Jump to content

Поново напади гејева и феминистикиња на хришћане у Аргентини

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питам се ко је мастермајнд иза ове војске

Експериментишу одавно са људима, ово су само видљиве последице

Не осуђујем ове људе заиста не знају шта чине. жене по природи нису агресивне а мушкарци јесу, неко се играо са тим. Друго, прави мушкарац неће дићи руку на жену, као што видимо. (ни откачену ногу)

Него питам се шта би било да су жене вернице стале у први ред....пореметила би им се концепција. Да ли сте приметили на горњем снимку, девојка је стала у први ред да брани...ова која је напада се извињава, неугодно јој је...нису програмирани да нападају жене.

Подели на овим сајтовима

"Друго, прави мушкарац неће дићи руку на жену, као што видимо. (ни откачену ногу)"

Imas pravo oni geyevi se ne broje u muske...

Meni neko da prska autolak u facu otkacile bi se obe noge i ruke, laktovi, a vala i glava ako treba, pa da vidimo onda ocel im pasti napamet opet da prskaju nekome farbu u facu...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

И онда би се постигло тачно оно што је мастермајнд хтео. У новинама би били наслови: " полудели Србин Динабластер тукао жене испред катедрале. Верски фанатизам не преза од насиља"

0703_read

Мени је жао и ове деце шта нападају као луди. Њима је неко испирао мозак, и не само то. Само један додатак у вакцини може да промени понашање читавих генерација.

Подели на овим сајтовима

То су болесни људи. Тешка ментална болест. Не треба их осуђивати

Не треба их осуђивати али им треба судити... или на суд или у болницу, овим агресивним!

За насиље треба судити!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Не знам. Ако их неко доводи у овакво стање, а мислим да је тако, онда су и оне и они гејеви жртве. Треба судити ономе ко је довео до овакве ситуације.

Него се мислим...кад би Господ свратио овде колико ли би свиња страдало....

Подели на овим сајтовима

Не знам. Ако их неко доводи у овакво стање, а мислим да је тако, онда су и оне и они гејеви жртве. Треба судити ономе ко је довео до овакве ситуације.

Него се мислим...кад би Господ свратио овде колико ли би свиња страдало....

Naravno da su zrtve, i to na najnizem mestu u piramidi sistema big brothera, tkzv. prasinari

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Sad se setih epizode iz osnovne skole, bio sam bezobrazan i rugao se nekom deckicu, ali ni blizu ko ovi sto pljuju i spricaju farbu u facu, nego sam mu se samo smejo nesto i zezo ga, da vidis kad me na brzaka u roku od sekunde iscako par puta po cevanicama, jedva sam stajao od bolova, i nije mi palo na pamet vise da ga zezam niti ikoga, trajno me izlecio.

Подели на овим сајтовима

Верујем... :)))

Али ови ипак нису при чистој свести...додуше јак бол буди из хипнотичких стања... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Pa oni se osecaju mocno i poleteli su, da vidis kako bi ih jedna dongla spustila, podvili bi rep i pobegli kuci kevcuci.

To bi radilo na individualnom nivou, ali protiv NVO se ne moze tako boriti, tu trebaju drugaciji metodi na drzavnom nivou.

Подели на овим сајтовима

Господе Помози тим несрећницима да оздраве и да изађе та несрећа што је у њима.

Свака част браћи у Христу , 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

[...]Нико од верника ни на који начин није узвратио нападачима који су били по прилично агресивни.

Ове године такође се поновила сцена у Аргентини у граду Сан Хуан. [...] Такође ни овај пут нико од верника није узвратио на агресију и провокацију.[...]

Импресивно.

Подели на овим сајтовима

Pa oni se osecaju mocno i poleteli su, da vidis kako bi ih jedna dongla spustila, podvili bi rep i pobegli kuci kevcuci.

To bi radilo na individualnom nivou, ali protiv NVO se ne moze tako boriti, tu trebaju drugaciji metodi na drzavnom nivou.

Znaci tako ti objasnjavas huligane kod nas? Osecaju se mocno i poleteli su jer se radilo na tome? 

Zanimljivo promatranje mogu da ti kazem zanimljivo.

Jel su i huligani i budale u Srbiji deo nvo?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...