Jump to content

Природне лепоте Србије

Препоручена порука

On 6. 4. 2014. at 10:08, Kalinik рече

Zanimljivo, ni jedan amin za fotku sa Kosova, to je dokaz koliko smo mi Srbi sitne duše :( Eto koliko volimo svoje Kosovo, ni malo. Srbi su Kosovo otpisali i zaboravili, žalosno.

:774236lrsdhmiw4r:

Животе.

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

hahah davno su postavljene slike, a amini tek sad kad sam ulozio prigovor, nisam ja želeo amine, vec mi je bilo cudno da su do sada svi postovi "aminovani" :) a da ovi sa KIM nisu. Dobro ajde onda, ovako, ljudi su u Srbiji još u šoku, jesmo na neki način poniženi otimanjem Kosova pa je to svakako tabu tema, jedino u cemu se spominje Kosovo su manastiri, ali oni su prolazni, priroda ostaje, a najlepša priroda u srpskim zemljama je na KIM , Crnoj Gori i Srpskoj.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2014. at 16:33, Kalinik рече

hahah davno su postavljene slike, a amini tek sad kad sam ulozio prigovor, nisam ja želeo amine, vec mi je bilo cudno da su do sada svi postovi "aminovani" :) a da ovi sa KIM nisu. Dobro ajde onda, ovako, ljudi su u Srbiji još u šoku, jesmo na neki način poniženi otimanjem Kosova pa je to svakako tabu tema, jedino u cemu se spominje Kosovo su manastiri, ali oni su prolazni, priroda ostaje, a najlepša priroda u srpskim zemljama je na KIM , Crnoj Gori i Srpskoj.

Brate ja ne znam za druge - ali ja kad sam videla ja sam aminovala... A prvu i treću ti nisam lajkovala zbog onog ,,Kosove'' i ,,Albanian Alps'' - kad već pokrećeš pitanje aminovanja i nafore...

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

"Kosove i Albanian Alps" namerno napisano, za razmišljanje. Žalosna činjenica, ali kada ukucaš Albanian Alps dobiješ najviše slika  naših (srpskog dela) Prokletija.

Ne spada u prirodu ali za ovo sam danas prvi put čuo, nisam znao da naša crkva ima igde neki kip koji se poštuje toliko dugo, ma nisam iskreno znao za kipove u našoj crkvi uopšte , deluje mi predivno, kip Gospe sa Hristom sa Kosova i Metohije

sokolica2.jpg

manastir%20sokolica%205.jpg

zvecan_manastiri_lepote_do_beskraja-1002

Manastir Sokolica, sever Kosova i Metohije

Predivno ! Ja sam pravoslavac ali kada odem u obilazak neke katoličke crkve, kip Gospe ili Isusovo raspeće me fascinira, bukvalno me hipnotiše kao npr. ikona Bogorodice Trojeručice, eto i mi imamo jedan kip i predivan je. Želio bih nabaviti nešto slično za kuću, predivno je a sveštenik ne bi imao ništa protiv ako bi mu rekao da je to naše, sa Kosova. Jaoj stvarno sam oduševljen, prelepo je i veoma staro.

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RTS+2/599971/Metohijska+zvona

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Много је лепа ова наша земља .

med_gallery_15281_128_188298.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Подели на овим сајтовима

On 23. 4. 2014. at 18:17, Ненад. рече

Обавезно погледати!!!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Подели на овим сајтовима

Има доста лепих ствари око нас , а ми , навикнути на неке друге ствари , или не приметимо  , или приметимо , али не обраћамо пажњу на то јер су нам далеко занимљивије лоше ствари.

Подели на овим сајтовима

On 1. 11. 2014. at 13:30, Ненад. рече

Има доста лепих ствари око нас , а ми , навикнути на неке друге ствари , или не приметимо  , или приметимо , али не обраћамо пажњу на то јер су нам далеко занимљивије лоше ствари.

Укратко, туђе слађе.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Баш тако.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...