nigde nije bilo (1995)

oni da su znali da će tako da bude - ne bi ni dizali "ustanak" u hrvatskoj

pre bi izabrali da ostanu na svome (u hrvatskoj) , nego da su izbeglice ... u voljenoj Srbiji ...

... o poginulim i o invalidima - drugi put !

p.s. što se tiče inteligencije ... eto, voja je i "sam otišao" u Hag, da ih pobedi ...

a, nije čovek morao .... uopšte mu nije bilo jasno da se sprema izručenje , nego hteo je da popravi sliku o srbiji u svetu ( 1312_womens 0409_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha)

u, stvari , ovaj smeh treba pre uputiti onima koji nasedaju njegovim umotvorinama ...

dakle  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

jel' tako Alefshin ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Шешељ је пре свега један Босанац  1312_womens  ( или Херцеговац , све једно) .

Него што си ти антишешељевац ?

Мислим јел ти Шеки нешто нажао учинио, да те није можда протерао из Сријема , или тако нешто?

А што се тиче тога колико је неко учинио некакво добро или зло, то ће Бог да суди , а не ми јадни и и ништавни Хришћани, пардонирам, знам не тиче те се јербо за тебе нема Бога, али управо то јесте суштинска разлика у поимању људи и односа према људима.

Даклем ако поп Алеф напише титулу др. за некога за кога звнично та титила и постоји, то није разлог да попа Алефа сматраш аутоматски шешељевцем.

Попови су по завету изнад световних подела па не могу бити ни шешељевци , ни ђинђићевци , могу бити само Христовићевци и ничији више.

Што се тиче поштовања према некој личности, то је индивидуална ствар.

То да је Шеки сировина, зар треба цртати, али није тачно да баш ништа није добро учинио у свом животу, па иако је радио за дебе.

А то што је отишао у Хаг, пази зар није могао да оде и у Русију, с обзиром да је знао ( а знао је ) шта му се спрема у Србији?

Дакле твоје ниподаштавање онога што је он одлучио да ипак оде у Хаг( иако је то чисто политички потез, јер да је сачекао који дан не би морао ићи о свом трошку) говори више о теби него о Шешељу и о твојим резонима чојства и јунаштва, знам ви то смтрате као бајку неку, али код Србаља постоји то као начин живота, па не битно да ли је Шеки само из политичких разлога манифестовао ово чојство или је заиста такав.

У сваком случају ти први не би отишао у Хаг да си био на његовом месту , него би јуначки ко Мира марковић здимио у Русију.

Дакле шта си хтео оно рећи?

Подели на овим сајтовима

željko:

Шешељ је пре свега један Босанац  1312_womens  ( или Херцеговац , све једно)

to je abitno ...

Него што си ти антишешељевац ?

Мислим јел ти Шеки нешто нажао учинио, да те није можда протерао из Сријема , или тако нешто?

pratio sam dešavanja devedesetih ...

ko je podržavao slobu i voju (namerno malim slovima ) ... taj je mazohista iz nehata ... aj , da ne vredjam ...

А што се тиче тога колико је неко учинио некакво добро или зло, то ће Бог да суди , а не ми јадни и и ништавни Хришћани, пардонирам, знам не тиче те се јербо за тебе нема Бога, али управо то јесте суштинска разлика у поимању људи и односа према људима.

pa, valjda možemo da procenjujemo "rad" političara ... ili jok ?

Даклем ако поп Алеф напише титулу др. за некога за кога звнично та титила и постоји, то није разлог да попа Алефа сматраш аутоматски шешељевцем.

ma , samo neka on kaže da nije ... ništa strašno - vodim ga na večeru !!!

Попови су по завету изнад световних подела па не могу бити ни шешељевци , ни ђинђићевци , могу бити само Христовићевци и ничији више.

Што се тиче поштовања према некој личности, то је индивидуална ствар.

То да је Шеки сировина, зар треба цртати, али није тачно да баш ништа није добро учинио у свом животу, па иако је радио за дебе.

i musolini je učinio ponešto dobro ... nije samo j... g ...  i hitler , pretpostavljam .... i mostro di firenze (serijski ubica iz Firence) je nekad nekome rekao  "dobar dan" (reče ...benigni ... )

А то што је отишао у Хаг, пази зар није могао да оде и у Русију, с обзиром да је знао ( а знао је ) шта му се спрема у Србији?

ja ne znam da li je mogao ... a ti ? znaš ?

Дакле твоје ниподаштавање онога што је он одлучио да ипак оде у Хаг( иако је то чисто политички потез, јер да је сачекао који дан не би морао ићи о свом трошку) говори више о теби него о Шешељу и о твојим резонима чојства и јунаштва, знам ви то смтрате као бајку неку, али код Србаља постоји то као начин живота, па не битно да ли је Шеки само из политичких разлога манифестовао ово чојство или је заиста такав.

tačno da me boli uvo za "junaštvo" političara ... uopšte kod njihove kategorije ne cenim to !!!!

jer, od njihovog junaštva , tudje majke nose crninu ...

ponekad i oni zaglave na kraju ... i to je dobro ... za primer ...

mada, mi smo takvi , da će opet neko da nas izradi na iste fore ... kad- tad ...

У сваком случају ти први не би отишао у Хаг да си био на његовом месту , него би јуначки ко Мира марковић здимио у Русију.

ja prvi ne bih ni bio u situciji u kojoj je on bio ...tj. ne bih radio ono što je on .... tako da ti nije pametno uporedjenje ...

Дакле шта си хтео оно рећи?

eto, rekoh ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

pa, valjda možemo da procenjujemo "rad" političara ... ili jok ?

Рад политичара наравно може да прати и оцењује свако па и они који нису политички аналитичари.

Али ти си рекао уопштено да он као човек није учинио никакво добро, а то баш и није стриктно оцена његовог политичког рада.

i musolini je učinio ponešto dobro ... nije samo j... g ...  i hitler , pretpostavljam .... i mostro di firenze (serijski ubica iz Firence) je nekad nekome rekao  "dobar dan" (reče ...benigni ... )

Добро ово је већ политички став, дакле ти изједначујеш Шешеља и Хитлера и Мусолинија.

ja ne znam da li je mogao ... a ti ? znaš ?

Да, наравно да знам.

tačno da me boli uvo za "junaštvo" političara ... uopšte kod njihove kategorije ne cenim to !!!!

jer, od njihovog junaštva , tudje majke nose crninu ...

ponekad i oni zaglave na kraju ... i to je dobro ... za primer ...

mada, mi smo takvi , da će opet neko da nas izradi na iste fore ... kad- tad ...

Ех како бх волео да се не слажем с тобом по овом питању, не да ће да нас израде на исте форе , него на исте и још горе...

ja prvi ne bih ni bio u situciji u kojoj je on bio ...tj. ne bih radio ono što je on .... tako da ti nije pametno uporedjenje ...

А да ли би ишао на ратиште добровољно?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Музичару, не симпатишем уопште Шешеља,демократски сам орјентисан,  али нити мислим да вређам човека јавно.....

Човек је у затвору, мислим да није ред да се сад "ситимо" .....

Наравно, имамо право све да напишемо шта мислимо.....али без епитета "лудак" или слично....

А опет и титулу доктора поштујем, верујем да је није лако добио ....иако се не слажем у (пре)многим стварима везаних за политику и скорашња дешавања...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...