Jump to content

Да ли сте знали како је настала песма "Ајде Јано кућу да продамо" ?

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

Док вас "хришћане" слушам са којом мржњом причате о њима, ја ћу их бранити :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Док вас "хришћане" слушам са којом мржњом причате о њима, ја ћу их бранити :good2:

То би исто било ко кад би неко реко по стварању Обреновићеве Србије:

Док вас "Православце" слушам са којом мржњом причате о Турцима, ја ћу их бранити...

Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Ама људи, "Ајде Јано, кућу да не дамо" је настала 2007. године. То је написао Асим Сарван. Погледајте омот диска. Вест са почетка ове теме је измишљотина.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
On 12/1/2013 at 2:35, Зосима рече

A pa brate zlo ne može da se voli....nije da se mrzi al se ni ne voli...ua komunjare

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

On 1.12.2013. at 21:58, Владимир Малић рече

Ама људи, "Ајде Јано, кућу да не дамо" је настала 2007. године. То је написао Асим Сарван. Погледајте омот диска. Вест са почетка ове теме је измишљотина.

...a Vasilija Radojčić je otpjevala u studiju 1978. Znači, nekih 30 god prije nego je i nastala? Top!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...