Никола Поповић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ooo Милосављевићу и Кордуне, кад видим да заједно пишете на некој теми не смем ни да уђем да прочитам о чему је реч! Mилена КШ, Срђан Ранђеловић, Volim_Sina_Bozjeg and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 И овај Zayron, мислим да је убачени агент, јер да није Срђана да ставља новости из епархија, од тема би само било о римокатолицима. Па нам даје моше, те се повлачи и пензионише са форума (чисто да испипа терен), те се враћа. А да не причам о томе што врши малтретирање над нама са чешким, да га сви научимо :bleh: feeble, Срђан Ранђеловић, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ooo Милосављевићу и Кордуне, кад видим да заједно пишете на некој теми не смем ни да уђем да прочитам о чему је реч! Још кад се укључи Билбија у дебату, те Источник и Рејмонд... ) verum est in beer, Volim_Sina_Bozjeg, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ne volim forume,ali ovo je dobra dobra tema :good2: Ne podnosim internet zavisnike,visokoumlje,praznoslovlje,najgori su mi statusi od jutra do mraka sta se jelo,pilo,ne volim nepotrebne komentare,da ne kazem mrzim kad se ljudi sve pametniji od pametnijeg nadmudravaju pa ko ce prvi,pa cija je zadnja...mudrosti,biseri mudrosti i sl.su mi najgori,sad odjednom svi sve znaju,svi se u sve razumeju,u crkvene stvari,u svetske,u belosvetske :.mislise. zamalo rekoh mrzim-ali ne volim :bleh: bre da vam gledam njuske po fb-u po ceo dan svi ste lepi svi ste srecni svi ste pametni (mislim na moje sa fb-a prijatelje,da budem jasna)niko nije ostario,niko nije nesrecan,niko nije u dugovima,niko ne pati,nikom niko nije umro,svi se ludo zabavljaju ma nemoj a gde to oni zive? :.mislise. AKO VEC NE MOZES RECI ISTINU KO SI TI STVARNO, KAKO TI JE ISTINSKI U DUSI,-BAR NE LAZI! MORACU SE ISPOVEDITI POSLE OVOGA ,KAD MALO BOLJE RAZMISLIM SAD CU OVO DA ZALEPIM NA STATUS I NEMA ME NAREDNIH GODINU DANA IDEM DA OKAJAVAM GORE NAVEDENO :bendoff: Данче*, Mилена КШ, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 KAD malo bolje razmislim mrzim ovu temu :cheesy3:al se dobro osecam Срђан Ранђеловић, verum est in beer, Саша од Москве and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Za one koji "bacaju " citate po statusima : mnogo bre smarate (tuđim mislima) i patetišete - aj budite kreativni i dajte neke nepatetične i lično svoje statuse :bleh: Upravu si , iako ponekad i sam sebe uhvatim kako postavljam poznati citat u status - to je degutantno i bespotrebno . Neću više nikad posavljati tuđi citat u status . Neću više nikad posavljati tuđi citat u status . Neću više nikad posavljati tuđi citat u status . Neću više nikad posavljati tuđi citat u status . Neću više nikad posavljati tuđi citat ... Данче*, Gordana ., Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 И ови администратори, мислим стварно би требали да рашчисте између себе једном за свагда, а не нас да малтретирају. Нека лепо кажу један другоме и нека се слабији повуче достојанствено. Ја ћу увек подржати победника. Почели са изборном трком, а нису нас обавестили када ће избори. Мислим стварно није у реду. Треба ту направити списак гласачког тела, да видимо ко има право гласа. Па онда треба направити тему за гласање. Па да одредимо изборну шутњу. Не може то с брда, с дола. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 И ови администратори, мислим стварно би требали да рашчисте између себе једном за свагда, а не нас да малтретирају. Нека лепо кажу један другоме и нека се слабији повуче достојанствено. Ја ћу увек подржати победника. Почели са изборном трком, а нису нас обавестили када ће избори. Мислим стварно није у реду. Треба ту направити списак гласачког тела, да видимо ко има право гласа. Па онда треба направити тему за гласање. Па да одредимо изборну шутњу. Не може то с брда, с дола. mis'im stvarno verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 А ти Жељко "#$%/&/%&%##"$(()(//%#!#$$%$% :bleh: ovo mi je vrh khm...slazem se s ovim izdvojenim, s tim sto bih dodala i ovo %#^%$&%$&%#$ :bleh: :bleh: :bleh: Дуња and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ја ћу увек подржати победника. Dosjetljivo , nema šta . verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Hvala ti što postojiš verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Ponekad mi bude muka od onoga: Draga, baš si divna...Neeee, divna si ti...oOo kako pažljivo od tebe... Ma daj krasotice moja emotivna...Baš si mi slatka...Jok, ti si preslatka Alo breeee...šta vam je? :774236lrsdhmiw4r: Plašim se da ću početi da radim isto (Ja tebi vojvodo, ti meni serdare) feeble, Deki992 and Inner Truth је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Nece grom u koprive! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inner Truth Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Ponekad mi bude muka od onoga: Draga, baš si divna...Neeee, divna si ti...oOo kako pažljivo od tebe... Ma daj krasotice moja emotivna...Baš si mi slatka...Jok, ti si preslatka Alo breeee...šta vam je? :774236lrsdhmiw4r: Plašim se da ću početi da radim isto (Ja tebi vojvodo, ti meni serdare) Poznat osećaj! :0203_cool: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Poznat osećaj! :0203_cool: Da budem jasnija...treba pohvaliti, pokazati odobravanje....i aplauz ako treba na to sve, ali ono pretjerano tepanje... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука