Дуња Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 On 6. 4. 2014. at 10:08, Kalinik рече Zanimljivo, ni jedan amin za fotku sa Kosova, to je dokaz koliko smo mi Srbi sitne duše Eto koliko volimo svoje Kosovo, ni malo. Srbi su Kosovo otpisali i zaboravili, žalosno. :774236lrsdhmiw4r: Животе. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 hahah davno su postavljene slike, a amini tek sad kad sam ulozio prigovor, nisam ja želeo amine, vec mi je bilo cudno da su do sada svi postovi "aminovani" a da ovi sa KIM nisu. Dobro ajde onda, ovako, ljudi su u Srbiji još u šoku, jesmo na neki način poniženi otimanjem Kosova pa je to svakako tabu tema, jedino u cemu se spominje Kosovo su manastiri, ali oni su prolazni, priroda ostaje, a najlepša priroda u srpskim zemljama je na KIM , Crnoj Gori i Srpskoj. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 On 6. 4. 2014. at 16:33, Kalinik рече hahah davno su postavljene slike, a amini tek sad kad sam ulozio prigovor, nisam ja želeo amine, vec mi je bilo cudno da su do sada svi postovi "aminovani" a da ovi sa KIM nisu. Dobro ajde onda, ovako, ljudi su u Srbiji još u šoku, jesmo na neki način poniženi otimanjem Kosova pa je to svakako tabu tema, jedino u cemu se spominje Kosovo su manastiri, ali oni su prolazni, priroda ostaje, a najlepša priroda u srpskim zemljama je na KIM , Crnoj Gori i Srpskoj. Brate ja ne znam za druge - ali ja kad sam videla ja sam aminovala... A prvu i treću ti nisam lajkovala zbog onog ,,Kosove'' i ,,Albanian Alps'' - kad već pokrećeš pitanje aminovanja i nafore... Пг and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 "Kosove i Albanian Alps" namerno napisano, za razmišljanje. Žalosna činjenica, ali kada ukucaš Albanian Alps dobiješ najviše slika naših (srpskog dela) Prokletija. Ne spada u prirodu ali za ovo sam danas prvi put čuo, nisam znao da naša crkva ima igde neki kip koji se poštuje toliko dugo, ma nisam iskreno znao za kipove u našoj crkvi uopšte , deluje mi predivno, kip Gospe sa Hristom sa Kosova i Metohije Manastir Sokolica, sever Kosova i Metohije Predivno ! Ja sam pravoslavac ali kada odem u obilazak neke katoličke crkve, kip Gospe ili Isusovo raspeće me fascinira, bukvalno me hipnotiše kao npr. ikona Bogorodice Trojeručice, eto i mi imamo jedan kip i predivan je. Želio bih nabaviti nešto slično za kuću, predivno je a sveštenik ne bi imao ništa protiv ako bi mu rekao da je to naše, sa Kosova. Jaoj stvarno sam oduševljen, prelepo je i veoma staro. http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RTS+2/599971/Metohijska+zvona Млађони је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Млађони, Пг and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Много је лепа ова наша земља . verum est in beer, Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 verum est in beer, Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Млађони, Фидер, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Млађони, verum est in beer and Пг је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 On 23. 4. 2014. at 18:17, Ненад. рече Обавезно погледати!!! Mini Mi and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Млађони and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Има доста лепих ствари око нас , а ми , навикнути на неке друге ствари , или не приметимо , или приметимо , али не обраћамо пажњу на то јер су нам далеко занимљивије лоше ствари. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 On 1. 11. 2014. at 13:30, Ненад. рече Има доста лепих ствари око нас , а ми , навикнути на неке друге ствари , или не приметимо , или приметимо , али не обраћамо пажњу на то јер су нам далеко занимљивије лоше ствари. Укратко, туђе слађе. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Баш тако. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука