Милан Ракић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Према моме личном дозиметру-не! Или је на делу било злочиначко удруживање Министарства одбране, и Министарства здравља ради довођења грађана Републике Србије у стање апатије... Као да им само "лупање" три месеца није било довољно... Или ја нисам одлазио на "инкримисана" места... А летео сам свуда... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 p.s. vi koji kanda verujete u tu smrtonisnu prašinu.. ne znam sto zivite u beogradu nego ne pobegnete iz te opasne radiaktivne i otrovne zone!? Zato sto ne verujete stvarno vec samo radi politickog argumenta .. Vrlo se lako testira iskrenost vaseg verovanja.. Ово нигде веза Милосављевићу, ...ради се о прашини тј. честицама човече,....ко зна где је то ветар одувао и разнео и где је отишло. Што ли се тако истрчаваш и правиш елементарне превиде.... и одмах мешаш политику? Опасност тог типа зато и јесте најперфиднији "изум" јер се кретање штетне материје нит види нит мирише нит било како може (тог момента) кад појединац дође у контакт са њом да зна да јој је управо изложен. Orion је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Ево још једне дверашице. То је само заблуда којом те обмањују Двери и Руси. Како од цивилозованих западних демократских државао НАЗО-а можеш очекивати да бацају радиоактивни отпад на било коју државу? Како то смеш да помислиш? или уступила своју територију онима што су нас опрвадано бомбордовали. Ignjatije brate ne znash gde bijes. Ja ti kazem da je banana vise radiaktivna od osiromasenog uranijuma ti idalje pricas kako su nas trovali radioaktivnim odpadom. Ti tu mi serviras neke filmove.. Према моме личном дозиметру-не! Или је на делу било злочиначко удруживање Министарства одбране, и Министарства здравља ради довођења грађана Републике Србије у стање апатије... Као да им само "лупање" три месеца није било довољно... Или ја нисам одлазио на "инкримисана" места... А летео сам свуда... Значи, места која су жестоко гађана нису била радиоактивна? Ово стварно отвара многа питања, стварно не зна човек шта да мисли... Ја бих много волео да све ово није повезано... Je l, @@Ignjatije,Jel milan rakic i vojska srbije prosli cenzuru cnn-a Ово нигде веза Милосављевићу, ...ради се о прашини тј. честицама човече,....ко зна где је то ветар одувао и разнео и где је отишло. Sve to moze da se izmeri - ako je u skodljivim velicinama. Zasto nam ne pokazu podatke!? Што ли се тако истрчаваш и правиш елементарне превиде.... и одмах мешаш политику? Zato sto ovo jeste politika. On ovde plasi narod sa politickom namerom. Meni je to jasno, da li je vama? evo ti ga ovde MIlan Rakic, covek vojni piloet kaze da su merili gadjana mesta i danije bilo tragova radioaktivnosti, sta ti misis to tek tako ode? Zagadi tu i posle tri meseca cisto!? Kada neko krene ovako da me laze i farba, ja odma znam da je politika u pitanju. Sta ti mislis... sto bi te neko ovako lagao.. ili te brat Milan laze.. ili ovaj doktor u blicu.. pitanje je kome ces pre da verujes.. Posebno kada to radi neosnovano. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 To da li neko veruje ili ne veruje, prati ili ne prati statističke podatke, potpuno je nebitno i ne utiče na činjenicu da je broj obolelih od različitih vrsta karcinoma progresivno povećan nakon bombardovanja. Kod svih uzrasta je povećan broj malignih oboljenja. Obolelo je mnogo dece u Surdulici, Vranju, Batajnici, Indjiji... Godinama se problem gurao pod tepih, sa ciljem da se ne širi panika. Polako, na kašičicu, iznose se neki podaci koji su zdravstvenim ustanovama odavno poznati. nana and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 др Слободан Чикарић, јесте велики стручњак из ове области... и ако је он рекао..онда се треба добро забринути nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 а милосављевић...као и обично..уместо да изађе у кафану и јури жене..прича глупости по форуму... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Не знам да ли је неосновано. Одавно нисам чула да је неко умро од смрти, углавном су сви добили рак. Многи млади људи су га добили. Пре 1999 није било у ток мери. Е сад, како и зашто, то не знам. Лично не верујем да је у питању бомбародвање само по себи, али нешто везано за војне активности у том периоду јесте. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Uvek, uvek ista prica.. pune glavu neobrazovanom narodu... http://www.hawaiifreepress.com/ArticlesMain/tabid/56/ID/986/Bananas-More-Radioactive-than-Depleted-Uranium.aspx ko ne razume engleski... osiromaseni uranijum je jako slabo radioaktivan materijal, toliko slabo da je banana radioaktivni i upravo taj uranijom u kom toliko pricaju nije toliko opasan koliko ga oni naduvavaju, bar sto se tiche radioaktivnosti, banane su radioaktivnije od njega.. Steta sto vise ivica nije na forumu da objasni to radioaktivnost caskom.. Mozda se ovaj put slozim s tobom. Slusao sam jednog doktora na TV StudioB pre neki dan i zapanjio se; elem covek kaze "kako to da Japan koji je totalno ozracen sa dve Atomske bombe i koji je bio neverovatno radioaktivan dugo posle toga, ima trenutno najzdraviji i najdugovecniji narod na svetu, prava eksplozija dugog i relativno zdravog zivota kod starije populacije". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 ви нисте свесни опасности које представља нуклеарна енергија... Фокушима..је свежа..ево Милосављевић окупља екипу да иду тамо на летовање...па можете са њим... нација нам је болесна.. физички, психички..духовно да не помињем... а ви о бананама... nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Не мора бити да се трујемо само радиоактивним отпадом...не заборавите да нам је после тог бомбардовања земља постала отворена према странцима..европи...почело се увозити разноразних прехрамбених и козметичких и осталих производа....отрова има свугде и све је отров што се прекомерно конзумира... што се тиче уранијума, не треба прескочити причу о италијанским војницима...али не мора бити једини узрок и ако јесте... Gordana ., nana, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Иначе мало се упознајте са друштвом.. http://www.serbiancancer.org/o_drustvu.html nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 А како ја нисам умрео од тога? Ил` још не знам да умирем!? У чему је ствар!? Млађони and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Не мора бити да се трујемо само радиоактивним отпадом...не заборавите да нам је после тог бомбардовања земља постала отворена према странцима..европи...почело се увозити разноразних прехрамбених и козметичких и осталих производа....отрова има свугде и све је отров што се прекомерно конзумира... tacno tako a to je vec druga prica... to komforno moze da bude uzrok.. moze milion stvari... Ali radioaktivnost od osiromasenog uranijuma kako se prica u ovom clanku - sigurno nije. Kao sto rece brat Milan RAkic.. merili su ga.. elem covek kaze "kako to da Japan koji je totalno ozracen sa dve Atomske bombe koji je bio neverovatno radioaktivan dugo posle toga, Marija kiri je 30 -40 godina zivela konstatno okruzena radiaktivnim uranijuomom (ne osiromasenim onim svarno radiaktivnim) ... toliko orkuzena da su njene sveske i dan danas radiaktivne... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Треба да установимо узрок. Ево рецимо ја се питам зашто су агресивно увели обавезу додавања парабена у све косметичке препарате? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 додавања парабена у све косметичке препарате не користим(о) косметичке прерпарате, сем што се поперем ракијоим кад се обријем... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука