Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Управо сам од старије ћерке добио следећу информацију. У петак, 29. новембра, са почетком у 13.10 биће одржана трибина/дебата на тему "ЗА и ПРОТИВ геј бракова". Није знала да ми објасни ко то организује, али зна да ће ученици као дискутанти учествовати у свему томе. Биће две групе, једна ЗА и једна ПРОТИВ и биће "судије", које треба да пресуде чији су аргументи ваљани. Претпостављам какву ће "пресуду" да донесу (виђао сам такве емисије намештаљке на ХРТ-у). Дакле, испирање мозга геј пропагандом и проглашавање ненормалног за нормално узима озбиљног маха. Дрскост и безобразлук без граница. Ја сам својој ћерки забранио присуство тој пропаганди болештине. zuti car, Amour, Ignjatije and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:29, Александар Милојков рече Ја сам својој ћерки забранио присуство тој пропаганди болештине. facenew22222222 За неку годину, или деценију, такав поступак ће бити кажњив. Можда и дете одузму... а родитеља пошаљу на "рехабилитацију". Istochnik, Gordana ., zuti car and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:33, Ignjatije рече За неку годину, или деценију, такав поступак ће бити кажњив. Можда и дете одузму... а родитеља пошаљу на "рехабилитацију". Само напред. Све могу да ми узму, слободну вољу никада. Преко мене мртвог ће једино моћи да моју децу трују тим гадостима. albodasa, YOKA, Raymond Red Reddington and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МиодрагМ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Боже мили чуда великога.... Зар у београдској гимназији нема паметнијих тема од истополних ''бракова''? bnenad92, Amour and Хришћанин012 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Наши ''напредњаци'' и ''либерали'' се такмиче да буду напреднији од самих наЗАДЊАКА .. и полази им за руком... јер су добро ''подмазани'' ... зелембаћима наравно ... позадина нема алтернативу јер то је напредно ... Ко је помињао политичке партије... Ја помињао политичкје партије ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ako vec takva tribina postoji NE SME postojati sudija vec jedino moderator dijaloga. Tebi niko ne bi smeo zabraniti kao roditelju da odobris/ne odobris da tvoje dete negde ucestvuje/neucestvuje ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 И наравно... На плакату који најављује дебату су два мушкарца и дете... Amour, Ђуро Станивук, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Aleksandre jesi li razmišljao da radiš negde kao novinar, ono naslove pišeš svaka čast, grdne pare bi zaradio. Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МиодрагМ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Брате Александре, пребаци ову тему у Зону сумрака, није јој мјесто у Брак, породица... јер однос два мушкарца или двије жене не може породити ни миша мекињаша, камоли ново људско биће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:42, Филозоф рече Ako vec takva tribina postoji NE SME postojati sudija vec jedino moderator dijaloga. Tebi niko ne bi smeo zabraniti kao roditelju da odobris/ne odobris da tvoje dete negde ucestvuje/neucestvuje ! Не, биће судије. Они треба да одлуче ко је у праву, чији су аргументи валидни. Има таквих емисија на ХРТ-у. Поента је у томе да кроз те перфидне глупости мењају деци свест. Gordana . and jelsal је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Aco,zar nije bolje da si cerku "naoruzao" razumnim argumentima protiv te propagande? Караконџула, Хришћанин012 and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:45, МиодрагМ рече Брате Александре, пребаци ову тему у Зону сумрака, није јој мјесто у Брак, породица... јер однос два мушкарца или двије жене не може породити ни миша мекињаша, камоли ново људско биће... Ово је напад на породицу, тако да је и тема на правом месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:45, Deki992 рече Aco,zar nije bolje da si cerku "naoruzao" razumnim argumentima protiv te propagande? И јесам. Али, тамо ићи неће, јер сам јој објаснио која је тактика и који је циљ тих дебата са "судијама". Volim_Sina_Bozjeg and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:43, Александар Милојков рече И наравно... На плакату који најављује дебату су два мушкарца и дете... To onda nije debata!!! To je vrhunski bezobrazluk, ali sta se drugo moglo i ocekivati kad vecinu tih NVO budalastina vode bivse komunjare navikle na jednoumlje, pa im je sad tesko da ga pomire sa svojim naprasnim idejama o gradjanskom drustvu gde se razgovara, vode debate pa onda moraju da diskredituju jednu stranu u startu i da postave sudije. Ni ja na ovo dete ne bih pustio i ne zbog toga sta mislim o homoseksualnim brakovima, isto bih tako postupio da se debata zove homoseksualni brakovi da/ne a da na plakatu stoji slika dva muskarca sa detetom i precrtana. Ћириличар and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 А да ми забране да одлучујем о присуству свог детета НЕ МОГУ. Једино да ме вежу или убију. Али, ни тада моја ћерка неће ићи на "дебату", јер она много воли свог тату и презрела би свакога ко би му било како наудио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука