Jump to content

Научници доводе у питање постојеће теорије еволуције

Препоручена порука

Kad sam ucio istoriju vezano kako nastao covek, ja sam nastavnici napomenuo sta je sa biblijom? a ona zamlo da mi zakljuci 1 i samo mi rekla budi miran dacu ti pozitivnu neku dvojku da se smirim...  po licu joj se videlo da sam je zbunio.

covek postoji odkad je zemlja stvorena pa cak za vreme dinusurusa, lovili smo dinusuruse i pripitomevali smo ih, kao kad lovis konja... u muzeju u americi postoje ostaci al u javnost zabranena...  jedina razlika sto smo bili 3,4metra visoki dovoljno da oborimo 2 slona.

Probaj da nadjete Muslimanskih tatara koji su bili po 3 metara veliki i debljim vratovima, jako malo podaci postoje o tome...

Negde u kuranu mislim da se pominje DZIN, sto znaci da su se arapi borili protiv nekog slicnog Tatara koji bio velik i strasan kao DZIN

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Kad sam ucio istoriju vezano kako nastao covek, ja sam nastavnici napomenuo sta je sa biblijom? a ona zamlo da mi zakljuci 1 i samo mi rekla budi miran dacu ti pozitivnu neku dvojku da se smirim...  po licu joj se videlo da sam je zbunio.

И мене си брале, дебело збунио, како си уопште и двојку добио. Јел си чуо случајно да библија није уџбеник из биологије и да не одговара на питање како, већ ко и зашто?

И да је библијска прича о креацији ирелевантна за биолошко стварње човека. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da li je evolucija obuhvatila stanje čoveka posle Hrista i kakav je tu po naučnicima uočen pomak u evoluciji čoveka?

Са човеком се у биолошком погледу ама баш ништа није догодило Христовим доласком, тако да се он не тиче теорије еволуције

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

И мене си брале, дебело збунио, како си уопште и двојку добио. Јел си чуо случајно да библија није уџбеник из биологије и да не одговара на питање како, већ ко и зашто?

И да је библијска прича о креацији ирелевантна за биолошко стварње човека. 

dvojku sam dobio na kvarno,  iz biologije ili istorije otkud znam davno to bes :)))  (moja drugarica za eng dobila prelaznu ocenu a eng nema pojma, svaka skola fura svoj fazon bitno da se prodje) (no to je vec druga tema) sHa_sarcasticlol

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Negde u kuranu mislim da se pominje DZIN, sto znaci da su se arapi borili protiv nekog slicnog Tatara koji bio velik i strasan kao DZIN

Brate, Dzin je u islamu duhovno bice kao i andjeli, ali po njihovoj vjeri andjeli moraju biti poslusni bogu i ne mogu se pobuniti, zato se anti-hrist ili satana kod njih zove dzin.

Подели на овим сајтовима

Еволуција, човјече!!!

Наликује по мало на човеколиког међеда. За неких милион и фртаљ година биће човек од њега, одн. његових потомака.

Када је од међеда настао кит, шта је проблем да настане и човек. Постоје легенде овде на Балкану о једном народу који се доста повезује са међедима, легенде се преточиле у вицеве :D

Пс. Шалим се мало. Нека се нико не увреди.Поштујем све народе.

Подели на овим сајтовима

Еволуција, човјече!!!

то имаш и код нас издресиране мечке. Онај горила је сам ходао на две ноге јер је ксконтао да ако хода на две ноге може да носи нешто у рукама. 

Око 5 % горила у дивљини може да хода на две ноге.

То ти је отприлике занимљива слика  - мајмуна могао да "прохода" и временом да се издвоји врста која хода. Замисли сад да се те гориле које ходају крену да се паре, и све више и више младунаца који ће да ходају као они.. шта мислиш шта ће да се деси кроз милион година тог усмерења?

Размисли о томе. ;)

уосталом исто важи и за мечке... и за било коју другу врсту сисара.. пошто смо једина која хода на две ноге...

јербо примећујем да слабо капираш шта је еволуција уопште..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Brate, Dzin je u islamu duhovno bice kao i andjeli, ali po njihovoj vjeri andjeli moraju biti poslusni bogu i ne mogu se pobuniti, zato se anti-hrist ili satana kod njih zove dzin.

dao sam samo primer, mozda to to :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...