Маша Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 kako ces natjerati pedera-lezbejku da se zene i udaju ,isto kad bi isti htjeli da postanete pederi i lezbejke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Сусрет мушкарца и жене у савременом свету, није идиличан. На сцени је борба полова и рат за превласт. - Сасвим је нормално и природно да век у коме живимо износи као један од кључних, главних проблема савремене цивилизације, однос полова. Дакако, савремени човек је у бескрајној борби за доминацију. Након човековог иступања из раја, он се обезблагодаћује и ступа у свеопшти рат са свим око себе. Данас није нимало случајно што постоје феминистички покрети, то је добро јер је знак за узбуну да се човечанство, (које лежи мимо Цркве), позове на извесно преиспитивање. Бојим се да смо јако далеко од оног што нам се нуди унутар живота Цркве. Често се позивамо на тзв. патријархално друштво, патријархалну породицу, говорећи да је то, ето, један модел који је неупоредиво бољи од модела у који је ушла савремена породица а, уствари, велико је питање да ли је ту основни принцип, садржај живота, била љубав и истинска и права жртва или само борба за доминацију, где је по биолошкој снази победио мушкарац. Уствари, мушкарац је током векова успео да се наметне жени. Свети Јован Златоусти каже: Жену, мајку твоје деце, у благоразумности, не треба везивати страхом и претњама него љубављу. Владика Порфирије Manastir glogovac Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Гост, keka, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 I bre, Vladika kao Koštunica? Vladiko! Satriješe nas, alooo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Trebalo bi poslušati Zlatousta (u ovom slučaju). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Mudar, diplomatski, potez Murašu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 muskarci zatajili ste !!!!!!!!!!!!! Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 slažem se, ali Vladiku niko nije obavijestio! i? što sad? oćete li nas ostavit sad na mir? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 za ovaj recept neophodni su muskarac i ljubav. vlada nestasica istih. Милан Меденица :) and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 za ovaj recept neophodni su muskarac i ljubav. vlada nestasica istih. Aaa,na Vladu se ložiš.... 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ma i žene su deficitarne, ako me razumEš Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 mogu sa bar 5 odmah da te upoznam. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Aaa,na Vladu se ložiš.... 4chsmu1 ti, mali, ne provociraj da te ne bi osisala. znas? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 mogu sa bar 5 odmah da te upoznam. alo, samo ako su žene, a ne transformersi Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 naravno da su zene. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука